Love And Hate Crime

Love And Hate Crime gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
Love And Hate Crime

Texas werd grondig door elkaar geschud na twee moorden die de politie oorspronkelijk linkte aan een Iraans moordcommando. In de pers werd dan weer gewag gemaakt van een hedendaags Romeo en Julia-verhaal. De verdachte, de terdoodveroordeelde Ali Irsan, wordt ervan beschuldigd dez...

Februari 2020
In Florida wordt een jonge Amerikaan ervan beschuldigd een moord met racistische motieven te hebben gepleegd op een jonge Latijns-Amerikaanse immigrant. De jonge Amerikaan en zijn advocaten zijn er zeker van dat de jury hem zal vrijspreken, maar de aanklager eist een levenslange gevangenisstraf. Het verhaal krijgt een onve...
Januari 2020
Killing in the classroom van Love And Hate Crime is uitgezonden op maandag 20 januari 2020 om 23:34 uur en was te zien op Canvas.
April 2018
Verlopen
Kustwacht Adrian Loya dringt binnen in het appartement van Lisa en Anna Trubnikova en opent het vuur. Lisa sterft en haar partner Anna is zwaar gewond. Ook een agent wordt neergeschoten. De politie ontdekt dat de dader de aanslag maandenlang minutieus voorbereidde en alles op video vastlegde, ook de misdaad zelf.
Maart 2018
Verlopen
Na een avondje uit blijkt een blank 18-jarig meisje uit Mississippi medeplichtig aan een beruchte, racistische moord.
Archief