Lewis

Afleveringen
1:29:04

What lies tangled

Verlopen 3,0 856 x
Een bompakket ontploft. Het slachtoffer van de aanslag is de gerenommeerde wiskundige Adam Capstone, een genie op het vlak van de 'Knopentheorie'.

One for sorrow (1/3)

Verlopen 3,0 855 x
Een lijk zonder hoofd in een put, problemen met de baas, en een sergeant wiens vader dementeert : Lewis heeft het niet gemakkelijk !
1:27:16

Magnum Opus (2/3)

Verlopen 3,0 637 x
Lewis en Hathaway moeten de dood onderzoeken van decaan Phil Beskin. Na een verhitte caféruzie werd die naar een bos gelokt en doodgeslagen met een steen.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.