Maya de Bij

Januari 2019
15:00

Een Staking in de Bijenkorf

4,0 2 x
Bijenwas verplicht iedereen steeds harder te werken. Daarom gaan de werkbijen in staking. Maya probeert een oplossing te bedenken maar dat blijkt alles alleen maar erger te maken...
10:00

Operate Mees

4,0 2 x
Een gewonde vogel valt voor de ingang van het mierennest waardoor alle insecten van de weide opgesloten zitten. Kunnen Maya en kolonel Paul iedereen bevrijden?
15:00

Stem op Mij

3,0 2 x
De insecten van de weide hebben genoeg van alle vergaderingen. Daarom houden ze verkiezingen om een burgemeester aan te stellen.
15:00

Bijenkorfdiploma

4,0 3 x
Juf Cassandra is ziek en Bijenwas vervangt haar. Tot spijt van de leerlingen heeft hij een andere manier van lesgeven dan juf Cassandra.
15:00

Grote Bal

3,0 3 x
Kurt wil graag in de geschiedenisboeken komen door de grootste bal ooit te maken. Maar dit brengt de weide in gevaar.
15:00

Fantastische Vier

3,0 1 x
Flip zat vroeger in een populair muziekgroepje samen met zijn neven. Maya besluit om hen te herenigen maar dat verloopt niet zonder slag of stoot.
15:00

Geeen Harmonie voor Bijenwas

4,0 3 x
Bijenwas denkt dat het geheim van de perfecte organisatie van de mieren in hun lied zijn. Daarom steelt hij het. Maya wil de mieren weer helpen hun lied terug te krijgen.
15:00

Maya de Eerste

4,0 1 x
De Koningin wil dat Maya haar voor één dag vervangt. Maya is verrast: ze kent niks van het beheer van de korf. Bijenwas is erg jaloers: hij wilde de vervanger zijn. Hij bedenkt een plan om Maya te dwarsbomen...
15:00

Een Prikkie van Eigen Deeg

3,0 3 x
Prikkie doet alsof hij zijn verstand verloren is om zo in de korft te kunnen komen en alle honing te stelen. Hij slaagt er in, maar Maya laat dit natuurlijk niet zomaar gebeuren.
10:00

Op Slag Verliefd

3,0 3 x
Kurt wordt door een blikseminslag op slag verliefd op de Koningin. Hij kan haar niet met rust laten en eindigt zo in de gevangenis. Kan Maya hem helpen?
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.