Locked Up

Laatste aflevering
Locked Up
2.775 x

Seizoen 1 - 1. Aflevering 1

Macarena Ferreiro is een jonge naïeve vrouw die verliefd wordt op haar baas, die haar aanzet tot het plegen van bedrijfsfraude. Ze wordt opgepakt en opgesloten in de Cruz del Sur-gevangenis.

Maart 2020

Seizoen 1 - 10. Aflevering 10

352 x
Een DNA-test zou Macarena's onschuld kunnen bewijzen, maar de dokter vindt het geen goed idee om de test in deze fase van haar zwangerschap te doen. Macarena zoekt de hulp van Fabio.

Seizoen 1 - 11. Aflevering 11

254 x
Na Fabio's spoorloze verdwijning wordt Macarena opnieuw verhoord. Ze komt achter het plannetje van Zulema.

Seizoen 1 - 12. Aflevering 12

222 x
Roman biecht alles op tegen zijn moeder, die een kogel verwijdert uit het been van Zulema's vriend. Macarena krijgt het aan de stok met de andere gedetineerden wanneer een ruzie uitmondt in een kapotte tv.

Seizoen 1 - 13. Aflevering 13

247 x
Zulema verdooft en ontvoert Macarena en gijzelt ook nog eens Palacios. Ze waarschuwt dat Macarena haar baby verliest tenzij Leopoldo haar vriend onmiddellijk vrijlaat. Leopoldo heeft echter een ander plannetje.

Seizoen 1 - 14. Aflevering 14

232 x
Macarena mag het ziekenvertrek verlaten. De dokter wil haar tegen haar wil overbrengen naar een psychiatrisch ziekenhuis. De familie van Macarena heeft het gestolen geld gevonden, maar Zulema's vriend zit hen op de hielen.

Seizoen 1 - 15. Aflevering 15

192 x
Wanneer Zulema's vriend wraak neemt op Romans familie, valt Macarena Zulema aan. Fabio ziet zijn vermoedens uitkomen. DNA-stalen die werden genomen vlak na Macarena's miskraam wijzen uit dat haar ex heeft gelogen.

Seizoen 1 - 16. Aflevering 16

180 x
Zulema verraadt haar vriend voor geld. Roman wil absoluut wraak nemen. Terwijl Macarena zich klaarmaakt om naar de zitting in de rechtbank te gaan, verneemt ze Zulema's laatste ontsnappingsplan.

Seizoen 1 - 2. Aflevering 2

844 x
Macarena probeert zich zo goed en zo kwaad als het gaat aan te passen aan het leven in de gevangenis. Ze vertelt haar ouders waarom ze werd gevangengenomen. Haar vader probeert van buitenaf een oplossing te zoeken.

Seizoen 1 - 3. Aflevering 3

218 x
Macarena ontdekt een nieuwe tip over de 9 miljoen die Yolanda begraven heeft net voor ze gearresteerd werd. De vader en de broer van Macarena doen een beroep op een nieuwe advocaat. Macarena maakt nieuwe vrienden in de gevangenis. De cipiers staan onder druk.

Seizoen 1 - 4. Aflevering 4

191 x
Een gevangenismedewerker wordt door een vrouwelijke gevangene beschuldigd. Macarena's vader roept de hulp in van een oude collega. De Egyptenaar schaduwt Leopoldo en Román. Eén van de gevangenen wordt onder druk gezet om mee te werken met de politie.

Seizoen 1 - 5. Aflevering 5

69 x
Macarena krijgt een nieuwe celgenote met wie het meteen goed klikt. Gevangenisbewaker Palacios wordt vals beschuldigd van seksuele intimidatie en wordt geschorst. Macarena's broer Roman wordt ontvoerd door Zulema's vriend.

Seizoen 1 - 6. Aflevering 6

79 x
Gevangenisbewaker Fabio heeft goed nieuws voor Palacios. Macareno geeft op band toe dat ze in het bezit was van een SIM-kaart. Samen met de politie gaat ze in het bos op zoek naar het verborgen geld, maar ze blijken niet alleen.

Seizoen 1 - 7. Aflevering 7

100 x
Macarena is van gedacht veranderd wat betreft haar zwangerschap en kijkt nu volop uit naar de komst van een kleine jongen. De directeur heeft goed nieuws. Zulema's vriend laat al lang niets meer van zich horen en dat maakt Zulema ongerust.

Seizoen 1 - 8. Aflevering 8

71 x
Zulema's vriend dringt binnen in het huis van Macarena's gezin en steelt de foto's die naar de verborgen miljoenen wijzen. Fabio brengt Macarena op de hoogte van een verraad. Zulema krijgt een geheime boodschap.

Seizoen 1 - 9. Aflevering 9

196 x
Macarena wordt betrapt met drugs. Ze zit in de schulden bij de gevangenisdokter, bij Zulema en bij haar rivale Anabel. Terwijl Zulema zich opmaakt om te ontsnappen, heeft Leopoldo haar vriend bijna te pakken.

Seizoen 2 - 1. Aflevering 1

1.083 x
Macarena is in schok. Ze mag dan wel buiten de gevangenismuren staan, maar het is als ontsnapte gevangene. Met Castillo's mannen die op haar jagen voelt ze zich meer gevangen dan ooit. In Cruz del Sur wordt gevangenisdirectrice Miranda ondertussen op de vingers getikt.

Seizoen 2 - 10. Aflevering 10

95 x
Leopoldo en Castillo proberen beide in het reine te komen met de dood van Encarna. Macarena kan maar niet geloven dat haar moeder dood is. Valbuena keert terug naar de gevangenis nadat hij recupereerde van het pak slaag dat Saray hem toediende. Terwijl omstandigheden in de gevangenis er weer op achteruit gaan, doet het ger...

Seizoen 2 - 11. Aflevering 11

86 x
Macarena is helemaal in schok na de dood van haar ouders. Gelukkig bieden haar medegevangenen steun. Anabel ziet haar kans schoon om in actie te komen, maar vergeet dat Macarena niet langer het onschuldige meisjes is dat ooit voor taxfraude achter tralies belandde. Helena en Zulema blijken meer gemeen te hebben dan ze hadd...

Seizoen 2 - 12. Aflevering 12

49 x
Zulema ontdekt de echte identiteit van Helena en voelt zich verraden door het bedrog. Macarena ziet het plan om met Fabio te ontsnappen en te vluchten naar Marokko om het gestolen geld te vinden helemaal zitten. Sole maakt zich enthousiast klaar voor haar echtelijk bezoek. Anabel komt in isolatie terecht. Zulema maakt een ...
Archief