Marlon

Marlon herbekijken

Maart 2020

Seizoen 1 - 6. Surprises

3,0 8 x
Ashley wordt bijna 40 en overweegt cosmetische chirurgie, tot groot ongenoegen van Marlon. Stevie gaat op onderzoek uit om erachter te komen hoe oud Yvette is.

Seizoen 1 - 3. Boys Only Want One Thing

4,0 9 x
Marlon en Ashley denken dat ze hun kinderen te hard verwennen. Ze besluiten hen daarom elk op hun eigen manier een lesje te leren.

Seizoen 2 - 7. Homecoming

4,0 9 x
Tijdens homecoming keren Marlon en Stevie terug naar de campus waar ze elkaar leerden kennen. Stevie is diep gekwetst wanneer hij leert dat Marlon destijds tegen zijn intrede in de fraternity stemde. Ashley en Yvette laten zich het hof maken door enkele jonge mannen die enkel uit zijn op een flirt met een 'cougar'.

Seizoen 1 - 1. Pilot

3,0 12 x
Marlon en Ashley proberen hun scheiding als vrienden af te handelen, tot Marlon verneemt dat Ashley weer aan het daten is.

Seizoen 1 - 2. Cleaning Out the Closet

3,0 9 x
Ashley ontdekt dat Marlon zijn opslagruimte met alle spullen van toen ze getrouwd waren, nog altijd niet heeft leeggemaakt en confronteert hem hiermee.

Seizoen 2 - 6. Man Code

3,0 9 x
Ashley stort zich op allerlei hobby's nu haar beste vriendin Yvette weer samen is met haar ex Demetrius. Wanneer Marlon en Stevie Demetrius een andere vrouw zien kussen tijdens een Lakers-wedstrijd, besluiten ze de 'man code' te respecteren en niets te zeggen. Maar dat verandert wanneer ze horen dat Demetrius Yvette ten hu...

Seizoen 2 - 5. Keepin' It 100

3,0 18 x
Marlon besluit om het huis dat hij sinds de scheiding huurt te kopen. Nu ze toch gescheiden zijn, stelt Marlon voor dat hij en Ashley 100% eerlijk tegen elkaar zijn. Yvette en Stevie doen mee, maar merken al snel dat té eerlijk zijn ook niet goed is.

Seizoen 2 - 4. Divorce Counseling

3,0 7 x
Ashley spoort Marlon aan om scheidingstherapie te volgen omdat ze vreest dat ze anders weer in hun oude gewoonten zullen hervallen. Stevie kondigt aan dat hij masseur wilt worden. Yvette heeft daarover haar twijfels, tot Stevie haar een intense voetmassage geeft.
Februari 2020

Seizoen 2 - 3. Sisters

4,0 16 x
Wanneer Marlons twee zussen op bezoek komen, vraagt hij aan Ashley om te doen alsof ze nog altijd getrouwd zijn. Hij vreest dat zijn zussen enorm teleurgesteld zouden zijn als ze wisten dat hij gescheiden was.

Seizoen 2 - 2. Wingman

3,0 14 x
Marlon stelt Ashley voor om haar wingman te zijn tijdens een avondje uit. Hij slaagt erin haar te koppelen aan een knappe man, maar Ashley wordt jaloers wanneer ze Marlon met een andere vrouw ziet. Yvette gebruikt Stevie om haar ex-vriendje jaloers te maken.
Archief