Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Lisa

Seizoen 3
25:00

Seizoen 3, Aflevering 74 - Trip down memory lane

3,0 2 x
Katja begrijpt niet dat Lisa Gert blijft bezoeken. Ook Suzanne maakt zich zorgen. Olivia denkt na over haar toekomst. Ook Erik doet nu zijn best om het gezellig te maken met de jongeren. Katja komt voor een onaangename verrassing te staan.
24:00

Seizoen 3, Aflevering 69 - Wilt ge dat ik blijf?

3,0 0 x
Olivia zet Lisa en Jonas ertoe aan om met elkaar te praten. Reinhout probeert te bemiddelen tussen Jonas en Vic over de Drift-campagne. Katja vertrekt met hoge verwachtingen naar haar nieuwe job.
22:00

Seizoen 3, Aflevering 64 - Arthurs trauma

4,0 0 x
Lisa staat er helemaal alleen voor. Katja begrijpt niet dat ze Gert verdedigt. Lars slaagt erin Olivia mee te slepen in een spannend avontuur.
22:00

Seizoen 3, Aflevering 59 - Briefgeheim

3,0 0 x
Kan Lisa Jonas en Olivia vergeven? Katja's afspraak met coach Jessica gaat niet helemaal zoals gepland. Na een anonieme brief op Massa voor Lisa, groeit Vics wantrouwen verder. Remco wordt voor een hartverscheurende keuze gezet.
21:00

Seizoen 3, Aflevering 54 - Het ultimatum

4,0 0 x
Jonas stelt een ultimatum aan Lisa en Gert. Marthe mag beginnen bij Massa. Ze toont veel interesse in de geschiedenis van het bedrijf. Lisa ontdekt wat er aan de hand is. Arthur houdt het niet meer in de Keetal.
24:00

Seizoen 3, Aflevering 49 - Adrenalinekick

3,0 0 x
Lisa beseft dat ze dringend moet praten met Jonas en vraagt hem vroeger naar huis te komen. Vic neemt Lars mee naar het race circuit. Lisa bezorgt Katja een nieuwe klant.
26:00

Seizoen 3, Aflevering 44 - Fool me once, fool me twice

4,0 0 x
Olivia vindt dat Jonas eerlijker moet zijn. Vic haalt zijn trukendoos boven om de Drift-campagne te lanceren.
26:00

Seizoen 3, Aflevering 39 - Lisa vreest voor haar relatie met Jonas

4,0 0 x
Jonas stuurt een bericht naar Lisa met de vraag of ze naar de begrafenis van Dorine wil komen. De eerste dansavond in 't Excuus verloopt goed maar eindigt op een valse noot.
22:00

Seizoen 3, Aflevering 34 - Nooit genoeg

4,0 0 x
Met gevaar voor eigen leven, zegt Lisa tegen Gert wat ze echt denkt. Katja kiest de Keetal uit als testlocatie voor haar coaching ambities. Ook Remco ontsnapt er niet aan. Vic wil nog niet zo snel opgeven en komt met een creatief idee.
25:00

Seizoen 3, Aflevering 29 - De schaduw van Dorine

3,0 0 x
Het nieuws over Dorine doet snel de ronde. Vooral Reinhout is er het hart van in. Hij wil er zijn voor Jonas en schakelt Vic in om te helpen. Katja ontmoet haar loopbaancoach en die brengt haar helemaal in de war.
Archief