Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Lego® City Avonturen

Lego® City Avonturen herbekijken

2020

Seizoen 2 (Het grote kerstmisverstand / De jonge meerijder)

4,0 24 x
Fendrich probeert het grote kerstfeest van Sinclair te saboteren, maar Duke grijpt in. // Freya neemt haar broer Mark en haar neefje Billy mee in de brandweerwagen. Mark zijn angsten overwinnen om zijn zoontje te helpen.

Seizoen 2, Aflevering 9 (Germaine Spat / Tread gaat op boevenpad)

4,0 26 x
Fendrich en zijn handlangers horen van de geheime Schat waarnaar Cluster op zoek is. Harl en zijn vrienden proberen ze tegen te houden. // Snake en Daisy maken gebruik van Treads drang om altijd te winnen.

Seizoen 2, Aflevering 8 (De Kwaker / De Schat van Nosepatch)

3,0 22 x
Als het mythische zeemonster de Kwaker wordt gesignaleerd, komt de beroemde avonturier Jessica Sharpe naar de stad om hem te vangen. // Rooky en Grizzled gaan op een geheime missie aan boord van het schip de Hoeder van de Oceanen.

Seizoen 2, Aflevering 7 (Voor Wheeler / De Baalmuda Zevenhoek)

4,0 30 x
Rooky komt er achter dat commissaris Wheeler jarig is en wil iets speciaals voor hem doen. Voor Wheeler hoeft het allemaal niet zo. // Tijdens de doopceremonie van het schip de hoeder van de Oceanen, raken Duke, Freya en Harl op drift.

Seizoen 2, Aflevering 6 (De verkiezing / Dirty Duke)

4,0 23 x
Burgemeester Fleck hoopt opnieuw verkozen te worden, maar moet het opnemen tegen R.E. Fendrich, die alles op alles zet om de winst te behalen. // Door een klap op zijn hoofd raakt Duke zijn geheugen kwijt.

Seizoen 2, Aflevering 5 (De bende van Daisy / De Brandweeracademie)

4,0 17 x
Fendrich organiseert een liefdadigheidsbal voor de politie en de brandweer. Ondertussen probeert hij de akte van de stad te stelen. // Freya blijkt nog een certificaat te missen dat ze nodig heeft om brandweercommandant te mogen zijn.

Seizoen 2, Aflevering 4 (Bob en Clemmons gaan op avontuur / De man zonder naam met een naam)

3,0 19 x
We kijken achter de schermen mee en zien hoe brandweermannen Bob en Clemmons de meest bizarre spullen weten te vinden voor brandweercommandant Freya. // Als er een nieuwe boef arriveert, verandert de stad in het Wilde Westen.

Seizoen 2, Aflevering 3 (Harl Hubbs Dag / De Schroothoop Race)

4,0 38 x
Het is Harl Hubbs Dag en Harl zelf ziet dat als een kans om iedereen in de stad te helpen. Al snel wordt hij overladen met werk. // Anna, de moeder van Billy neemt tot ieders verbazing de uitdaging tot een raceduel aan van Tread Octane.

Afl 2 (Een auto met gevoel / De Zilveren Vlek)

3,0 90 x
Duke krijgt een nieuwe, kunstmatig intelligente auto. Deze opvliegende wagen moet leren samenwerken met Duke om de IJscowagen boeven te vangen. // Zonder het te weten verandert mevrouw Bloemveld in een echte superheld.

Seizoen 2, Aflevering 1 (Buster en de snor / De Taartenmaker)

3,0 13 x
Buster zet alles op alles om zijn weggevlogen snor te vangen en begint aan een wilde achtervolging. // Grizzled en Rooky gaan als geheim agenten werken om een bende namaak-taarten makers op te rollen.
Archief