Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Locked Up

Locked Up herbekijken

Maart 2020

Seizoen 1 - 1. Aflevering 1

4,0 2.682 x
Macarena Ferreiro is een jonge naïeve vrouw die verliefd wordt op haar baas, die haar aanzet tot het plegen van bedrijfsfraude. Ze wordt opgepakt en opgesloten in de Cruz del Sur-gevangenis.

Seizoen 1 - 10. Aflevering 10

4,3 338 x
Een DNA-test zou Macarena's onschuld kunnen bewijzen, maar de dokter vindt het geen goed idee om de test in deze fase van haar zwangerschap te doen. Macarena zoekt de hulp van Fabio.

Seizoen 1 - 11. Aflevering 11

4,5 250 x
Na Fabio's spoorloze verdwijning wordt Macarena opnieuw verhoord. Ze komt achter het plannetje van Zulema.

Seizoen 1 - 12. Aflevering 12

4,8 218 x
Roman biecht alles op tegen zijn moeder, die een kogel verwijdert uit het been van Zulema's vriend. Macarena krijgt het aan de stok met de andere gedetineerden wanneer een ruzie uitmondt in een kapotte tv.

Seizoen 1 - 13. Aflevering 13

4,7 246 x
Zulema verdooft en ontvoert Macarena en gijzelt ook nog eens Palacios. Ze waarschuwt dat Macarena haar baby verliest tenzij Leopoldo haar vriend onmiddellijk vrijlaat. Leopoldo heeft echter een ander plannetje.

Seizoen 1 - 14. Aflevering 14

3,6 230 x
Macarena mag het ziekenvertrek verlaten. De dokter wil haar tegen haar wil overbrengen naar een psychiatrisch ziekenhuis. De familie van Macarena heeft het gestolen geld gevonden, maar Zulema's vriend zit hen op de hielen.

Seizoen 1 - 15. Aflevering 15

4,0 190 x
Wanneer Zulema's vriend wraak neemt op Romans familie, valt Macarena Zulema aan. Fabio ziet zijn vermoedens uitkomen. DNA-stalen die werden genomen vlak na Macarena's miskraam wijzen uit dat haar ex heeft gelogen.

Seizoen 1 - 16. Aflevering 16

4,5 177 x
Zulema verraadt haar vriend voor geld. Roman wil absoluut wraak nemen. Terwijl Macarena zich klaarmaakt om naar de zitting in de rechtbank te gaan, verneemt ze Zulema's laatste ontsnappingsplan.

Seizoen 1 - 2. Aflevering 2

4,1 838 x
Macarena probeert zich zo goed en zo kwaad als het gaat aan te passen aan het leven in de gevangenis. Ze vertelt haar ouders waarom ze werd gevangengenomen. Haar vader probeert van buitenaf een oplossing te zoeken.

Seizoen 1 - 3. Aflevering 3

4,5 217 x
Macarena ontdekt een nieuwe tip over de 9 miljoen die Yolanda begraven heeft net voor ze gearresteerd werd. De vader en de broer van Macarena doen een beroep op een nieuwe advocaat. Macarena maakt nieuwe vrienden in de gevangenis. De cipiers staan onder druk.
Archief