Mega Mindy

Laatste aflevering
25:23
Mega Mindy
Verlopen

Er is een grote danswedstrijd in het dorp. Oma en opa Fonkel doen mee als danskoppel en... Mieke en Toby ook! Ze moeten het opnemen tegen de grote kampioenen Lorenzo en Charlotte. Zij winnen elke wedstrijd, maar gebeurt dat wel eerlijk?

Mega Mindy gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 5
25:12
Verlopen
Een gevaarlijke gangster is voor de zoveelste keer uit een streng bewaakte gevangenis ontsnapt. Niemand weet hoe hij het steeds voor elkaar speelt. Migrain krijgt de opdracht om hem te bewaken.
25:28
Verlopen
Het rustige dorpje wordt geterroriseerd door een gemotoriseerde boevenbende, 'De bende van Big Chief'. Om de geheimzinnige leider van de bende op te kunnen pakken moeten Toby en Migrain infiltreren in het bendemilieu.
25:37
Verlopen
Bij de Fonkels zit er een schatkaart tussen het oud papier. Migrain vindt de kaart toevallig en wil absoluut die schat vinden.
25:07
Verlopen
De vriendelijke kok Julien heeft een gezellig en lekker restaurantje in het dorp. Een boevenbende komt hem daar chanteren. Ze willen veel geld, anders gaan ze de klanten vergiftigen.
24:50
Verlopen
Op het dorpsplein landt een ufo. De ruimtemannetjes zijn vriendelijk en geven geschenken. In ruil willen zij ook geschenken.Het dorp slooft zich uit om allerlei waardevolle voorwerpen te geven aan de ruimtemannetjes. Wie het mooiste geschenk geeft, mag mee op bezoek naar hun planeet.Mieke is eerst onder de indruk van de ru...
Seizoen 1
26:28
Migrain is heel trots, want beeldhouwer Jim maakt een standbeeld van hem. In het museum zijn de meningen verdeeld. Volgens Mieke en Toby lijkt het kunstwerk in de verste verte niet op Migrain. Gelukkig zijn ze aanwezig in het museum, want plots worden er twee schilderijen van Picasso gestolen!
25:55
Er is een spook gesignaleerd op het kerkhof! Ondertussen gebeuren er nog veel vreemde dingen in het dorp. De slager, de groenteboer, de bakker en zelfs oma Fonkel worden ervan beschuldigd vals geld uit te geven. Mieke gaat op onderzoek, want Migrain heeft het veel te druk.
26:55
Migrain is druk bezig met de voorbereidingen van de komst van de hertog en hertogin. Tijdens de tentoonstelling van de juwelen van de baron wil hij hen een muzikale hulde geven. Alles lijkt plots in het water te vallen wanneer de juwelen verdwenen zijn. Zal Mega Mindy de dieven kunnen vatten?
26:38
In het gemeentehuis is een dossier verdwenen met de plattegrond van alle gebouwen in het dorp. Ondertussen zijn professor Piramide en haar twee zonen bezig met opgravingen in het politiekantoor. Ze zijn op zoek naar de graftombe van Djengis Khan. Migrain vindt het fantastisch, want met zo'n grote vondst komt hij zeker in...
26:35
Verlopen
Er is ingebroken in de kluis van de baron: papieren, geld en fonkelende edelstenen zijn allemaal verdwenen. Volgens Migrain is de butler van de baron de dader. Niemand verdenkt barones Rien de Rien ook maar van iets, behalve Mieke. Zij vindt de barones een versierde, schatrijke blonde slagroomtaart en duidelijk heel verd...
27:01
Verlopen
In het dorp vindt het jaarlijkse schaaktoernooi plaats. Migrain is alvast in zijn nopjes en droomt al van een nieuwe overwinning. Brandweercommandant de Loo is beroofd van zijn stoelen, een beker en medaille. Wanneer hij aangifte doet op het politiekantoor, is Migrain allesbehalve blij om zijn grote schaakrivaal te zien. ...
26:07
Het hele dorp is onder de indruk van magiër Joman omdat hij een verlamde man plots opnieuw kan laten stappen. Ook oma Fonkel kan er niet over zwijgen en hoopt dat hij haar pijnlijke rug kan genezen. Mieke en opa Fonkel hebben er alvast hun twijfels over. Dat klinkt verdacht!
Archief