Merciless

Laatste aflevering
Merciless
21 x

Seizoen 1 - 1. Aflevering 1

FBI-detective Vera Muller vliegt over uit de Verenigde Staten om het hoofd van de politie te helpen met een zaak omtrent enkele sadistische moorden.

Maart 2020

Seizoen 1 - 10. Aflevering 10

14 x
Celina gooit Dias buiten wanneer hij toegeeft een affaire te hebben met Vera. Ze laten Edu ophalen voor ondervraging en Vera probeert Ray te overtuigen om tegen hem te getuigen.

Seizoen 1 - 11. Aflevering 11

9 x
De dochter van Dias en Celina vangt een gesprek op tussen haar ouders en vlucht weg met de auto. Celina kan haar tegenhouden, maar dan ontdekken ze een bom in Edu's rugzak.

Seizoen 1 - 12. Aflevering 12

32 x
Nu hij een gijzelaar heeft, stelt Edu eisen aan de politie. Dias gaat naar de gevangenis om zijn wensen in te willigen. Edu ontsnapt en dus moet Dias een persconferentie houden.

Seizoen 1 - 13. Aflevering 13

104 x
Edu's moeder gaat naar haar zoon toe. Zijn proces gaat van start en hij staat erop zichzelf te verdedigen. De zaak lijkt in Edu's voordeel uit de draaien...

Seizoen 1 - 2. Aflevering 2

40 x
Het vriendje van het slachtoffer vraagt het team om een aansteker te onderzoeken die misschien van de dader is. Dit leidt Vera naar het kantoor van senator Oto.

Seizoen 1 - 3. Aflevering 3

9 x
Edu komt oog in oog te staan met het vriendje van slachtoffer Angela en probeert samen met hem een beeld te schetsen van de dader. De speurders willen Oto ondervragen over een recente aanval.

Seizoen 1 - 4. Aflevering 4

19 x
Vera en haar team trekken een e-mail na die door de seriemoordenaar verzonden zou zijn. Edu doet ondertussen zijn eigen onderzoek naar Vera.

Seizoen 1 - 5. Aflevering 5

12 x
De geschiedenis tussen Dias en Vera zorgt voor wrijving tijdens het onderzoek. Ray wordt naar het ziekenhuis gebracht. Oto wordt gedwongen om een opvolger te kiezen.

Seizoen 1 - 6. Aflevering 6

7 x
Dias is jaloers op Edu wanneer Silvia hem op de thee vraagt. Een journalist komt langs bij de politie met een boodschap van de dader. Dina waarschuwt Ray voor Edu.

Seizoen 1 - 7. Aflevering 7

15 x
Silvia stelt Oto voor om Assis te vervangen door Edu. Vera zet ondertussen een val voor de seriemoordenaar. Dina gaat naar de politie met informatie. Ook Vera begint Edu te wantrouwen.

Seizoen 1 - 8. Aflevering 8

14 x
Een verbaasde Vera onthult de inhoud van Rays verslag aan Dias. Die laat onmiddelijk Dina terugkomen voor ondervraging. Vera geeft toe dat ze denkt dat de moordenaar een lid is van het onderzoekteam.

Seizoen 1 - 9. Aflevering 9

9 x
Vera verdenkt Edu steeds meer. Een slachtoffer dat ontsnapte herkent hem op een foto in de krant. Edu probeert Vera te manipuleren.
Archief