Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Liefde voor Muziek

Seizoen 7
1:20:00

Aflevering 8

3,0 7 x
In deze 'best of'-aflevering wordt teruggeblikt op de mooiste momenten en de muzikale hoogtepunten uit het voorbije seizoen 'Liefde voor Muziek'. De artiesten tonen hoe de hits tot stand kwamen en geven een exclusieve inkijk in de repetities die aan hun muzikale reis voorafgingen.
1:15:00

Seizoen 7, Aflevering 3 - Songs van Emma Bale

4,0 1 x
Willy Sommers, Geike Arnaert, Tourist LeMC, Cleymans & Van Geel, Ronny Mosuse en Bert Ostyn van Absynthe Minded steken de songs van Emma Bale in een nieuw kleedje.
1:00:00

Seizoen 7, Aflevering 1 - Songs van Willy Sommers

4,0 3 x
Belgische artiesten, Belgische muziek en een Belgische locatie. In het nieuwe seizoen van 'Liefde voor Muziek' brengen Willy Sommers, Geike Arnaert, Tourist LeMC, Cleymans & Van Geel, Emma Bale, Ronny Mosuse en Bert Ostyn van Absynthe Minded één grote liefdesverklaring aan elkaars nummers. Willy Sommers wordt als eerste be...
1:25:00

Seizoen 7, Aflevering 4 - Songs van Bert Ostyn (Absynthe Minded)

2,5 2 x
Het is de beurt aan frontman, zanger en gitarist Bert Ostyn van Absynthe Minded om zijn songs uit te lenen. Speciaal voor de gelegenheid haalden zijn collega-artiesten hun meest rock & roll-outfit boven. Bert valt tijdens de optredens van de ene verrassing in de andere: van een filmische soundtrack door Emma Bale tot een d...
1:00:00

Seizoen 7, Aflevering 5 - Songs van Cleymans & Van Geel

4,0 1 x
Willy Sommers, Geike Arnaert, Tourist LeMC, Emma Bale, Ronny Mosuse en Bert Ostyn van Absynthe Minded kruipen in een muzikale bubbel en steken de nummers van Cleymans & Van Geel in een nieuw jasje.
1:15:00

Seizoen 7, Aflevering 2 - Songs van Tourist LeMC

3,7 1 x
Tourist LeMC viert zijn verjaardag. Zijn collega-artiesten geven hem het allermooiste cadeau: covers van zijn songs die baden in het Antwerps dialect. Emma Bale weet de jarige te ontroeren met haar cover van 'Koning Liefde', waarbij ze zich voor het eerst aan het Frans waagt.
Seizoen 6
58:00

Aflevering 8

4,5 0 x
Compilatieaflevering met de beste muzikale momenten van het seizoen, afgewisseld met nieuwe interviews en niet eerder vertoonde beelden en vlogs van de artiesten.
1:00:00

Seizoen 6, Aflevering 1 - Songs van Karen Damen en K3

4,0 3 x
De 8 artiesten trekken in de vroege uurtjes naar de Spaanse zon. Aangekomen in Andalusië zitten de vibes meteen goed. André Hazes vertelt over zijn eerste grote liefde. 'De allereerste single die ik in mijn leven kocht, was Oya Lélé. En Karen was mijn eerste liefde.' Karen Damen zelf heeft de eer om als eerste artiest cent...
1:00:00

Seizoen 6, Aflevering 2 - Songs van Gene Thomas

3,0 0 x
André Hazes, Regi, Gene Thomas, Karen Damen, Sean Dhondt, Peter Vanlaet en Tom Dice & Kato trekken naar de Spaanse zon om elkaars repertoire te coveren. Centrale gast deze week is Gene Thomas.
1:00:00

Seizoen 6, Aflevering 3 - Songs van Peter Vanlaet en Mama's Jasje

3,0 0 x
André Hazes, Regi, Karen Damen, Gene Thomas, Sean Dhondt, Peter Vanlaet van Mama's Jasje en Tom Dice & Kato Callebaut van The Starlings reizen naar de Spaanse zon om er hun stempel te drukken op elkaars nummers. Songs van Peter Vanlaet
Archief