Met Man en Macht

Afleveringen

Afl. 1 december - Aflevering 3

4,0 16 x
De plechtige opening van de polyvalente zaal is een feit. Ereburger Ludo Jacobs en zijn vrouw Linda krijgen de sleutel van de polyvalente zaal uit handen van de kersverse burgemeester René Van den Abeele. Maar echt reden tot feesten is er niet...Dez...

Afl. 24 november - Aflevering 2

3,0 30 x
De plotse dood van burgemeester Gaston Van Opstal heeft tot een schokgolf geleid in Ransegem. Carl Backx spaart kosten noch moeite om als waarnemend burgemeester te zorgen voor de nodige politieke stabiliteit. Tot Gastons boezemvriend Tony met een b...

Afl. 17 november - Aflevering 1

4,0 59 x
Burgemeester Gaston Van Opstal zwaait al zeventien jaar de plak in de Vlaamse gemeente Ransegem. Hij bestuurt zijn gemeente als een perfecte burgervader. Maar dan slaat het noodlot toe...Deze aflevering is te bekijken tot 05/02/17 23u59.
Archief
Uitzending gemist?

Op TVGemist.be vind je alle zenders, alle programma's en alle uitzendingen. Ons aanbod bevat alle gemiste uitzendingen van Eén, Canvas, VTM, 2BE, VIER, VIJF en andere gemist-platforms. Geen zoektocht meer, maar 1 totaaloplossing voor Uitzending Gemist.

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.