Klopjacht Celebs

Klopjacht Celebs gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
16:53
Klopjacht Celebs

Wie bereikt het extractiepunt en kan voorgoed ontsnappen aan de speurders? Of lopen de beide duo's toch nog tegen de lamp? De spannende ontknoping van klopjacht celebs en het antwoord op de vraag: Als heel Vlaanderen je gezicht kent... kan je dan nog van de radar verdwijnen?

Seizoen 1
15:39
2 bekende duo's zijn al 24 uur op de vlucht. Ze moeten op 5 verschillende plekken een selfie doorsturen maar komen dus ook vijf keer op de radar bij de speurders. In de buurt van Lier wordt het plots heet wanneer beide duo's oog in oog dreigen te komen met de speurders.
14:22
De twee bekende duo's moeten ongezien het halve land doorkruisen om een pakket op te pikken. Maar een huiszoeking van de speurders dreigt het hele plannetje van Julie en Laurins om zeep te helpen.
15:02
Duo’s Julie Vermeire & Laurins Dursin en Jonatan Medart & Elodie Gabias proberen uit handen te blijven van de speurders van Klopjacht.
Archief