Meisje Van Plezier

Januari 2019
41:15

Seizoen 1 - Aflevering 4

4,0 21 x
Nadine gaat in het diepste geheim in op het verzoek van Meryem. Ondertussen maakt Remco een afspraak in het ziekenhuis voor een kleine, maar definitieve ingreep. Hij laat daarbij zijn nieuwe vriendin in de waan dat hij in het buitenland zit.
40:25

Seizoen 1 - Aflevering 3

3,5 40 x
Nadine gaat aan de slag als kamermeisje in een hotel, waar ze een vreemd verzoek krijgt van een gast. Ze spreekt met een oude vriendin af en ontdekt dat zij haar zaken goed voor elkaar heeft. In tegenstelling tot Nadine zelf...
43:18

Seizoen 1 - Aflevering 2

3,8 124 x
Nadine gaat door een erg emotionele periode. Wie kan ze nu nog vertrouwen? Haar halfzus en haar man in ieder geval niet. Ze moet alles nog een plaats geven, maar het leven gaat wel gewoon door.
38:58

Seizoen 1 - Aflevering 1

3,8 145 x
De donkere dagen voor Kerst lijken dit jaar voor Nadine niet meer op te klaren. Nadine verheugt zich ieder jaar op wat tijd met haar gezin, maar dit jaar eindigt Kerstmis in een nachtmerrie...
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.