Men Of West Hollywood

Men Of West Hollywood herbekijken

Seizoen 1
40:00

Seizoen 1, Aflevering 10 - The Birthday Blow Up Finale

3,0 2 x
Darren organiseert een fotoshoot voor een WeHo-kalender die weinig aan de verbeelding overlaat. Een discussie tussen Darren en Laron loopt uit de hand. Hannah wil het goedmaken met David en heeft een verrassing in petto.
38:00

Seizoen 1, Aflevering 9 - Strut, Sing, and Slap

4,0 3 x
Justin en Nick overwegen een 'scrotox'-behandeling. De groep organiseert een modeshow voor het goede doel. Brennen, Murray en Darren vertellen openhartig over hun moeilijke verleden. Jason en Steven, de partners van Justin, schuiven mee aan tafel tijdens een etentje, maar al gauw breekt er ruzie uit.
40:00

Seizoen 1, Aflevering 8 - The Throuple

4,0 1 x
De situatie tussen David en Hannah blijft voor problemen zorgen. Brennen laat zijn goed hart zien en woont een boomplanting bij. Iedereen neemt deel aan een les paaldansen en maakt zich vervolgens op voor een modeshow. Murray en Darren maken kennis met de ménage à trois van Justin.
39:00

Seizoen 1, Aflevering 7 - Looking Their Best

3,0 2 x
Tijdens een sessie geitenyoga komen enkele geheimen van het weekendje aan het licht. De lancering van de schoonheidsproducten van Darren wordt overschaduwd door drama. Landon is gekwetst wanneer Hannah met een andere man op de rode loper arriveert en een onthulling van Justin blijft niet zonder gevolgen.
41:00

Seizoen 1, Aflevering 6 - Men in the Mountains Pt. 2

3,0 4 x
De spanning is te snijden wanneer de groep gaat vliegvissen. Nick biecht zijn gevoelens op aan Murray, Landon heeft een openhartig gesprek met Hannah en Laron vertelt over de problemen van zijn familie.
50:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - Men in the Mountains Pt. 1

4,5 5 x
Laron ontdekt het bedrog van Darren, Hannah stelt David voor een ultimatum en Nick wordt buitengegooid. Darren nodigt de groep uit voor een weekendje weg in Big Bear.
42:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - The Men Behind the Masks

3,0 6 x
De liefdesdriehoek tussen Landon, David en Hannah zorgt voor drama op het feestje van Brennen. Tijdens een lunch lopen de gemoederen hoog op. Brennen gaat samen met zijn moeder en broer op prospectie voor een Tinder-date. Murray organiseert een gemaskerd feestje.
38:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - 3 Million

4,0 9 x
Murray, Brennen en Darren nemen deel aan een lezing over dierenpsychologie. Nick en David bereiden zich samen met ontwerper Andrew Christian voor op een modeshow. Landon probeert indruk te maken op Hannah. Darren gedraagt zich flirterig op een feestje.
46:00

Seizoen 1, Aflevering 2 - Making Waves

4,0 8 x
Murray heeft in de fitness een aanvaring met MMA-vechter Dan Yates. Brennen wijst Landon terecht nadat hij tijdens een auditie een model probeerde te versieren. Murray en Nick bespreken hun relatieproblemen. De pool party van Darren blijft niet gespaard van drama's.
39:00

Seizoen 1, Aflevering 1 - Pretty People Take Pictures and Party

4,0 9 x
Justin blijkt een nogal gecompliceerd liefdesleven te leiden. YouTuber Brennen maakt zich op voor een fotoshoot, en tussen tussen Darren en Landon heerst er een gespannen sfeer. David heeft zijn vriendin iets op te biechten. Murray moet een groots evenement in Rocco's in goede banen leiden, maar krijgt ondertussen ook af t...
Archief