Mike Judge Presents: Tales From The Tour Bus

Laatste aflevering
Mike Judge Presents: Tales From The Tour Bus

Het weinig bekende verhaal van singer-songwriter Blaze Foley, een regelbreker in de countrymuziek wiens leven en carrière tragisch werden beëindigd, maar niet voordat hij een hymne schreef voor alle leeftijden.

Mike Judge Presents: Tales From The Tour Bus gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
Het succes van Waylon Jennings, de raadselachtige 'man met de zwarte hoed', die zijn eigen weg ging en hielp de outlaw-beweging van de countrymuziek te creëren.
De opkomst van outlaw-countrymuziek en zijn geliefde rebel, Waylon Jennings. Hoe hij de dood meerdere malen bedroog en de countrywereld stormenderhand veroverde.
Billy Joe Shaver had geen gemakkelijke jeugd, maar ondanks al zijn tegenslagen heeft hij het toch gemaakt in de countrywereld.
Wapengeweld, vergiftiging, alcohol en bedrog deden het huwelijk van Jones en Wynette de das om. Maar hun muziek was voor de eeuwigheid.
George Jones en Tammy Wynette werden het eerste power-koppel in de countrygeschiedenis. Ze leken perfect, maar achter de schermen was niet alles rozengeur en maneschijn.
Maak kennis met Jerry Lee Lewis, die zichzelf graag The Killer noemde, vetes had met andere wereldsterren en heus schandaal veroorzaakte.
Deze aflevering belicht Johnny Paycheck, wiens leven werd bepaald door drugs, alcohol en juridische problemen.
Archief