Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Lisa

Lisa herbekijken

Seizoen 4
23:00

Seizoen 4, Aflevering 89 - Verboden vrucht

3,5 33 x
Elke slaat in paniek wanneer Olivia vertelt dat ze een interessant telefoontje uit Londen heeft gekregen. Olivia graaft verder in het verleden van Elke en komt zo nog meer interessante zaken te weten. Gijs, uitgedaagd door Reinhout, geeft een optreden in 't Excuus. Amal heeft de podcast van Lily-Rose beluisterd en Lily-Ros...
21:00

Seizoen 4, Aflevering 88 - Greetings from London

4,0 7 x
Amal is er zeker van dat Elke achter de problemen met de lift zit. Elke wil de plek van Amal innemen in het creatieve team. Olivia krijgt een telefoontje uit Engeland dat eigenlijk bedoeld was voor Elke. Reinhout jaagt Gijs met voorbedachte rade op stang. Gijs antwoordt met een lastminuteoptreden.
23:00

Seizoen 4, Aflevering 58 - Back in business

4,5 26 x
Jonas verrast vriend, maar vooral vijand. Vic ontdekt iets over Guido Schepers, wat gevolgen heeft voor de samenwerking met Massa. Gert krijgt een vriendschapsverzoek op Bybbee.
22:00

Seizoen 4, Aflevering 87 - Murphy Is a Bitch

4,0 16 x
Davy wil absoluut in zee gaan met Gijs, maar hij twijfelt. Amal is haar job bij Massa kwijt. Ze komt tot een ontnuchterende conclusie. Amal en Lily-Rose komen lijnrecht tegenover elkaar te staan. Slaagt Arthur erin om te bemiddelen? Hoe moet het nu verder tussen Reinhout en Suzanne? Het lijkt erop dat Olivia zich, na Jonas...
22:00

Seizoen 4, Aflevering 86 - Op en neer

3,0 27 x
Elke zet haar masterplan om Amal buiten te krijgen in werking. Zal ze slagen in haar opzet? Arthur is vol lof over Wannes en hun relatie. Misschien zelfs iets te vol... Arthur weerlegt de beschuldigingen dat de Keetal een 'drugshol' zou zijn. Olivia is gesust, maar is Gert dat ook? Impresario Davy ziet een mooie toekomst w...
22:00

Seizoen 4, Aflevering 85 - Just Friends?

4,0 10 x
Arthur is tot over zijn oren verliefd. Lily-Rose ergert zich hoe langer hoe meer aan haar huisgenoten. Reinhout heeft slecht nieuws voor Suzanne. Gijs biedt Gert een luisterend oor. Olivia moet zich tegenover Gert verantwoorden over de Keetal.
22:00

Seizoen 4, Aflevering 84 - Ain't No Mountain High Enough

3,0 12 x
Vic zet Reinhout voor een hartverscheurende keuze. Suzanne besluit wat ze wil. Arthur gooit alles in de strijd voor Wannes. Amal loopt een blauwtje. Gijs is verward over zijn talenten. Gert maakt belangrijke beloftes.
25:00

Seizoen 4, Aflevering 83 - So Scared of Losing You

3,0 32 x
Lisa neemt afscheid en vertrekt naar andere oorden. Nathan wil niet blijven. Vic jent zijn vader. Reinhout laat in zijn hart kijken door Suzanne. Lily-Rose is vastbesloten zichzelf te bewijzen en Arthur beseft dat hij alles uit de kast moet halen voor Wannes.
23:00

Seizoen 4, Aflevering 82 - Here Without You

3,0 19 x
Op de herdenkingsplechtigheid voor Jonas vinden zijn vrienden en familie troost bij elkaar. Suzanne is niet tevreden met de acties van Reinhout. Vic en Elke komen tot een akkoord, waarvan Amal en Gert de dupe zijn. Nathan komt te weten dat hij toch de zoon van Mark kan zijn. Gijs gaat af als een gieter tijdens een try-out.
22:00

Seizoen 4, Aflevering 81 - Slow Dancing in a Burning Room

3,0 10 x
Lisa houdt zich sterk op de herdenking, maar besluit toch een tijdje andere oorden op te zoeken. Suzanne verzuipt in haar bezorgdheden. Vic probeert Elke voor zijn kar te spannen. Gijs en Amal monteren Olivia op, maar Amal gaat daarbij wel heel ver. Lily-Rose onthult een toekomstdroom.
Archief