Lincoln Rhyme: Hunt For The Bone Collector

Lincoln Rhyme: Hunt For The Bone Collector herbekijken

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 2 - God Complex

4,0 25 x
Lincoln en Amelia openen de jacht op een seriemoordenaar die zich laat inspireren door de Griekse mythologie en die zijn moorden livestreamt. Ondertussen bereidt de Bone Collector een verrassing voor voor Lincoln naar aanleiding van diens terugkeer.
40:00

Seizoen 1, Aflevering 1 - Pilot

4,5 41 x
Detective Lincoln Rhyme ging drie jaar geleden met pensioen, maar keert nu terug naar het politiebureau om samen met de jonge ambitieuze detective Amelia Sachs enkele moorden te onderzoeken die doen vermoeden dat een seriemoordenaar, die zichzelf de Bone Collector noemt, opnieuw in actie is gekomen.

Seizoen 1, Aflevering 10 - Mano a Mano

4,0 14 x
Lincoln moet zijn eigen leven op het spel zetten om zijn zoon Camden te redden. Het komt tot een dodelijke confrontatie tussen hem en de Bone Collector.

Seizoen 1, Aflevering 9 - Open Warfare

2,5 22 x
De Bone Collector is overal in het nieuws. Hij slaagt er echter nog steeds in om het team telkens één stap voor te zijn en richt nu het vizier op de naasten van Lincoln, onder wie Amelia.

Seizoen 1, Aflevering 8 - Original Sin

4,0 27 x
De tienerdochter van een politicus wordt ontvoerd voor losgeld. Het team start een race tegen de klok om haar te redden. Ze ontdekken bovendien de identiteit van de Bone Collector.

Seizoen 1, Aflevering 7 - Requiem

4,0 23 x
Lincoln en Amelia moeten een anonieme bommenlegger opsporen die een reeks gebouwen in Manhattan in het vizier heeft. De Bone Collector en zijn vrouw hebben huwelijksproblemen.

Seizoen 1, Aflevering 6 - 'Til Death Do Us Part

3,0 23 x
Lincoln en zijn team jagen op een seriemoordenaar die altijd anderen laat opdraaien voor zijn moorden. Maar dan komt een van Lincolns vrienden in het vizier van het onderzoek.

Seizoen 1, Aflevering 5 - Game On

3,0 12 x
De Bone Collector maakt drie nieuwe slachtoffers en daagt Lincoln, Amelia en de rest van het team uit.

Seizoen 1, Aflevering 3 - Russian Roulette

4,5 24 x
Een jonge Russische vrouw vraagt hulp aan Lincoln en Amelia nadat ze getuige was van een moord. De zaak kan gelinkt worden aan een cold case van een verdwenen tienermeisje. De detectives doen ook een verrassende ontdekking over de Bone Collector.
Archief