Love It Or List It - Vancouver

Juli 2019
22:00

Seizoen 1 - Episode 3

4,0 3 x
Voor Siva en Sinna komt familie steeds op de eerste plaats. Ze stelden hun huis dan ook graag open voor Sinna's oudere nonkel. Maar na enkele verbouwingen is hun woning nog niet volledig naar wens. Kan Jillian hen toch tevreden houden in hun oude huis? Of overtuigt Todd de familie om ergens anders in te trekken?
22:00

Seizoen 1 - Episode 2

4,0 3 x
Lorn en Kelly wonen samen met hun twee dochters in een klein, gelijkvloers huisje. Lorn is dol op de buurt en het is bovendien vlakbij zijn kantoor. Maar Kelly wil meer ruimte en droomt ervan hun opgroeiende dochters een eigen kamer te kunnen geven. Kan Todd Lorn wegkrijgen uit de buurt door hem prachtige huizen voor te st...
22:00

Seizoen 1 - Epsiode 1

3,0 2 x
Chris en Amy kochten samen hun eerste huis, een kleine bungalow. Kort na de geboorte van hun dochtertje Meika trok ook Chris' zestienjarige dochter in. Het huis is te klein voor een gezin van vier, maar na het harde werk dat Chris in de tuin stak, wil hij niet verhuizen. Amy is de vele mankementen echter beu en wil op zoek...
22:00

Seizoen 2 - Episode 26

3,0 2 x
Aflevering 26 (jaargang 2) van de Canadese realityshow over families die ontevreden zijn over hun huis. Designer Jillian Harris probeert hen te overtuigen om het huis op te knappen, makelaar Todd Talbot zoekt een ander, beter pand. Wat zullen de families doen: verbouwen of verhuizen?
22:00

Seizoen 2 - Episode 25

3,0 4 x
Aflevering 25 (jaargang 2) van de Canadese realityshow over families die ontevreden zijn over hun huis. Designer Jillian Harris probeert hen te overtuigen om het huis op te knappen, makelaar Todd Talbot zoekt een ander, beter pand. Wat zullen de families doen: verbouwen of verhuizen?
22:00

Seizoen 2 - Aflevering 17

4,0 0 x
Aflevering 17 (jaargang 2) van de Canadese realityshow over families die ontevreden zijn over hun huis. Designer Jillian Harris probeert hen te overtuigen om het huis op te knappen, makelaar Todd Talbot zoekt een ander, beter pand. Wat zullen de families doen: verbouwen of verhuizen?
22:00

Seizoen 2 - Episode 24

4,0 2 x
Aflevering 24 (jaargang 2) van de Canadese realityshow over families die ontevreden zijn over hun huis. Designer Jillian Harris probeert hen te overtuigen om het huis op te knappen, makelaar Todd Talbot zoekt een ander, beter pand. Wat zullen de families doen: verbouwen of verhuizen?
22:00

Seizoen 2 - Aflevering 23

4,0 2 x
Aflevering 23 (jaargang 2) van de Canadese realityshow over families die ontevreden zijn over hun huis. Designer Jillian Harris probeert hen te overtuigen om het huis op te knappen, makelaar Todd Talbot zoekt een ander, beter pand. Wat zullen de families doen: verbouwen of verhuizen?
22:00

Seizoen 2 - Aflevering 22

3,0 3 x
Aflevering 22 (jaargang 2) van de Canadese realityshow over families die ontevreden zijn over hun huis. Designer Jillian Harris probeert hen te overtuigen om het huis op te knappen, makelaar Todd Talbot zoekt een ander, beter pand. Wat zullen de families doen: verbouwen of verhuizen?
22:00

Seizoen 2 - Aflevering 21

3,0 3 x
Aflevering 21 (jaargang 2) van de Canadese realityshow over families die ontevreden zijn over hun huis. Designer Jillian Harris probeert hen te overtuigen om het huis op te knappen, makelaar Todd Talbot zoekt een ander, beter pand. Wat zullen de families doen: verbouwen of verhuizen?
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.