Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Marlon

2020
20:00

Seizoen 2 - 3. Sisters

4,0 2 x
Wanneer Marlons twee zussen op bezoek komen, vraagt hij aan Ashley om te doen alsof ze nog altijd getrouwd zijn. Hij vreest dat zijn zussen enorm teleurgesteld zouden zijn als ze wisten dat hij gescheiden was.
20:00

Seizoen 2 - 2. Wingman

3,0 4 x
Marlon stelt Ashley voor om haar wingman te zijn tijdens een avondje uit. Hij slaagt erin haar te koppelen aan een knappe man, maar Ashley wordt jaloers wanneer ze Marlon met een andere vrouw ziet. Yvette gebruikt Stevie om haar ex-vriendje jaloers te maken.
20:00

Seizoen 1 - 9. Appropriate Marlon

4,0 2 x
Ashley is bang dat Marlons ongepaste gedrag haar kans om lid te worden van de elitaire Avalon Club zal verpesten. Stevie maakt indruk op Yvette.
25:00

Seizoen 1 - 8. Coach Marlon

3,0 2 x
Ashley probeert grenzen te stellen voor Marlon wat betreft zijn komen en gaan in het huis. Marlon probeert ondertussen Zacks basketbalteam te helpen.
25:00

Seizoen 1 - 7. Hospital Party

3,0 4 x
Wanneer Zack in het ziekenhuis belandt, leiden de zeer verschillende opvoedstijlen van Marlon en Ashley tot onenigheid over wat het beste is voor hun zoon.
Afleveringen 2019
25:00

Seizoen 1 - 5. Project Kids

4,0 3 x
Na een torenhoge creditcardrekening vragen Marlon en Ashley zich af of ze de kinderen te veel verwennen, dus leren ze hun een lesje over verantwoordelijkheid.
20:00

Seizoen 1 - 4. Exes With Benefits

3,0 6 x
Wanneer Ashley beseft dat ze zich nooit van haar wilde kant heeft laten zien, komt ze met een interessant voorstel voor Marlon. Yvette speelt oppas voor Marley en Zack.
20:00

Seizoen 1 - 2. Cleaning Out the Closet

3,0 4 x
Ashley ontdekt dat Marlon zijn opslagruimte met alle spullen van toen ze getrouwd waren, nog altijd niet heeft leegegemaakt en confronteert hem hiermee.
22:00

Seizoen 1 - 1. Pilot

3,0 5 x
De poging van Marlon en Ashley om hun scheiding vriendschappelijk af te ronden, wordt ingewikkeld wanneer Ashley begint te daten.
25:00

Seizoen 1 - 10. End of the Road

4,0 5 x
Op hun eerste trouwdag sinds de scheiding kibbelen Marlon en Ashley over de vraag of ze deze ooit zo speciale dag nog zouden moeten vieren.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.