Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Maya de Bij

Seizoen 2
12:00

Seizoen 2, Aflevering 21 - Maya de Eerste

4,0 0 x
De Koningin wil dat Maya haar voor één dag vervangt. Maya is verrast: ze kent niks van het beheer van de korf. Bijenwas is erg jaloers: hij wilde de vervanger zijn. Hij bedenkt een plan om Maya te dwarsbomen.
12:00

Seizoen 2, Aflevering 19 - Op slag verliefd

4,0 0 x
Kurt wordt door een blikseminslag op slag verliefd op de Koningin. Hij kan haar niet met rust laten en eindigt zo in de gevangenis. Kan Maya hem helpen?
12:00

Seizoen 2, Aflevering 18 - Slecht gezelschap

4,0 1 x
Beatrice wil graag met wat meer volwassen insecten spelen. De wespen grijpen deze mogelijkheid aan om Beatrice te gebruiken in hun slechte plannen.
11:00

Seizoen 2, Aflevering 8 - Théo

4,0 2 x
Er komt een nieuwe, jonge bij in de korf: Theo. Hij is erg humeurig en weigert te vliegen. Maya ontdekt al snel dat Theo een geheim heeft.
11:00

Seizoen 2, Aflevering 7 - Rosita

4,0 2 x
Maya en Willy ontdekken dat Barry een kikker grootbracht: Rosita. Willy praat zijn mond voorbij en vertelt dit aan Juf Cassandra, met alle gevolgen van dien. Maya en Willy proberen Barry te helpen om Rosita te helpen ontsnappen.
12:00

Seizoen 2, Aflevering 8 - Mieren Zien het Rood

4,0 2 x
Nadat de mieren de mestbal van Paul stuk maken, besluit Kurt de rode mieren in te huren om het werk van Paul en zijn mannen over te nemen. Maar de rode mieren blijken een beetje té ijverig.
12:00

Seizoen 2, Aflevering 7 - De Weide Vriendjes

4,0 1 x
Maya probeert een show over vriendschap te maken voor een groot feest in de weide. Maar tijdens de repetities ontstaat er ruzie tussen de insecten. Lukt het Maya hen op tijd te verzoenen?
12:00

Seizoen 2, Aflevering 6 - Flip heeft de blues

4,0 4 x
Het is bijna herfst en Flip heeft de blues. Hij speelt dag en nacht op zijn viool... en dat irriteert de weide insecten. Op een ochtend blijkt zijn viool gestolen te zijn. Boos besluit Flip de weide te verlaten. Maya is ten einde raad.
12:00

Seizoen 2, Aflevering 5 - De geluksbloem

3,0 1 x
Flip vertelt een legende over een magische bloem. De wespen gebruiken dit verhaal om iedereen uit de korf te lokken en alle honing uit de kelder te stelen.
12:00

Seizoen 2, Aflevering 36 - Liefde voor Max

4,0 1 x
Max is hopeloos verliefd op Beatrice maar zij ziet hem enkel als kleine, schattige worm. Maya bedenkt een plan om Max te helpen.
Archief