Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Lego® City Avonturen

September 2020

Seizoen 2, Aflevering 9 (Germaine Spat / Tread gaat op boevenpad)

4,0 3 x
Fendrich en zijn handlangers horen van de geheime Schat waarnaar Cluster op zoek is. Harl en zijn vrienden proberen ze tegen te houden. // Snake en Daisy maken gebruik van Treads drang om altijd te winnen.
Augustus 2020

Seizoen 2, Aflevering 8 (De Kwaker / De Schat van Nosepatch)

3,0 3 x
Als het mythische zeemonster de Kwaker wordt gesignaleerd, komt de beroemde avonturier Jessica Sharpe naar de stad om hem te vangen. // Rooky en Grizzled gaan op een geheime missie aan boord van het schip de Hoeder van de Oceanen.

Seizoen 2, Aflevering 7 (Voor Wheeler / De Baalmuda Zevenhoek)

4,0 6 x
Rooky komt er achter dat commissaris Wheeler jarig is en wil iets speciaals voor hem doen. Voor Wheeler hoeft het allemaal niet zo. // Tijdens de doopceremonie van het schip de hoeder van de Oceanen, raken Duke, Freya en Harl op drift.

Seizoen 2, Aflevering 6 (De verkiezing / Dirty Duke)

4,0 6 x
Burgemeester Fleck hoopt opnieuw verkozen te worden, maar moet het opnemen tegen R.E. Fendrich, die alles op alles zet om de winst te behalen. // Door een klap op zijn hoofd raakt Duke zijn geheugen kwijt.

Seizoen 2, Aflevering 5 (De bende van Daisy / De Brandweeracademie)

4,0 5 x
Fendrich organiseert een liefdadigheidsbal voor de politie en de brandweer. Ondertussen probeert hij de akte van de stad te stelen. // Freya blijkt nog een certificaat te missen dat ze nodig heeft om brandweercommandant te mogen zijn.

Seizoen 2, Aflevering 4 (Bob en Clemmons gaan op avontuur / De man zonder naam met een naam)

3,0 5 x
We kijken achter de schermen mee en zien hoe brandweermannen Bob en Clemmons de meest bizarre spullen weten te vinden voor brandweercommandant Freya. // Als er een nieuwe boef arriveert, verandert de stad in het Wilde Westen.

Seizoen 2, Aflevering 3 (Harl Hubbs Dag / De Schroothoop Race)

4,0 8 x
Het is Harl Hubbs Dag en Harl zelf ziet dat als een kans om iedereen in de stad te helpen. Al snel wordt hij overladen met werk. // Anna, de moeder van Billy neemt tot ieders verbazing de uitdaging tot een raceduel aan van Tread Octane.

Afl 2 (Een auto met gevoel / De Zilveren Vlek)

3,0 8 x
Duke krijgt een nieuwe, kunstmatig intelligente auto. Deze opvliegende wagen moet leren samenwerken met Duke om de IJscowagen boeven te vangen. // Zonder het te weten verandert mevrouw Bloemveld in een echte superheld.

Seizoen 2, Aflevering 1 (Buster en de snor / De Taartenmaker)

3,0 4 x
Buster zet alles op alles om zijn weggevlogen snor te vangen en begint aan een wilde achtervolging. // Grizzled en Rooky gaan als geheim agenten werken om een bende namaak-taarten makers op te rollen.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.