Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Lexie & Lotti

Juni 2019
22:00

Seizoen 1 - Aflevering 10

4,0 15 x
Lexie en Lotti zijn het beu om steeds met elkaar verward te worden en nemen een belangrijke beslissing: ze gaan niet meer samen werken. Terwijl ze elk een andere zaak onderzoeken, beseffen ze al snel dat ze elkaar harder nodig hebben dan gedacht.
22:00

Seizoen 1 - Aflevering 9

3,0 16 x
Charlie, de stoutste chimpansee van het dierenpark, is vermist. Lexie vermomt zich als Lotti om zo te weten te komen hoe de kinderen op school écht over haar denken.
22:00

Seizoen 1 - Aflevering 8

3,0 11 x
Een heel nest hermelijnen wordt gestolen voor hun pels. Fred krijgt nuttige informatie van de plaatselijke krant en ook opa's connecties komen goed van pas om de dader op te sporen.
22:00

Seizoen 1 - Aflevering 7

3,0 10 x
Wanneer Lexie per ongeluk te weten komt dat iemand snode plannen smeert om de school te overvallen, wordt ze opgesloten. Aan Lotti en Fred om de misdaad op te lossen zonder Lexie.
22:00

Seizoen 1 - Aflevering 6

4,0 10 x
Lexie en Lotti kruipen in een pandakostuum om geld in te zamelen voor een nieuw pandaverblijf. Op hetzelfde momenten beroven twee dieven, ook als panda's verkleed, een bank. De verwarring is compleet!
22:00

Seizoen 1 - Aflevering 5

3,0 9 x
Het lijkt erop dat schildpad Tammy werd vergiftigd in het dierenpark. Lexie en Lotti moeten achterhalen wie de dader is, voor er nog meer slachtoffers vallen.
22:00

Seizoen 1 - Aflevering 4

4,0 11 x
Het onderzoek van Lexie, Lotti en Fred naar een vermist varken leidt de drie detectives naar een kinderauteur die een boek schrijft met als hoofdpersonage... een varken.
22:00

Seizoen 1 - Aflevering 3

3,0 5 x
Maisy's negentiende eeuwse viool raakt verloren enkele uren voor een belangrijk concert. Kunnen Lexie en Lotti het instrument tijdig opsporen om het optreden van Maisy te redden?
22:00

Seizoen 1 - Aflevering 2

4,0 10 x
Het is een race tegen de klok voor Lexie en Lotti wanneer iemand de kunstwerken van gorilla Camilla uit haar verblijf heeft gestolen. Camilla weigert te eten voor ze haar schilderijen terug heeft. De detectives moeten dus snel handelen voor ze ziek dreigt te worden.
22:00

Seizoen 1 - Aflevering 1

3,0 9 x
Lexie en Lotti gaan op zoek naar een zeldzame tijger die is gestolen uit het dierenpark. Het spoor leidt naar het huis van een jager...
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.