Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Maya de Bij

April 2021
11:00

34. De hut van Hendrik

3,0 0 x
Maya en Willy vinden tijdens hun zoektocht naar stuifmeel een geheime boomhut. Ze blijkt bewoond door Hendrik de mier die een maankijker bezit. De mieren hebben dringend hulp nodig om hun mierenhoop en hun eitjes te beschermen.
11:00

33. Tekla is in alle staten

4,0 1 x
Maya en haar vriendje Willy komen Tekla de spin tegen. Ze is helemaal over haar toeren en de vriendjes hebben de grootste moeite om haar te kalmeren.
10:00

Seizoen 1, Aflevering 15 - Rosie de kluizenaarskever

3,0 3 x
Maya wil Mevrouw Rosie helpen. De oude dame verloor haar huis tijdens een storm. Ze wil haar broer zoeken die in een oude boom aan de andere kant van het meer woont, maar haar geheugen laat haar af en toe in de steek en het blijkt moeilijker dan gedacht om de weg te vinden.
15:00

Seizoen 1, Aflevering 16 - De Barst

3,0 0 x
Tijdens hun spel breken Maya en Willy per ongeluk de schelp van Shelby. Ze moeten een manier vinden om de barst te herstellen, voor het gevaarlijk wordt voor hun vriendinnetje.
10:00

Seizoen 1, Aflevering 13 - De Nachtbloem

4,0 1 x
Maya en Willy vliegen door het bos op zoek naar een heel bijzondere bloem, de maanbloem. Het wordt echter vlugger donker dan ze gedacht hadden en ze verdwalen. Gelukkig kunnen ze rekenen op de hulp van een vuurvliegje, dat hun de weg naar huis wijst.
15:00

Seizoen 1, Aflevering 14 - Geen rust voor Maya

4,0 0 x
Een ijverige krekel belet de hele bijenkorf te slapen. Maya en Willy gaan hem zoeken. Kris, de krekel doet gewoon een poging om Lila, een krekelvrouwtje mee naar het bal te krijgen, maar hij stuurt haar een foute boodschap! Filip belooft hem te helpen zijn instrumenten beter te gebruiken en zo kan Kris zonder problemen zij...
10:00

Seizoen 1, Aflevering 10 - De bijendans

3,0 2 x
Maya heeft moeilijkheden met het aanleren van de bijendans, die wel heel handig is om de juiste richting te vinden. Flip wil haar helpen en dankzij zijn lessen slaagt Maya er in het hoofd van de werkbijen een nieuw bloemenveld te tonen dat ideaal is om het nieuwe broed te voeden.
13:00

Seizoen 1, Aflevering 9 - Philibert

3,0 2 x
Tijdens het spelen verwoesten Maya en Willy per ongeluk het huisje van een kleine rups. Maya wil hem helpen om een nieuw mooi en rustig plekje te vinden, maar Philibert, die bang is voor zijn metamorfose, misbruikt haar vriendelijkheid om niet alleen te moeten blijven.
12:00

Seizoen 1, Aflevering 8 - Een vreemde verschijning

4,0 2 x
Maya en Willy maken kennis met de vriendelijke rups Momo. Maar algauw verandert de rups in een doodshoofdvlinder, die de bijenkorf aanvalt. Hij begint al de honing op te eten. Maja moet Momo trachten te overtuigen hun bijenkorf te verlaten en iets anders te zoeken om te eten.
13:00

Seizoen 1, Aflevering 7 - De schone slaper

4,0 2 x
Omdat het de grote oogstdag is, moet er stuifmeel worden verzameld. Maya en Willy hebben echter per ongeluk de hele bijenkorf in slaap gebracht. Ze vragen dus maar aan al hun vriendjes om hen te helpen met de oogst van de haagwindes, de slingerplant met een bloem die maar één keer per jaar bloemt.
Archief