Lexie & Lotti

Januari 2019
25:00

Samen Alleen

Verlopen 4,0 6 x
Lexie en Lotti zijn het beu om steeds met elkaar verward te worden en nemen een belangrijke beslissing: ze gaan niet meer samen werken. Terwijl ze elk een andere zaak onderzoeken, beseffen ze al snel dat ze elkaar harder nodig hebben dan gedacht.
20:00

Waar is Charlie ?

Verlopen 3,0 7 x
Charlie, de stoutste chimpansee van het dierenpark, is vermist. Lexie vermomt zich als Lotti om zo te weten te komen hoe de kinderen op school écht over haar denken.
December 2018
20:00

Om de Tuin Geleid

Verlopen 3,0 6 x
Een heel nest hermelijnen wordt gestolen voor hun pels. Fred krijgt nuttige informatie van de plaatselijke krant en ook opa's connecties komen goed van pas om de dader op te sporen.
20:00

Kippengedoe

Verlopen 3,0 11 x
Wanneer Lexie per ongeluk te weten komt dat iemand snode plannen smeert om de school te overvallen, wordt ze opgesloten. Aan Lotti en Fred om de misdaad op te lossen zonder Lexie.
20:00

Panda-monium

Verlopen 4,0 12 x
Lexie en Lotti kruipen in een pandakostuum om geld in te zamelen voor een nieuw pandaverblijf. Op hetzelfde momenten beroven twee dieven, ook als panda's verkleed, een bank. De verwarring is compleet!
20:00

Sammy de Schildpad

Verlopen 3,0 8 x
Het lijkt erop dat schildpad Tammy werd vergiftigd in het dierenpark. Lexie en Lotti moeten achterhalen wie de dader is, voor er nog meer slachtoffers vallen.
20:00

Kom Hier Poesje !

Verlopen 3,0 8 x
Lexie en Lotti gaan op zoek naar een zeldzame tijger die is gestolen uit het dierenpark. Het spoor leidt naar het huis van een jager...
25:00

Varken op Hol

Verlopen 3,0 14 x
Het onderzoek van Lexie, Lotti en Fred naar een vermist varken leidt de drie detectives naar een kinderauteur die een boek schrijft met als hoofdpersonage... een varken.
25:00

De Zaak die Geen Zaak Was

Verlopen 4,0 9 x
Maisy's negentiende eeuwse viool raakt verloren enkele uren voor een belangrijk concert. Kunnen Lexie en Lotti het instrument tijdig opsporen om het optreden van Maisy te redden?
25:00

Kom Hier Poesje !

Verlopen 4,0 10 x
Lexie en Lotti gaan op zoek naar een zeldzame tijger die is gestolen uit het dierenpark. Het spoor leidt naar het huis van een jager...
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.