Lisa

Lisa herbekijken

Seizoen 6
48:00

Seizoen 6, Aflevering 31 - Voor eeuwig en altijd

2,8 37 x
Op haar huwelijksdag wordt Lisa heen en weer geslingerd door emoties. Zijn het wel de juiste gevoelens? Jonas gaat naar Mikhel, maar maakt eerst nog een tussenstop. Vic heeft iets in petto voor Katja. Gijs ontdekt wat er echt speelt tussen Elke en Remco en trekt zijn conclusies. Katja krijgt haar grote premièrefeest.
25:00

Seizoen 6, Aflevering 30 - Videoboodschappen

4,0 23 x
Lisa heeft bijzonder nieuws voor Jonas. Die laatste heeft niets te verliezen en stuurt een emotionele videoboodschap naar haar. Die boodschap komt echter bij de verkeerde persoon terecht. Remco wil Elke iets vertellen. Jonas doet Vic een verrassend voorstel.
23:00

Seizoen 6, Aflevering 29 - Opnieuw beginnen

4,0 18 x
Lisa verneemt goed nieuws van Suzanne, maar wordt overspoeld door de miserie van Katja. Vic heeft nieuws voor Reinhout. Reinhout voelt zich slecht na hun gesprek. Esmee wacht Amal op in de Keetal. Elke en Remco hebben het moeilijk om samen te werken.
25:00

Seizoen 6, Aflevering 28 - Zusterliefde

4,0 5 x
Erik belt Lisa nog eens op. Verzoenen ze zich alsnog? Elke wil haar belofte aan Gijs inlossen. Remco bedenkt een plan om Elke alsnog te veroveren. Lisa zet door en hoopt op een goed gesprek met Jonas. Maar heeft Jonas dat ook zo begrepen? Katja hoort van de liefdesperikelen van Amal en heeft meteen wat ideetjes.
24:00

Seizoen 6, Aflevering 27 - De laatste toost

3,0 14 x
Lisa is razend op haar vader en zegt hem duidelijk waar het op staat. Ook Suzanne is niet gediend van de uitspraken van Erik. Het gedrag van Vic baart Reinhout steeds meer zorgen. Hij vraagt Jonas een oogje in het zeil te houden. Jonas pakt dat aan op zijn manier.
26:00

Seizoen 6, Aflevering 26 - De grootste stommiteit

3,0 19 x
Lisa vraagt zich af waarom ze niets van haar vader hoort. Wanneer ze hem dan toch te spreken krijgt, heeft hij een grote verrassing voor haar. Remco vindt dat hij het geluk van Gijs en Elke niet in de weg mag staan. Op het verkleedfeest in de Keetal wordt er gekust.
23:00

Seizoen 6, Aflevering 25 - Eerlijk duurt het langst

4,0 26 x
Suzanne probeert Lisa te kalmeren en zal helpen bij de organisatie van het feest. Ben wil echter zelf ook iets regelen. Jonas verneemt het probleem van Remco. Elke komt zelf ook met een grote verrassing. De jongeren brengen alles in gereedheid voor het verkleedfeest, maar ze vergaten iets wezenlijks. Katja denkt te weten w...
22:00

Seizoen 6, Aflevering 24 - De doos van Pandora

3,0 13 x
Lisa is helemaal op van de zenuwen voor het nakende huwelijksfeest, terwijl Sofie en Suzanne dromen over de toekomst.
23:00

Seizoen 6, Aflevering 23 - Verliefd, verloofd, getrouwd, gescheiden

4,5 21 x
Lisa en Ben zijn verrast door het voorstel van Jonas over het hoederecht. Het wordt toch een bitter einde van hun huwelijk. Lisa heeft nog een andere verrassing voor Ben. Vic overslaapt zich voor een belangrijke vergadering. Gijs kan niet wachten om papa te worden. Katja krijgt wel een zeer speciaal pakje
23:00

Seizoen 6, Aflevering 22 - Kenji en Katinka

4,0 11 x
Jonas hoort Ben en Lisa's gesprek over kinderen en neemt een drastische beslissing. Elke komt erachter dat Remco alles over hun plannen aan Jonas verteld heeft. Katja gaat op date met Timo, maar weer wordt er roet in het eten gestrooid. Amal voelt iets voor Esmée.
Archief