Kitty Is Echt Geen Kat

Juni 2019
15:00

Moemoe Tubbard

4,0 3 x
Een onverwacht bezoek van de moeder van koning Tubby zorgt voor verwarring onder de katten, omdat ze allemaal een valse rol moeten spelen.
15:00

Angstkatten

4,0 2 x
Timmy Tom vertelt een eng verhaal over een monster. Wanneer een angstaanjagende schaduw aan het raam verschijnt, zijn alle katten ervan overtuigd dat het monster echt bestaat...
15:00

Teddy's Beer

4,0 3 x
De katten beslissen dat Kitty een teddybeer nodig heeft, maar ze geven haar per ongeluk een echte grizzlybeer. De beer houdt net als Kitty van muziek, maar het loopt uit de hand als zijn dansbewegingen het hele huis vernielen.
10:00

Spook Redt Kitty

3,0 2 x
Wanneer Spook de verantwoordelijkheid krijgt om alleen op Kitty te letten, probeert hij de omgeving veiliger te maken. Maar zijn angst voor gevaar drijft hem te ver...
10:00

Het Speelhuis

3,0 3 x
De katten zijn droevig wanneer ze denken dat Kitty wil verhuizen. Gelukkig weet Kitty perfect hoe ze de vergissing goed kan maken!
10:00

Speel een Spel

4,0 2 x
Kitty raakt verslaafd aan een videospel. De katten moeten uitzoeken hoe ze haar van haar verslaving kunnen af helpen.
10:00

Bang in het Donker

4,0 4 x
Wanneer het nachtlampje van Kitty zoek raakt, komt haar angst voor het donker naar buiten. De katten proberen haar te kalmeren, maar niets lijkt te werken...
15:00

De Nieuwkomer

3,0 3 x
Kitty is een nieuwsgierig meisje en wil wel eens weten hoe het is om een kat te zijn. Ze komt terecht bij enkele katten, die haar opnemen in hun groep.
Maart 2019
10:00

Als de Katten van Huis Zijn

Verlopen 4,0 8 x
De katten maken een uitstap, Kitty en Timmy blijven alleen thuis. De muizen in huis komen in opstand.
10:00

Veiligheidskat

Verlopen 4,0 5 x
Kitty kan zich moeilijk neerleggen bij het feit dat ze niet dezelfde vaardigheden heeft als de andere katten.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.