Medisch Centrum West

Laatste aflevering
Medisch Centrum West

Seizoen 6, Aflevering 8 - Verboden Liefde van Medisch Centrum West is toegevoegd op donderdag 3 augustus 2023. Medisch Centrum West is een programma bij VTM. Sinds 2023 is het programma beschikbaar.

Medisch Centrum West gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 6
Arend-Jan weigert Joyce de functie van arts te geven die haar door Simon beloofd was. Een jonge getrouwde vrouw vertrouwt Astrid toe dat ze zichzelf prostitueert. Reini geeft onderdak aan een patiënte die door haar echtgenoot mishandeld werd.
Nelleke ontdekt dat Vera naar Amerika is meegenomen om bij haar vader te zijn. Arend-Jan wil een privépraktijk opzetten met de financiële hulp van van Maurice Alberts en Eric Koning. Twee ernstig zieke jonge mannen raken bevriend wanneer ze een kamer delen.
Jan dwingt Eric ontslag te nemen. Nelleke heeft alle hoop opgegeven om Vera nog ooit terug te zien. Alberts neemt een nieuwe arts aan met Victor te vervangen. De vervanger, baron A.J. Hoekstra, blijkt mannen heel superieur te vinden aan vrouwen.
Jan is erg achterdochtig wanneer Eric bij een patiënt kanker vaststelt, terwijl er een paar maanden geleden nog niets te vinden was. Ingrid identificeert zichzelf met een patiënte die problemen heeft met haar baarmoeder en die misschien ook een DES baby is, net als zijzelf.
Astrid is er getuige van wanneer een jonge hardloopster in elkaar zakt en komt erachter dat ze steroïden heeft gebruikt. Victor krijgt het advies tijdelijk vrij te nemen na de dood van zijn zoon Roelant. Reini voert een patiëntenstop in wegens een gebrek aan personeel.
Seizoen 6, Aflevering 2 - De Zoektocht van Medisch Centrum West is toegevoegd op donderdag 3 augustus 2023. Medisch Centrum West is een programma bij VTM. Sinds 2023 is het programma beschikbaar.
Seizoen 6, Aflevering 1 - De Nawee van Medisch Centrum West is toegevoegd op donderdag 3 augustus 2023. Medisch Centrum West is een programma bij VTM. Sinds 2023 is het programma beschikbaar.
Seizoen 4
55:00
Er wordt een baby gestolen op de kraamafdeling en Nel onderzoekt wat Yvonne hier mogelijks mee te maken heeft. Ingrid heeft Jan overhaald om samen op vakantie te gaan naar Aruba. Eric helpt Simon om zijn naam te zuiveren, en Maurice om Victor te betrappen.
55:00
Joys halfbroer zegt dat hij er alles wil aan doen om op het rechte pad te blijven maar Tessa is sceptisch. Een commissie beoordeelt de werkrelatie tussen Liza en Simon. Alberts zet een val voor Victor Brouwer en zet Jan onder druk om bewijs te leveren.
55:00
Wanneer Joys halfbroer wordt binnengebracht met een steekwonde, herkennen Tessa en Ingrid hem meteen als een van de overvallers van het ziekenhuis. Terwijl Victor en Liza naar elkaar toegroeien, wordt haar werkrelatie met Simon steeds slechter;
55:00
Alberts is bezorgd over de integriteit van Brouwer. Dick maakt zich zorgen over het drinken van Reini. Jacob weigert de ingrediënten voor het experimentele medicijn van Bobby te onthullen.
55:00
Reini raakt betrokken in een auto-ongeval en belandt in het ziekenhuis met een gebroken been. Kees Keyzer, een verlamde voormalig soldaat, wil zijn leven beëindigen. De experimentele behandeling van Bobby lijkt aan te slaan.
Astrid heeft haar zoon mee naar huis genomen om hem een experimentele behandeling te geven. Petra wil scheiden van Jack. Truus wordt tijdens het werk lastiggevallen door een oude vriend.
Seizoen 4, Aflevering 6 - De vlucht van Medisch Centrum West is toegevoegd op woensdag 12 juli 2023. Medisch Centrum West is een programma bij VTM. Sinds 2023 is het programma beschikbaar.
Seizoen 4, Aflevering 5 - Het dilemma van Medisch Centrum West is toegevoegd op woensdag 12 juli 2023. Medisch Centrum West is een programma bij VTM. Sinds 2023 is het programma beschikbaar.
Jan dreigt de voogdij over z'n zoon Christiaan kwijt te geraken aan z'n schoonzus Miriam.Jan dreigt de voogdij over z'n zoon Christiaan kwijt te geraken aan z'n schoonzus Miriam. Astrid vermoedt dat de ziekte van haar zoon veroorzaakt is door chemisch afval.
54:00
Paul slaagt erin om Victor te overtuigen om Jan aan te nemen wanneer hij het geld betaalt. Tijdens zijn eerste week terug wordt Eva, de vrouw van Jan, omvergereden voor het ziekenhuis.
55:00
Vronie staat erop dat Reini een deel van het familiebedrijf overneemt. Paul biedt aan een job voor Jan te financiëren in het ziekenhuis. De rechtzaak van Sonja tegen het ziekenhuis komt voor de rechter.
48:00
Medisch Centrum West moet fuseren met het Polder Ziekenhuis, wat leidt tot een tekort aan bedden en een overschot aan personeel. Selma en Guus dreigen hun job te verliezen. Sonja wil weer opereren ondanks dat ze HIV positief is.
Archief