New Girl

Juni 2018
20:00

Aflevering 9

3,0 3 x
Nick en Reagan maken er een strijd van wie de beste airconditioning kan voorzien in de loft. Ondertussen helpt Schmidt Cece met haar voorbereiding voor een nieuwslezersauditie.
20:00

Aflevering 3

4,0 0 x
Jess is blij dat ze mag zetelen als jury in een rechtszaak, totdat een onverwacht telefoontje van haar werk haar een promotie aanbiedt. Ondertussen herstelt Foster van een val. Nick kan de rommel van Cece in de loft niet langer aanzien.
20:00

Aflevering 8

3,0 5 x
Reagan veroorzaakt spanning tussen Nick en Winston wanneer ze hen een vreemd voorstel doet. Ondertussen heeft Schmidt een discussie met zijn collega Benjamin, terwijl hij uitkijkt naar trouwlocaties met Cece.
20:00

Aflevering 7

3,0 1 x
Nick voelt zich aangetrokken tot Reagan, maar dat zet de relatie van Schmidt en Cece onder druk. Ze voeren een plan uit zodat Nick zich op zijn gemak voelt bij Raegan en zich niet steeds probeert te verbergen. Ondertussen leert Winston Reagan iets bij over relaties.
20:00

Aflevering 6

3,0 2 x
Nick en Winston nemen hun liefdesleven en verwachtingen onder de loep. Ze willen namelijk niet alleen eindigen. Wanneer ze een mooie farmaceutische vertegenwoordiger ontmoeten, doet ze een speciaal voorstel.
20:00

Aflevering 5

4,0 2 x
Schmidt helpt Nick met zijn toekomstplannen na een bezoek van Nicks neef en zijn vrouw. Ondertussen gaat Cece samen met Winston een trouwjurk uitkiezen.
20:00

Aflevering 4

3,0 5 x
Terwijl Jess zetelt in de jury van een rechtszaak, verandert Nick de loft in een Airbnb om geld in te zamelen voor de vrijgezellen. Ondertussen vraagt Winston Cece om hulp wanneer hij KC verdenkt van overspel.
20:00

Aflevering 2

4,0 4 x
Jess is terug aan het daten en ontmoet iemand die niet haar type is. Het wordt nog ingewikkelder wanneer ze helemaal weg is van zijn perfecte ouders. Ondertussen hebben Nick en Schmidt een andere mening over hoe ze de bar moeten leiden.
20:00

Aflevering 1

3,0 4 x
Cece en Schmidt vragen Jess en Nick om hun getuigen te zijn. Ze krijgen al meteen een eerste taak: het verlovingsfeest organiseren. Wanneer Jess Cece's moeder uitnodigt voor het feest, heeft Cece geen andere keuze dan iets te onthullen aan Schmidt...
20:00

Aflevering 8

4,0 6 x
De vriendengroep haalt samen leuke herinneringen op. Daar hoort ook een laatste potje 'True American' bij.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.