Maya de Bij

Juli 2019
11:00

Seizoen 1 - De hut van Hendrik

3,0 0 x
Aflevering van de 3D-animatiereeks over het nieuwsgierige bijtje Maya en haar kompanen.
11:00

Seizoen 1 - Tekla is in alle staten

3,0 0 x
Aflevering van de 3D-animatiereeks over het nieuwsgierige bijtje Maya en haar kompanen.
12:00

Seizoen 1 - Aflevering 32

3,0 1 x
Maya ziet dat een wesp juffrouw Cassandra volgt. Ze gaat op onderzoek uit en ontdekt dat Stinger van plan is om Cassandra te ontvoeren, en nectar te eisen als losgeld. De wesp die Cassandra moest volgen, Vesper, is intussen echter verliefd geworden op Cassandra, en wil Maya en haar vriendjes helpen het plan te verijdelen.
12:00

Seizoen 1 - Aflevering 31

3,0 0 x
De koningin geeft een feest. Maar de zangeres die ze had geboekt, kan op het laatst niet. Maya gaat op zoek naar Elvis, een vriend van Flip, want de koningin is fan van hem. Het is al niet simpel hem over te halen, maar dan blijkt ie helemaal niet zo goed te kunnen zingen. En als dat verholpen is, blijkt Flip ook nog erg j...
12:00

Seizoen 1 - Aflevering 30

4,0 0 x
Rechter Bijenwas moet ruimte maken voor nieuwe larven en dat betekent dat Willy moet verhuizen naar de stokroos-korf. Dat willen hij en Maya natuurlijk niet. Lizbee wil juist wel verhuizen, omdat haar vriendin ook gaat. Ze bedenken een plan zodat Bijenwas Lizbee ruilt met Willy.
11:00

Seizoen 1 - Aflevering 29

4,0 0 x
Aflevering van de 3D-animatiereeks over het nieuwsgierige bijtje Maya en haar kompanen.
11:00

Seizoen 1 - Aflevering 28

3,0 0 x
Maya helpt een vogel met een zeer pootje. Shelby wil vliegen en Maya en Willy bedenken allerlei manieren die allemaal mislukken. Tot de vogel terugkomt om Maya te bedanken, en dan krijgt Maya een goed idee.
11:00

Seizoen 1 - De processierupsen

3,0 2 x
Er loopt een rij rupsen door de wei en die laten haartjes achter die enorm jeuken. Het zijn eikenprocessierupsen en erg slim zijn ze niet. Maya wil ze naar de eikenboom leiden in de buurt, zodat ze niet langer een spoor van kriebelhaartjes achterlaten waar kruipdieren zoals Shelby en Max niet overheen kunnen, maar dat is n...
11:00

Seizoen 1 - Max is verliefd

3,0 4 x
Max ontmoet Bella, een rups, en is helemaal van slag. Bella ligt graag in de zon, en Max doet zijn best, maar verbrandt zo rood als een kreeft. Hij laat Bella zijn tunnels zijn, maar ze is doodsbang in het donker. Maya zorgt ervoor dat ze samen in de schemer een romantische avond beleven, maar dan loopt het helemaal fout.
11:00

Seizoen 1 - De stuifmeeldiefstal

4,0 1 x
Het is bloemenfestival en de bijen houden een viering met een verzameling bijzondere pollen. Stinger en zijn bende willen die pollen stelen, maar gelukkig is Maya hen te slim af.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.