NCIS: New Orleans

Laatste aflevering
39:50
NCIS: New Orleans
Verlopen 7 x

Seizoen 6, Aflevering 20

Het team onderzoekt de dood van een microbioloog die stierf door een legendarisch bayou-wezen. Agent Khoury doet onderzoek naar eerdere acties van adjunct-directeur Van Cleef.

Seizoen 6
40:24

Seizoen 6, Aflevering 19

Verlopen 6 x
Wanneer Sebastian gewond raakt terwijl hij tevergeefs een ontvoering probeert te voorkomen, gaat NCIS op zoek naar de vermiste vrouw en haar ontvoerders.
38:41

Seizoen 6, Aflevering 18

Verlopen 6 x
Een marinier wordt dood aangetroffen, en het team traceert de verdachte bewegingen van mensen in zijn leven voorafgaand aan zijn dood. Hannah komt in het reine met de relatie van haar dochter met de nieuwe vriendin van haar ex.
40:57

Seizoen 6, Aflevering 17

Verlopen 3 x
In New Orleans nemen de raciale spanningen toe wanneer een NOPD-officier een marine-officier neerschiet die volgens hem gewapend was tijdens een druk straatfeest.
39:14

Seizoen 6, Aflevering 16

Verlopen 6 x
Een man imiteert Lasalle om een jonge vrouw uit de gevangenis te krijgen. Het team onderzoekt zowel de bedrieger als de gevangene.
40:55

Seizoen 6, Aflevering 15

Verlopen 3 x
Tammy moet een tiener beschermen wanneer haar vader blijkt te zijn doodgeschoten. De rest van het team zoekt naar de dader.
40:42

Seizoen 6, Aflevering 14

Verlopen 7 x
Pride kan maar niet slapen vanwege de eindeloze nachtmerries over de man in een rood pak. Via een speciale behandeling hoopt hij diens identiteit te achterhalen.
38:57

Seizoen 6, Aflevering 12

Verlopen 2 x
Het team moet een mysterieuze vrouwelijke moordenaar opsporen die verantwoordelijk is voor moorden in Athene, Rome en Londen. Wade's zoon smeekt haar om mee te mogen met de politie voor een artikel dat hij schrijft.
39:46

Seizoen 6, Aflevering 11

Verlopen 7 x
Het team is bezorgd wanneer Sebastian onbereikbaar wordt terwijl hij undercover werkt als een nieuwe rekruut.
41:01

Seizoen 6, Aflevering 10

Verlopen 2 x
Pride wordt buitengesloten wanneer het onderzoek naar Eddie Barrett tot een kwaadaardig plan leidt.
41:00

Seizoen 6, Aflevering 9

Verlopen 5 x
Wanneer de beschuldigde moordenaar van LaSalle vrijkomt nadat hij een alibi wist te verstrekken, blijven Pride en zijn team bewijsmateriaal verzamelen en ontdekken dat hij een gewapende sekte leidt.
39:06

Seizoen 6, Aflevering 8

Verlopen 9 x
Sebastian krijgt de opdracht om de zoon van een notabele te beschermen. Wanneer deze verdwijnt tijdens een concert, roept hij de hulp in van het team.
38:12

Seizoen 6, Aflevering 7

Verlopen 6 x
Het team ondekt dat de gasontploffing die een bioscoop in de as legde vanop afstand veroorzaakt werd door een hacker. Ondertussen proberen ze het verlies van LaSalle te verwerken.
41:01

Seizoen 6, Aflevering 6

Verlopen 2 x
Lasalle hoopt de moord op zijn broer te wreken door de drugsorganisatie die er volgens hem verantwoordelijk voor is, op te rollen. Pride helpt hem met de zaak. De twee komen Eddie Barrett, een voortvluchtige, tegen.
39:03

Seizoen 6, Aflevering 5

Verlopen 1 x
Marineluitenant Max Landry vraagt het veldkantoor in New Orleans om hulp wanneer hij vermoedt dat zijn vriendin een spion is. Lasalle blijft zoeken naar zijn broer.
39:36

Seizoen 6, Aflevering 4

Verlopen 6 x
Het team stuit op een sinister plan bij een particulier detentiecentrum waar illegale immigranten worden gehuisvest. Lasalle en Sebastian reizen naar Alabama om naar Lasalle's verdwenen broer te zoeken.
39:35

Seizoen 6, Aflevering 3

Verlopen 9 x
Pride reist naar New York wanneer nieuw DNA-bewijs wordt gelinkt aan een twintig jaar oude zaak uit zijn verleden.
40:47

Seizoen 6, Aflevering 2

Verlopen 16 x
Een marinepiloot meent dat ze een vreemd object zag vlak voordat een vliegtuig neerstortte. Pride lijdt aan slapeloosheid en nachtmerries sinds zijn ontvoering.
40:55

Seizoen 6, Aflevering 1

Verlopen 25 x
Pride moet zijn vakantie onderbreken wanneer Hannah wordt geschorst wegens het verbreken van het protocol tijdens een gezamenlijk onderzoek met de FBI.
40:54

Seizoen 6, Aflevering 13

Verlopen 9 x
Het team onderzoekt de moord op een auditeur-generaal die thuis werd ontdekt door zijn dochter, de enige erfgenaam van zijn grote landgoed. Sebastian mag op de eerste dag van zijn training gelijk een team managen.
Archief