Midnight Sun

Juli 2018
52:00

Aflevering 8

Verlopen 3,0 350 x
Kahina confronteert Alain met haar ontdekkingen rond het uranium.  In de mijn gaat de situatie van kwaad naar erger en Kimmo moet snel ingrijpen.  Jenny Ann is nog steeds niet terecht.  Kahina heeft nog één belangrijke, onbeantwoorde vraag voor haar moeder.
Juni 2018

Aflevering 7

Verlopen 3,7 173 x
Het team vindt een stoffelijk overschot in de buurt van de plek waar Evelina voor het laatst is gezien.  Het is de laatste werkdag voor Jenny Ann, voor ze met zwangerschapsverlof gaat, maar een ontmoeting met Eddie heeft dramatische gevolgen.  Anders en Kahina trekken op onderzoek naar het huis van Evelina, waar ze graffititeksten op de muur vinden.  Op de computer van Eddie wordt een bevreemdend videofilmpje aangetroffen.
54:00

Aflevering 6

Verlopen 3,6 144 x
Tien jaar geleden kwamen de 22 samen bij de waterval om er een dramatische beslissing te nemen. Nu verzamelen ze daar opnieuw, zelfs al is hun aantal sindsdien geslonken.Kahina heeft een gesprek met Alain over het verleden van Carnot. Anders brengt een bezoekje aan de weduwe van Burlin.Anders en Kahina besluiten Kimmo samen te ondervragen, maar dan ontdekt Anders een flirterig sms'je op de gsm van Kahina.

Aflevering 5

Verlopen 4,7 152 x
Sparen staat stil bij de dood van zijn zoon Johan, tien jaar geleden.De politie vindt een spoor dat richting Elmen leidt, terwijl Anders intussen alles in het werk zet om Kahina op te sporen. Nadji, haar zoon, krijgt eindelijk de volledige waarheid te horen.Jenny Ann probeert via Kristoffer de gemeenschap in te lichten rond haar laatste ontdekkingen. Kimmo ontmoet Marko om hem te betalen voor zijn hulp, maar dat loopt niet helemaal volgens plan.

Aflevering 4

Verlopen 4,0 123 x
Kimmo krijgt een gruwelijk videofilmpje op zijn telefoon aan. Iemand weet duidelijk waar hij en de anderen mee bezig zijn.  Kahina wordt ondervraagd over de vreemde planten. In Kiruna licht Anders Kahina in over zijn relatie met Thor. Kahina ontmoet de Fransman Alain, die haar subtiel bedreigt en uithoort.  Een avondje uit tussen Kahina en Thor neemt een vreemde wending. Tot ze onverwachts een telefoontje krijgt van de politie i.v.m. haar zoon Nadji...

Aflevering 3

Verlopen 4,0 150 x
Nieuw bewijsmateriaal doet vermoeden dat de dader iemand van het Samivolk is, maar Anders, zelf half-Sami, twijfelt daar sterk aan.  Ook privé gaat het hem niet voor de wind. Hij worstelt met zijn verborgen relatie.  Een toxicologierapport doet Kahina vermoeden dat Burlin om het leven is gekomen door twee soorten gif, allebei afkomstig van uitheemse planten.  Kimmo en zijn vrouw Jenny Ann houden informatie achter.  Sparen krijgt een vreemd telefoontje.
Mei 2018

Aflevering 2

Verlopen 4,5 197 x
Burlin is dood en er wordt meteen een autopsie uitgevoerd op zijn lichaam. Anders wordt op de zaak gezet, maar dat is niet naar ieders zin.  Kahina zet haar onderzoek naar de twee moorden verder en ziet een soort ritueel in de werkwijze van de moordenaar.  Samen met Anders trekt ze naar het Esrange Space Center. Twee Franse projecten werden van daaruit gestuurd, waarvan het eerste al in 2000.  Maar de informatie die zo broodnodig is voor haar onderzoek, krijgt ze niet zomaar losgepeuterd.
55:00

Aflevering 1

Verlopen 4,2 442 x
In Kiruna, in het noorden van Zweden, wordt een man wakker, vastgebonden aan het rotorblad van een helikopter. Wanneer de helikopter start, sterft de man een gruwelijke dood.  Inspecteur Burlin ontdekt dat de man in kwestie van Franse origine is en neemt contact op met zijn Franse collega's.  In Parijs wordt de zaak toegewezen aan de Frans-Algerijnse agente Kahina, die meteen naar het land van de middernachtzon afreist.
Januari 2017
51:58

Aflevering 8/8

Verlopen 3,9 991 x
Aflevering 8/8 van Midnight Sun is uitgezonden op zaterdag 28 januari 2017 om 21:35 uur en was te zien op Canvas.
52:44

Aflevering 7/8

Verlopen 3,4 1 217 x
Aflevering 7/8 van Midnight Sun is uitgezonden op zaterdag 28 januari 2017 om 20:40 uur en was te zien op Canvas.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.