Love It Or List It - Vancouver

Oktober 2019
22:00

Seizoen 3 - 21. Aflevering 21

3,0 3 x
Aflevering 21 (jaargang 3) van de Canadese realityshow over families die ontevreden zijn over hun huis. Designer Jillian Harris probeert hen te overtuigen om het huis op te knappen, makelaar Todd Talbot zoekt een ander, beter pand. Wat zullen de families doen: verbouwen of verhuizen?
22:00

Seizoen 3 - 12. Aflevering 12

3,0 3 x
Aflevering 12 (jaargang 3) van de Canadese realityshow over families die ontevreden zijn over hun huis. Designer Jillian Harris probeert hen te overtuigen om het huis op te knappen, makelaar Todd Talbot zoekt een ander, beter pand. Wat zullen de families doen: verbouwen of verhuizen?
September 2019
22:00

Seizoen 3 - 7. Aflevering 7

3,0 4 x
Aflevering 7 (jaargang 3) van de Canadese realityshow over families die ontevreden zijn over hun huis. Designer Jillian Harris probeert hen te overtuigen om het huis op te knappen, makelaar Todd Talbot zoekt een ander, beter pand. Wat zullen de families doen: verbouwen of verhuizen?

Seizoen 3 - 3. Aflevering 3

3,0 5 x
Aflevering 3 (jaargang 3) van de Canadese realityshow over families die ontevreden zijn over hun huis. Designer Jillian Harris probeert hen te overtuigen om het huis op te knappen, makelaar Todd Talbot zoekt een ander, beter pand. Wat zullen de families doen: verbouwen of verhuizen?
Augustus 2019
22:00

Seizoen 1 - Aflevering 23

4,0 5 x
Angela en Mike hebben een groot, open huis met hoge plafonds, dat vlakbij het strand ligt. Nu Angela's moeder bij hen is ingetrokken, heeft het gezin met twee kinderen te weinig privacy. Angela hoopt dat Todd hen een ander huis kan vinden dat ook uitzicht biedt op de zee. Mike doet beroep op Jillian om hun huis te verbouwe...
22:00

Seizoen 1 - Aflevering 22

3,0 12 x
Jane en Steve's karaktervol huis is veel te klein geworden nu hun twee zonen opgegroeid zijn tot volwassen jongens. Todd en Jillian proberen het koppel te overtuigen van hun verhuis- en verbouwplannen. Wie slaagt in zijn missie?
22:00

Seizoen 1 - Aflevering 21

4,0 3 x
Toen Brendan en Veronica meer dan twintig jaar geleden trouwden, trokken ze samen in het kleine huisje van Veronica. Perfect voor een pasgetrouwd koppel, maar veel te klein voor een gezin van vier. Brendan wil graag een nieuwe woning zoeken die aangepast is voor twee kinderen. Veronica kan nog geen afscheid nemen van haar ...
22:00

Seizoen 1 - Aflevering 20

4,0 6 x
Betty-Lou en Eric wonen al 22 jaar in het huis van hun dromen. Ze hebben een grote keuken, waar ze graag feestjes in organiseren, en een zuiderse tuin. Eric, die binnenkort op pensioen gaat, heeft genoeg van het grote huis en wil graag verhuizen naar iets kleiner. Betty-Lou hoopt dat Jillian Eric kan overtuigen met enkele ...
22:00

Seizoen 2 - Aflevering 17

4,0 0 x
Aflevering 17 (jaargang 2) van de Canadese realityshow over families die ontevreden zijn over hun huis. Designer Jillian Harris probeert hen te overtuigen om het huis op te knappen, makelaar Todd Talbot zoekt een ander, beter pand. Wat zullen de families doen: verbouwen of verhuizen?

Seizoen 1 - Aflevering 19

3,0 3 x
Theresa en David kochten een 100-jaar oud charmevol huis dat ze helemaal renoveerden. Voor de bovenste verdieping hadden ze echter geen tijd en geld meer, waardoor ze nu met vieren in te kleine en smalle kamers leven. Kan Todd David overtuigen om hun levenswerk achter te laten en een nieuwe, aangepaste woning te betrekken?...
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.