Moordenaars 5 Keer In De Fout

Moordenaars 5 Keer In De Fout gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
50:00
Moordenaars 5 Keer In De Fout

De Britse seriemoordenaar Levi Bellfield werd in 2008 veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf. Welke fouten die hij maakte hebben uiteindelijk geleid tot zijn arrestatie?

Seizoen 2
50:00
In 2000 vermoordde pedofiel Roy Whiting de toen achtjarige Sarah Payne. Een blik op de fouten die hij maakte die uiteindelijk tot zijn veroordeling zouden leiden.
De Brit Mick Philpott, aka Shameless Mick, werd in 2013 veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf nadat hij in mei 2012 zijn eigen huis in brand stak, met de dood van zes van zijn zeventien kinderen tot gevolg.
Harold Frederick Shipman was een Britse huisarts in Hyde, nabij Manchester. Hij werd bekend als Dr. Death omdat hij in de periode 1975-1998 naar schatting minstens 215 personen - het zouden er zelfs 250 kunnen zijn - om het leven bracht met een dodelijke injectie morfine of heroïne.
Seizoen 1
Documentaire waarin wordt onderzocht hoe de beruchte moordenaar Ian Huntley, een schoolconciërge die in 2002 de Britse meisjes Holly Wells en Jessica Chapman vermoordde, uiteindelijk werd veroordeeld.
Archief