New Girl

Laatste aflevering
20:00
New Girl

Aflevering 22

239 x

Jess is helemaal klaar om Nick te vertellen dat ze gevoelens heeft voor hem. Ondertussen plant Nick een meeting met een boekuitgeverij. Aly helpt Winston om terug contact op te nemen met een belangrijk persoon en Cece en Schmidt krijgen groot nieuws te horen.

2018
20:00

Aflevering 21

53 x
Jess is nog steeds bij haar vader in Portland en onverwacht helpen ze elkaar met hun liefdesleven. Ondertussen vraagt Nick aan Aly om hem te helpen met zijn relatie met Reagan. Schmidt denkt na om zijn voornaam voor het eerste te gaan gebruiken.
20:00

Aflevering 20

38 x
Jess negeert haar gevoelens voor Nick door voor haar vader te gaan zorgen in Portland. Nick gaat met Reagan naar een feestje van het werk, waar hij beseft dat ze elkaar eigenlijk helemaal niet kennen. Ondertussen bereidt Aly zich voor op een allereerste ontmoeting met Winstons moeder, maar hij is vergeten te vertellen dat ...
20:00

Aflevering 19

36 x
Wanneer Reagan thuiskomt na een werktrip, maakt Jess zich zorgen dat ze teveel tijd steekt in het zijn van Nicks vriendin. Ondertussen zijn Schmidt en Cece geobsedeerd door veiligheid in hun nieuwe huis en Aly onthult een gênant geheim aan Winston.
20:00

Aflevering 18

49 x
Jess maakt zich zorgen dat ze geen coole directrice is. Ze roept de hulp in van Nick om haar populair te maken bij de studenten. Ondertussen neemt Schmidt een enthousiaste, maar agressieve assistent aan.
20:00

Aflevering 17

45 x
Jess is nerveus om aan haar nieuwe baan als directrice te beginnen. Nick en Schmidt besluiten om haar mee te nemen op een ontspannen weekend naar Solvang. Ondertussen probeert Winston samen met Cece zijn scheiding van Rhonda in orde te krijgen.
20:00

Aflevering 16

29 x
Op Valentijn probeert Jess de bende te overtuigen dat ze tevreden is met haar vrijgezellenleven. Ondertussen haalt Schmidt alles uit de kast voor een grote promotie en zijn Winstons plannen voor zijn aanzoek vervroegd.
20:00

Aflevering 15

33 x
Nick raakt in paniek wanneer Reagan een signeersessie voor hem heeft georganiseerd. Jess helpt hem om meer zelfvertrouwen te krijgen en zorgt ervoor dat het evenement vlot verloopt. Winston vertelt Schmidt en Cece dat hij Aly ten huwelijk wil vragen. Hij heeft hen nodig om het grote plan te doen slagen.
20:00

Aflevering 14

59 x
Tijdens hun wandeling ontdekken Jess en Robby iets onverwacht over hun relatie. Winston wil een verrassingsfeestje organiseren voor Aly. Schmidt en Cece bieden hun nieuwe huis aan als locatie. Wanneer Aly's hele familie langskomt en het feestje uit de hand loopt, hebben Schmidt en Cece spijt van hun aanbod.
20:00

Aflevering 13

31 x
Wanneer nog een model van Cece wordt weggenomen door een groot modellenbureau, roept ze de hulp in van Jess en Reagan om nieuwe modellen te vinden. Ondertussen maakt Schmidt zich zorgen dat hij en zijn vrienden uit elkaar groeien wanneer hij gaat verhuizen. Om dat te vermijden, plant hij een verwendag.
20:00

Aflevering 13

28 x
Wanneer nog een model van Cece wordt weggenomen door een groot modellenbureau, roept ze de hulp in van Jess en Reagan om nieuwe modellen te vinden. Ondertussen maakt Schmidt zich zorgen dat hij en zijn vrienden uit elkaar groeien wanneer hij gaat verhuizen. Om dat te vermijden, plant hij een verwendag.
20:00

Aflevering 12

33 x
Jess wil koste wat het kost Robby's dokterskosten betalen. Wanneer ze het totaalbedrag ontdekt, probeert ze anderen te overtuigen om geld bij te leggen. Cece probeert met de hulp van Winston en Schmidt haar modellenbureau uit de grond te stampen. Ondertussen stelt Raegan het lezen van Nicks nieuwe roman steeds uit.
20:00

Aflevering 11

33 x
Wanneer Raegan naar de loft verhuist, wil Nick zich liever afzijdig houden zodat hij haar niet afschrikt. Ondertussen dagen Cece en Winston Schmidt uit om zijn liefde voor elektromuziek te bewijzen en ontdekt Jess Raegans geheim.
20:00

Aflevering 10

29 x
Jess overtuigt de bende om een Secret Santa te doen, ondanks dat ze zelf geen zin heeft om Kerstmis te vieren. Wanneer Winston denkt dat zijn cadeautje voor Cece niet op tijd zal aankomen, gaat hij samen met Schmidt naar de winkel om een vervangcadeautje te kopen. Ondertussen verrast Reagan Nick.
20:00

Aflevering 9

35 x
Schmidt wil gerespecteerd worden door zijn moeilijke aannemer en vraagt Schmidt om hulp. Wanneer Jess en Robby uittesten of ze wel een relatie kunnen aangaan, bespreken Winston en Cece de pro's en de contra's van het vrijgezellenleven.
20:00

Aflevering 8

22 x
Voordat ze de sollicitatie voor de functie van directeur kan verspreiden, moet Jess eerst de voorzitter van de ouderraad overtuigen. Winston probeert zijn undercoverkunsten uit en Nick kan geen perfect huwelijkscadeau bedenken voor Schmidt en Cece.
20:00

Aflevering 7

38 x
Het is Thanksgiving en de bende wil er een groot feest van maken. Het loopt niets zoals gepland wanneer Robby en Gavin, Schmidts vader, onverwacht komen opdagen. Ondertussen ontdekt Nick dat Reagan haar verhuis naar de loft heeft uitgesteld.
20:00

Aflevering 6

30 x
Jess geeft toe dat ze klaar is om opnieuw te daten. Schmidt spoort Jess aan om haar trainingspartner Robby een kans te geven. Cece neemt een nieuwe barman aan en Winston krijgt veel aandacht van aantrekkelijke vrouwen, waardoor zijn zelfvertrouwen toeneemt.
20:00

Aflevering 5

28 x
Schmidt en Cece beginnen aan de renovatie van hun nieuwe huis en proberen een compromis te vinden over het interieur. Ondertussen doen Nick en Winston een interessante ontdekking over Schmidt en Cece's nieuw huis. Jess, Nick en Winston moeten een vierde huisgenoot vinden. Jess wil stemmen om Reagan eventueel terug in de lo...
20:00

Aflevering 4

45 x
De bende trekt naar New York, waar Schmidt denkt dat hij wordt gehuldigd op zijn middelbare school. In de stad ontmoet Jess detective Jake Peralta en helpt hem met een zaak. Ondertussen proberen Nick en Winston detective Charles Boyle te imponeren en gaat Cece de confrontatie aan met haar schoonmoeder.
Archief