Murdoch Mysteries

Mei 2019
44:00

Artful detective

4,5 23 x
Murdoch is op jacht naar een seriemoordenaar die macabere trofeeën van zijn slachtoffers verzamelt. Maar voor hij het goed en wel beseft, loopt hij zelf gevaar.
44:00

Election day

3,0 10 x
Dokter Ogden en de suffragettes moeten klappen incasseren op verkiezingsdag. Murdoch moet een moordzaak zien op te lossen die gevolgen heeft voor de nationale veiligheid.
44:00

CrabtreeMania

3,0 9 x
Wanneer een worstelaar in verdachte omstandigheden om het leven komt na een wedstrijd, staat Crabtree voor zijn eerste moordonderzoek. Hij komt meteen terecht in een wespennest vol oplichting en bedrog.
44:00

Shipwreck

4,0 8 x
Murdoch duikt in zijn eigen verleden wanneer een moordonderzoek in de kerk hem weer in contact brengt met de priester die hem destijds heeft opgeleid tot misdienaar.
44:00

Toronto's girl problem

3,0 10 x
Murdoch werkt nu samen met de neef van Brackenreid.  Samen ontdekken ze dat de moord op een vrouw gelinkt zou kunnen zijn aan een bende vrouwelijke juwelendieven.
44:00

The incurables

3,0 9 x
Het leven van dokter Ogden wordt bedreigd door een groep inwoners in het gesticht, waaronder Eva Pearce, Mrs. Lynd en Rose Maxwell.
44:00

The Devil wears whalebone

4,0 8 x
Murdoch ontdekt dat ook de modewereld niet vrij misdaden is, wanneer een model vermoord wordt tijdens een protest tegen een lingerieshow.
44:00

All that glitters

4,0 14 x
Murdoch en Crabtree trekken naar Noord-Ontario, waar ze de moord op een landmeter moeten onderzoeken.
44:00

Murdoch and the Temple of Death

4,0 15 x
Murdoch en Crabtree onderzoeken een mysterieuze tempel waar misschien een oude schat verborgen ligt. En waar het leven van elke schattenjager in groot gevaar is...
44:00

The Keystone Constables

3,0 9 x
Een vaudeville-artiest wordt vermoord. Crabtree en Higgins gaan undercover om het fijne te weten te komen over de andere acteurs, onder wie jongleur W.C. Fields.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.