Murdoch Mysteries

Murdoch Mysteries gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
Murdoch Mysteries
Verlopen

Murdoch vermoedt dat John erin geluisd wordt voor moord door inspecteur McWorthy. Brackenreid opent de jacht op de corrupte agent.

Seizoen 12
Verlopen
Terwijl Murdoch aast op promotie, wordt een agent doodgeschoten tijdens een mislukte inval in een opiumlab onder de leiding van Watts.
Verlopen
Na de publicatie van het boek van Murdoch en Ogden vinden er een paar copycatmoorden plaats.
Verlopen
Wanneer een man geëlektrocuteerd wordt tijdens een typwedstrijd met Crabtree en Louise Cherry vermoedt Murdoch dat de vrouwelijke reporter het doelwit was.
Verlopen
Wanneer er bij een aangestoken brand een dodelijk slachtoffer valt, brengt Murdochs onderzoek een schokkende persoonlijke geschiedenis aan het licht.
Verlopen
Murdoch schakelt uitvinder Nikola Tesla in voor het onderzoek naar de moord op een man die experimenteerde met onzichtbaarheid.
Verlopen
Het onderzoek naar de dood van een wees roept nare herinneringen op bij Murdoch uit zijn jeugd. De wees was namelijk onder de hoede van dezelfde jezuïetenpriester die hem opving.
Verlopen
Crabtree en John vervoeren een veroordeelde bijlmoordenares naar de gevangenis, maar ze kan ontsnappen en is uit op wraak.
Verlopen
Terwijl Murdoch een Italiaanse detective helpt bij het terugvinden van gestolen antieke voorwerpen, denkt Brackenreid erover na het zeegat uit te gaan.
Verlopen
Wanneer Brackenreid Toronto verlaat om een oude vriend te helpen in zijn zoektocht naar een vermiste vrouw, blijkt hij veel dichter bij de zaak te staan dan gedacht.
Verlopen
Wanneer een rijk koppel dood wordt aangetroffen in hun zwembad lijkt het op een dubbele zelfmoord. Maar volgens Murdoch is er meer aan de hand.
Verlopen
Wanneer Watts een man vermoordt uit zelfverdediging en Murdoch het criminele verleden van het slachtoffer ontdekt, rijzen er vragen bij het verhaal van Watts.
Verlopen
Murdoch onderzoekt een astronomisch fenomeen dat een bizar effect heeft op het gedrag van zijn collega's en zware gevolgen heeft voor Toronto.
Verlopen
Murdoch doet zich voor als een dode diplomaat om een verdrag te redden, maar politieke en seksuele intriges gooien roet in het eten.
Verlopen
Nadat een anti-immigrantenwet leidt tot de arrestatie van Griekse mannen, heeft Brackenreid spijt van zijn beslissing om zijn timmerman vrij te laten terwijl die verdacht wordt van moord.
Verlopen
Wanneer Murdoch, Ogden, Crabtree en Brackenreid naar het huwelijk van Higgins en Ruth Newsome gaan, probeert een van de gasten meermaals de bruidegom te vermoorden.
Verlopen
Ogden schakelt Murdoch in om een mogelijke sabotage in het operatiekwartier te onderzoeken na het overlijden van een patiënt tijdens een routine-ingreep.
Verlopen
Het nieuwe door Frank Lloyd Wright ontworpen huis van Murdoch en Ogden wordt opgeschrikt door een explosie die het leven van een man eist.
Seizoen 11
Verlopen
Murdoch helpt een man in de zoektocht naar zijn vermiste vrouw. Crabtree denkt na over zijn toekomst met Nina. Ondertussen onderzoekt het team van Station House 4 een akelige moordzaak.
Verlopen
Murdoch en Ogden moeten hun persoonlijke problemen even opzijzetten wanneer Nate Desmond beschuldigd wordt van moord.
Archief