Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Maya de Bij

April 2021
10:00

43. De bril van Barry

3,0 28 x
Willy pakt Barry's bril af en die belandt in een emmer propolis. Wanneer ze de emmer legen, is de propolis gestold en zit de bril muurvast. Maya probeert van alles, maar niets lukt.
15:00

44. De behekste korf

4,0 12 x
Er klinken rare geluiden in de korf en Willy denkt dat er een spook rondwaart. Niemand kan nog slapen. Maya durft wel op onderzoek uit te gaan en ontdekt dat er een mot rondvliegt die honing verzamelt voor haar kindjes. Als de koningin dat hoort, bedenkt ze een oplossing zodat Tamaris haar kindjes op een veilige plek kan k...
10:00

33. Tekla is in alle staten

4,0 23 x
Maya en haar vriendje Willy komen Tekla de spin tegen. Ze is helemaal over haar toeren en de vriendjes hebben de grootste moeite om haar te kalmeren.
10:00

34. De hut van Hendrik

3,0 14 x
Maya en Willy vinden tijdens hun zoektocht naar stuifmeel een geheime boomhut. Ze blijkt bewoond door Hendrik de mier die een maankijker bezit. De mieren hebben dringend hulp nodig om hun mierenhoop en hun eitjes te beschermen.
Mei 2021
11:00

55. De vliegwedstrijd

4,0 20 x
Willy en Maya zien een libel vliegen. Deze libel, Opa Libel, vertelt over de grote race. Willy en Maya willen graag meedoen. Ze moeten het opnemen tegen Cross, de zoon van een oud-kampioen.
11:00

56. De libelexpress

3,0 6 x
Een libel van de bezorgdienst stort vlakbij Maya neer. Ze kan de aanwijzingen op het pakje niet meer lezen en dus helpen Maya en Willy haar. Het duurt echter even totdat ze de juiste ontvanger vinden.
April 2021
15:00

Seizoen 1, Aflevering 16 - De Barst

3,0 6 x
Tijdens hun spel breken Maya en Willy per ongeluk de schelp van Shelby. Ze moeten een manier vinden om de barst te herstellen, voor het gevaarlijk wordt voor hun vriendinnetje.
10:00

Seizoen 1, Aflevering 15 - Rosie de kluizenaarskever

3,0 17 x
Maya wil Mevrouw Rosie helpen. De oude dame verloor haar huis tijdens een storm. Ze wil haar broer zoeken die in een oude boom aan de andere kant van het meer woont, maar haar geheugen laat haar af en toe in de steek en het blijkt moeilijker dan gedacht om de weg te vinden.
15:00

Seizoen 1, Aflevering 14 - Geen rust voor Maya

4,0 7 x
Een ijverige krekel belet de hele bijenkorf te slapen. Maya en Willy gaan hem zoeken. Kris, de krekel doet gewoon een poging om Lila, een krekelvrouwtje mee naar het bal te krijgen, maar hij stuurt haar een foute boodschap! Filip belooft hem te helpen zijn instrumenten beter te gebruiken en zo kan Kris zonder problemen zij...
10:00

Seizoen 1, Aflevering 13 - De Nachtbloem

4,0 23 x
Maya en Willy vliegen door het bos op zoek naar een heel bijzondere bloem, de maanbloem. Het wordt echter vlugger donker dan ze gedacht hadden en ze verdwalen. Gelukkig kunnen ze rekenen op de hulp van een vuurvliegje, dat hun de weg naar huis wijst.
Archief