Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Maya de Bij

Seizoen 1
10:00

Seizoen 1, Aflevering 74 - De bij die was weggelopen

3,0 4 x
Zig maakt grappen en stoort daarmee de werkers. Hij vertrekt en doet alsof hij het avontuur in de weide tegemoet gaat. Maya ontdekt zijn talent voor grappen en weet dat handig in te zetten.
15:00

Seizoen 1, Aflevering 73 - Gezegd is gezegd

4,0 3 x
Maya wil een verrassingsfeestje geven voor Lara omdat ze een prijs heeft gewonnen. Lara hoort dat ze niet uitgenodigd is. Ze laat Willy pollen eten met een vreemd effect: hij zegt alles wat hij denkt.
15:00

Seizoen 1, Aflevering 71 - Het buitenbeentje

3,0 3 x
Hanna is een uitwisselingsleerling van de Stokrooskorf. Maya onderbreekt Hanna wanneer zij antwoord geeft en zo begint de jaloezie van Hanna. Ze begint Maya te dwarsbomen, totdat de korf beschadigd raakt.
10:00

Seizoen 1, Aflevering 72 - Willy bewaakt de korf

4,0 3 x
Willy moet de ingang van de korf bewaken. Er komt een lading bedorven stuifmeel binnen en Maya en Willy waarschuwen de koningin. Bees en Boos maken gebruik van de afwezigheid van een wachter en gaan de korf in.
15:00

Seizoen 1, Aflevering 70 - Iedereen heeft talent

4,0 2 x
Lara beweert dat niemand zoveel talent heeft als zij. Maya geeft een feest waarbij iedereen zijn of haar talent laat zien. Zij zorgt zelf voor een feestmaal, maar Bees en Boos gaan ermee vandoor.
10:00

Seizoen 1, Aflevering 69 - Hongerige kikkers

3,0 5 x
Ursula heeft honger en Coco moet eten halen. Coco gaat achter Maya, Willy en Ben aan, maar die laten Coco en Ursula bessen eten. Dat bevalt eigenlijk best goed.
10:00

Seizoen 1, Aflevering 68 - Een geschenk uit de hemel

4,0 4 x
Er loopt een kudde koeien door de wei en die laten overal koeienvlaaien achter. Ben en Kurt zijn er blij mee. Maar de koningin niet, want er ligt ook een koeienvlaai voor de korf, en de koningin van de Stokrooskorf komt die middag op bezoek. Ben belooft dat hij in zijn eentje de mest op kan ruimen, maar halverwege moet hij...
15:00

Seizoen 1, Aflevering 67 - Het geheugenverlies van Willy

3,0 0 x
Willy raakt door een klap op zijn hoofd zijn geheugen kwijt. Hij heeft geen idee dat hij een bij is. Wanneer hij een troep mieren tegenkomt, wordt hij ingelijfd in het mierenleger. Maya probeert hem ervan te overtuigen dat hij een bij is, maar het komt pas echt goed na nog een klap op zijn hoofd.
15:00

Seizoen 1, Aflevering 65 - Koningin voor één dag

3,0 7 x
De koningin komt vast te zitten in een vleesetende plant. Rechter Bijenwas komt op bezoek en vindt dat een korf zonder koningin niet kan. Hij zegt dat Ludivine koningin moet worden, maar volgens juf Cassandra is ze er nog lang niet aan toe.
10:00

Seizoen 1, Aflevering 66 - De grote gemene oorwurm

4,0 0 x
Ben is geschrokken van Igor de oorworm en heeft zijn mestbal achtergelaten. Maya gaat op zoek naar de bal en valt uit een boom. Ben en Willy gaan haar zoeken, doodsbang voor de gevaarlijke oorworm.
Archief