Lexie & Lotti

Februari 2018
22:00

Lexi & Lottie Aflevering 13

4,0 2 x
Wanneer zebra Kiki haar strepen verliest en schildpad Tina wordt beschilderd, zijn rechercheurs Lexie en Lotti verbaasd door deze vandalenstreken. Kunnen ze achterhalen wie dit heeft gedaan?
22:30

Lexi & Lottie Aflevering 12

4,0 0 x
Wanneer er heel wat kleding uit de winkelrekken verdwijnt, nemen detectives Lexie en Lotti de zaak aan. Makkelijk wordt het niet, want de dieven laten geen enkel spoor achter.
22:30

Lexi & Lottie Aflevering 11

4,0 5 x
Wanneer een zeldzame rode diamant wordt gestolen, wijst al het bewijsmateriaal naar Fred. Overtuigd van de onschuld van hun vriend zoeken Lexie en Lotti naar de echte dader.
22:30

Lexi & Lottie Aflevering 10

3,0 0 x
Lexie en Lotti zijn het beu om steeds met elkaar verward te worden en nemen een belangrijke beslissing: ze gaan niet meer samen werken. Terwijl ze elk een andere zaak onderzoeken, beseffen ze al snel dat ze elkaar harder nodig hebben dan gedacht.
22:29

Aflevering 9

4,0 0 x
Charlie, de stoutste chimpansee van het dierenpark, is vermist. Lexie vermomt zich als Lotti om zo te weten te komen hoe de kinderen op school écht over haar denken.
22:29

Lexi & Lottie Aflevering 2

4,0 1 x
Het is een race tegen de klok voor Lexie en Lotti wanneer iemand de kunstwerken van gorilla Camilla uit haar verblijf heeft gestolen. Camilla weigert te eten voor ze haar schilderijen terug heeft. De detectives moeten dus snel handelen voor ze ziek dreigt te worden.
22:30

Lexi & Lottie Aflevering 7

4,0 1 x
Wanneer Lexie per ongeluk te weten komt dat iemand snode plannen smeert om de school te overvallen, wordt ze opgesloten. Aan Lotti en Fred om de misdaad op te lossen zonder Lexie.
22:29

Aflevering 1

4,0 0 x
Lexie en Lotti gaan op zoek naar een zeldzame tijger die is gestolen uit het dierenpark. Het spoor leidt naar het huis van een jager...
22:30

Lexi & Lottie Aflevering 26

3,0 4 x
De rustige dieren in het park zijn plots erg lawaaierig 's nachts. Enkele buren klagen van geluidsoverlast. De speurneuzen gaan samen met Fred op zoek naar de oorzaak van de onrustige dieren.
Januari 2018
22:29

Lexi & Lottie Aflevering 25

3,0 5 x
Wanneer willekeurige voorwerpen vermist raken uit de dierentuin, gaan Lexie en Lotti op onderzoek. Maar een onverwachte sneeuwstorm wist alle aanwijzingen uit.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.