Lexie & Lotti

Augustus 2018
22:30

Lexi & Lottie Aflevering 26

3,0 2 x
De rustige dieren in het park zijn plots erg lawaaierig 's nachts. Enkele buren klagen van geluidsoverlast. De speurneuzen gaan samen met Fred op zoek naar de oorzaak van de onrustige dieren.
22:30

Lexi & Lottie Aflevering 25

3,0 1 x
Wanneer willekeurige voorwerpen vermist raken uit de dierentuin, gaan Lexie en Lotti op onderzoek. Maar een onverwachte sneeuwstorm wist alle aanwijzingen uit.
22:29

Lexi & Lottie Aflevering 24

4,0 4 x
De kookwedstrijd in de stad wordt stilgelegd als de ingrediënten van de chef-koks plots worden gestolen. Aan Lexie en Lotti om de zaak te onderzoeken.
22:29

Lexi & Lottie Aflevering 23

3,0 2 x
Lexie en Lotti ontdekken een oud briefje in de zadeltas van een trekpaard. Het leidt naar het vermiste zwaard van het beroemde stadsbeeld.
22:29

Lexi & Lottie Aflevering 22

4,0 3 x
Het gaat niet goed met het everzwijnvarken in het dierenpark en zijn verzorger komt niet opdagen. Fred, Lexie en Lotti gaan naar hem op zoek in het lokale bos. Maar daar wordt Fred plots achtervolgd door een vreemd wezen...
22:29

Lexi & Lottie Aflevering 21

3,0 4 x
De hoogzwangere giraf Karamel kan elk moment bevallen, maar ze is ziek geworden door snoep dat iemand haar heeft gevoederd. Lexie en Lotti zijn vastbesloten om de schuldige te vinden. Maar het wordt pas echt ingewikkeld wanneer de tassen van de bezoekers in de dierentuin worden gestolen.
22:29

Lexi & Lottie Aflevering 20

3,0 7 x
Lexie en Lotti organiseren een reptielenshow. Wanneer python Rufus, opa en vijf babyeenden vermist worden, schieten Fred en de meiden meteen in gang.
22:29

Lexi & Lottie Aflevering 19

4,0 6 x
Lexie en Lotti gaan op schoolexcursie naar het bos. De parkwachter vertelt hen dat er een rover actief is, die eieren steelt. Dat klinkt als een zaak voor de detectives!
22:29

Lexi & Lottie Aflevering 18

4,5 5 x
Iemand heeft het hok van olifant Savannah vernield. Wanneer Lexi en Lottie ontdekken dat Savannah het zelf heeft gedaan, proberen ze de oorzaak te vinden van haar vreemde gedrag.
22:30

Aflevering 17

3,0 1 x
Wanneer er vreemde dingen gebeuren in de stad vermoedt Lexie dat er buitenaardse wezens aan het werk zijn. Lotti denkt dan weer dat het allemaal verband houdt met een bankoverval.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.