Lexie & Lotti

2018
22:30

Aflevering 17

3,0 0 x
Wanneer er vreemde dingen gebeuren in de stad vermoedt Lexie dat er buitenaardse wezens aan het werk zijn. Lotti denkt dan weer dat het allemaal verband houdt met een bankoverval.
22:29

Lexi & Lottie Aflevering 2

4,0 2 x
Het is een race tegen de klok voor Lexie en Lotti wanneer iemand de kunstwerken van gorilla Camilla uit haar verblijf heeft gestolen. Camilla weigert te eten voor ze haar schilderijen terug heeft. De detectives moeten dus snel handelen voor ze ziek dreigt te worden.
22:29

Lexi & Lottie Aflevering 23

3,0 5 x
Lexie en Lotti ontdekken een oud briefje in de zadeltas van een trekpaard. Het leidt naar het vermiste zwaard van het beroemde stadsbeeld.
22:29

Aflevering 9

Verlopen 4,0 1 x
Charlie, de stoutste chimpansee van het dierenpark, is vermist. Lexie vermomt zich als Lotti om zo te weten te komen hoe de kinderen op school écht over haar denken.
22:29

Aflevering 8

Verlopen 4,0 2 x
Een heel nest hermelijnen wordt gestolen voor hun pels. Fred krijgt nuttige informatie van de plaatselijke krant en ook opa's connecties komen goed van pas om de dader op te sporen.
22:30

Lexi & Lottie Aflevering 7

Verlopen 4,0 3 x
Wanneer Lexie per ongeluk te weten komt dat iemand snode plannen smeert om de school te overvallen, wordt ze opgesloten. Aan Lotti en Fred om de misdaad op te lossen zonder Lexie.
22:29

Aflevering 1

Verlopen 4,0 6 x
Lexie en Lotti gaan op zoek naar een zeldzame tijger die is gestolen uit het dierenpark. Het spoor leidt naar het huis van een jager...
22:30

Lexi & Lottie Aflevering 26

Verlopen 3,0 7 x
De rustige dieren in het park zijn plots erg lawaaierig 's nachts. Enkele buren klagen van geluidsoverlast. De speurneuzen gaan samen met Fred op zoek naar de oorzaak van de onrustige dieren.
22:29

Lexi & Lottie Aflevering 22

Verlopen 4,0 5 x
Het gaat niet goed met het everzwijnvarken in het dierenpark en zijn verzorger komt niet opdagen. Fred, Lexie en Lotti gaan naar hem op zoek in het lokale bos. Maar daar wordt Fred plots achtervolgd door een vreemd wezen...
22:29

Lexi & Lottie Aflevering 20

Verlopen 3,0 7 x
Lexie en Lotti organiseren een reptielenshow. Wanneer python Rufus, opa en vijf babyeenden vermist worden, schieten Fred en de meiden meteen in gang.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.