Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Maya de Bij

Maya de Bij herbekijken

Seizoen 2
12:00

Seizoen 2, Aflevering 24 - Geeen Harmonie voor Bijenwas

3,0 3 x
Bijenwas denkt dat het geheim van de perfecte organisatie van de mieren in hun lied zit. Daarom steelt hij het. Maya wil de mieren helpen hun lied terug te krijgen.
12:00

Seizoen 2, Aflevering 23 - Een staking in de bijenkorf

4,0 5 x
Bijenwas verplicht iedereen steeds harder te werken. Daarom gaan de werkbijen in staking. Maya probeert een oplossing te bedenken, maar dat blijkt alles alleen maar erger te maken.
12:00

Seizoen 2, Aflevering 22 - Operatie mees

4,0 2 x
Een gewonde vogel valt voor de ingang van het mierennest waardoor alle insecten van de weide opgesloten zitten. Kunnen Maya en kolonel Paul iedereen bevrijden?
12:00

Seizoen 2, Aflevering 21 - Maya de Eerste

4,0 5 x
De Koningin wil dat Maya haar voor één dag vervangt. Maya is verrast: ze kent niks van het beheer van de korf. Bijenwas is erg jaloers: hij wilde de vervanger zijn. Hij bedenkt een plan om Maya te dwarsbomen.
12:00

Seizoen 2, Aflevering 20 - Een prikkie van eigen deeg

4,0 8 x
Prikkie doet alsof hij zijn verstand verloren is om zo in de korftte kunnen komen en alle honing te stelen. Hij slaagt er in, maar Maya laat dit natuurlijk niet zomaar gebeuren.
12:00

Seizoen 2, Aflevering 19 - Op slag verliefd

4,0 2 x
Kurt wordt door een blikseminslag op slag verliefd op de Koningin. Hij kan haar niet met rust laten en eindigt zo in de gevangenis. Kan Maya hem helpen?
12:00

Seizoen 2, Aflevering 18 - Slecht gezelschap

4,0 3 x
Beatrice wil graag met wat meer volwassen insecten spelen. De wespen grijpen deze mogelijkheid aan om Beatrice te gebruiken in hun slechte plannen.
12:00

Seizoen 2, Aflevering 17 - Jaloezie

4,0 1 x
Lara laat Willy geloven dat ze zijn vriendinnetje is. Eigenlijk wil ze dat hij wat koninginnengelei voor haar steelt. Maya probeert Willy te laten inzien dat hij gemanipuleerd wordt door het kleine lieveheersbeestje.
12:00

Seizoen 2, Aflevering 16 - Een rechter zonder genade

4,0 1 x
Maya moet bewijzen dat ze haar plaats in de weide waard is, anders mag ze niet meer uit de korf. Lukt het haar om haar nu in de weide te bewijzen?
12:00

Seizoen 2, Aflevering 15 - Leve de vrijheid!

4,0 3 x
Willy is boos op Maya omdat ze hem onder druk zet en hem te vaak zegt wat hij moet doen. Om te ontkomen aan een oefening, besluit Willy te doen alsof hij gewond is. Maar Maya ontdekt dat hij tegen haar loog.
Archief