Line Of Duty

Line Of Duty herbekijken

Seizoen 3
58:50

NieuwSeizoen 3, Aflevering 3

3,0 6 x
Inspecteur Steve Arnott denkt dat Danny Waldron een lijst heeft opgesteld met kindermisbruikers. Maar terwijl inspecteur Cottan wordt geprezen omdat hij de zaak-Waldron heeft opgelost, ligt de focus op Arnotts twijfelachtige aanpak in een eerder onderzoek.
59:12

Seizoen 3, Aflevering 2

3,0 16 x
Na de schietpartij in het drugspand maakt inspecteur Kate Fleming gebruik van haar rol als undercoveragente om de druk te verhogen op het gewapende responsteam van Danny Waldron. Een oud dossier van de AC12 wordt onder de loep genomen door het gerecht.
59:12

Seizoen 3, Aflevering 1

4,0 26 x
AC12, het anti-corruptieteam van de politie, staat opnieuw voor een spannend onderzoek. Inspecteur Danny Waldron en zijn gewapend responsteam schieten een gewetenloze misdadiger dood. Maar al snel blijkt dat hun verhaal niet helemaal klopt. Wat hebben ze te verbergen?
Seizoen 2
58:49

Seizoen 2, Aflevering 6

4,0 24 x
Uit het onderzoek blijkt dat er een gevaarlijke bende aan het werk is die geleid wordt vanuit de politie. Maar nu Steve blijkbaar overtuigd is van de onschuld van Lindsay, blijft Kate vastberaden om te bewijzen dat ze iets te maken had met de hinderlaag.
59:12

Seizoen 2, Aflevering 5

3,0 21 x
Terwijl Lindsay vecht voor haar leven, komen er onrustwekkende details aan het licht over een complot van corrupte politieagenten. Intussen is er alsmaar meer bewijs voor de betrokkenheid van Dryden bij de hinderlaag en wordt Hastings onder druk gezet om zijn overste te arresteren.
58:52

Seizoen 2, Aflevering 4

4,0 11 x
Na de gewelddadige aanval in de gevangenis, mag Lindsay op bezoek gaan bij haar moeder die op sterven ligt. Intussen probeert DCC Dryden de beschuldigingen over zijn relatie met Lindsay van zich af te schudden.
58:48

Seizoen 2, Aflevering 3

4,0 12 x
Lindsay kan niet vrijkomen op borg en wordt een doelwit in de gevangenis. Ze is de wanhoop nabij en vertelt Kate over haar relatie met een politieofficier, die er wellicht de reden van is dat ze er ingeluisd wordt.
59:09

Seizoen 2, Aflevering 2

3,0 17 x
Na de tragedie in het ziekenhuis gaat Kate Fleming undercover aan de slag bij de Cel Vermiste Personen van Lindsay Denton. Maar ondertussen verzamelt Lindsay op haar beurt bezwarend materiaal tegen het anti-corruptieteam.
58:56

Seizoen 2, Aflevering 1

4,0 40 x
Bij een gewelddadige hinderlaag van een politiekonvooi sterven er drie politieagenten en vecht een getuige voor zijn leven. Ted Hastings, Steve Arnott en rekruut Georgia Trotman richten hun pijlen op Lindsay Denton, de agente die het konvooi leidde en er zonder kleerscheuren vanaf kwam.
Seizoen 1
58:11

Seizoen 1, Aflevering 5

Verlopen 4,0 21 x
Nu Gates op de vlucht is, staat de anticorruptie-eenheid onder druk om de zaak voor eens en voor altijd te sluiten. De spanningen tussen Arnott, Fleming en Hastings lopen hoog op, zeker wanneer Arnott zich begint af te vragen hoe ver Fleming zou gaan om dicht bij Hastings te komen. Gates is er nog steeds van overtuigd dat...
Archief