Lexie & Lotti

Juni 2018
22:30

Lexi & Lottie Aflevering 20

3,0 7 x
Lexie en Lotti organiseren een reptielenshow. Wanneer python Rufus, opa en vijf babyeenden vermist worden, schieten Fred en de meiden meteen in gang.
22:29

Lexi & Lottie Aflevering 19

4,0 3 x
Lexie en Lotti gaan op schoolexcursie naar het bos. De parkwachter vertelt hen dat er een rover actief is, die eieren steelt. Dat klinkt als een zaak voor de detectives!
22:29

Lexi & Lottie Aflevering 18

4,5 1 x
Iemand heeft het hok van olifant Savannah vernield. Wanneer Lexi en Lottie ontdekken dat Savannah het zelf heeft gedaan, proberen ze de oorzaak te vinden van haar vreemde gedrag.
22:30

Aflevering 17

3,0 3 x
Wanneer er vreemde dingen gebeuren in de stad vermoedt Lexie dat er buitenaardse wezens aan het werk zijn. Lotti denkt dan weer dat het allemaal verband houdt met een bankoverval.
22:30

Lexi & Lottie Aflevering 16

3,0 0 x
Popster Katerina Katt treedt op in het dierenpark om geld in te zamelen. Wanneer na het optreden haar bontjas is verdwenen, is Lotti de nummer één verdachte.
22:29

Lexi & Lottie Aflevering 15

4,0 0 x
Het dierenpark zamelt geld in om een speciale tunnel voor dieren te bouwen. Wanneer de actie gesaboteerd wordt, schieten Lexie en Lotti te hulp.
22:30

Lexi & Lottie Aflevering 14

4,0 0 x
Wanneer dieven hebben toegeslagen in de schapenwei, onthullen Lexie, Lotti en Fred de oplichters. Lexie koopt op een veiling per ongeluk een schaap. Kan ze vader ervan overtuigen om het huisdier te houden?
22:30

Lexi & Lottie Aflevering 13

4,0 1 x
Wanneer zebra Kiki haar strepen verliest en schildpad Tina wordt beschilderd, zijn rechercheurs Lexie en Lotti verbaasd door deze vandalenstreken. Kunnen ze achterhalen wie dit heeft gedaan?
22:30

Lexi & Lottie Aflevering 12

4,0 0 x
Wanneer er heel wat kleding uit de winkelrekken verdwijnt, nemen detectives Lexie en Lotti de zaak aan. Makkelijk wordt het niet, want de dieven laten geen enkel spoor achter.
22:29

Lexi & Lottie Aflevering 11

4,0 5 x
Wanneer een zeldzame rode diamant wordt gestolen, wijst al het bewijsmateriaal naar Fred. Overtuigd van de onschuld van hun vriend zoeken Lexie en Lotti naar de echte dader.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.