La trêve

Afleveringen
52:02

Aflevering 10/10

Verlopen 2,0 792 x
Langs alle kanten in het nauw gedreven, moet Yoann Peeters zich weren tegen beschuldigingen rond zijn onderzoek naar de moord op Driss. Is hij onschuldig?
48:34

Aflevering 9/10

Verlopen 4,0 1 095 x
Inspecteur Yoann Peeters zit op het spoor van een nieuwe verdachte, maar hij raakt steeds verder uitgeput en vooral mentaal heeft hij het zwaar.
47:02

Aflevering 8/10

Verlopen 3,8 865 x
Een nieuwe verdachte komt naar het commissariaat en bekent de moord op Driss Assani. Voor inspecteur Drummer is de zaak opgelost. Maar Yoann twijfelt...
52:12

Aflevering 7/10

Verlopen 3,9 992 x
Een nieuwe wending in het onderzoek naar de moord op de jonge voetballer. De grafologische testen hebben iets opgeleverd en de schrijver krijgt een gezicht.
54:46

Aflevering 6/10

Verlopen 3,3 843 x
Jean-François, de marginaal die de moord heeft bekend, wordt wakker uit zijn coma. Hij brengt de inspecteurs naar het bos, waar ze een graf ontdekken.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.