Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

New Girl

2018
20:00

Aflevering 22

4,4 234 x
Jess is helemaal klaar om Nick te vertellen dat ze gevoelens heeft voor hem. Ondertussen plant Nick een meeting met een boekuitgeverij. Aly helpt Winston om terug contact op te nemen met een belangrijk persoon en Cece en Schmidt krijgen groot nieuws te horen.
20:00

Aflevering 21

2,5 52 x
Jess is nog steeds bij haar vader in Portland en onverwacht helpen ze elkaar met hun liefdesleven. Ondertussen vraagt Nick aan Aly om hem te helpen met zijn relatie met Reagan. Schmidt denkt na om zijn voornaam voor het eerste te gaan gebruiken.
20:00

Aflevering 20

3,0 38 x
Jess negeert haar gevoelens voor Nick door voor haar vader te gaan zorgen in Portland. Nick gaat met Reagan naar een feestje van het werk, waar hij beseft dat ze elkaar eigenlijk helemaal niet kennen. Ondertussen bereidt Aly zich voor op een allereerste ontmoeting met Winstons moeder, maar hij is vergeten te vertellen dat ...
20:00

Aflevering 19

3,0 35 x
Wanneer Reagan thuiskomt na een werktrip, maakt Jess zich zorgen dat ze teveel tijd steekt in het zijn van Nicks vriendin. Ondertussen zijn Schmidt en Cece geobsedeerd door veiligheid in hun nieuwe huis en Aly onthult een gênant geheim aan Winston.
20:00

Aflevering 18

3,0 47 x
Jess maakt zich zorgen dat ze geen coole directrice is. Ze roept de hulp in van Nick om haar populair te maken bij de studenten. Ondertussen neemt Schmidt een enthousiaste, maar agressieve assistent aan.
20:00

Aflevering 17

4,0 44 x
Jess is nerveus om aan haar nieuwe baan als directrice te beginnen. Nick en Schmidt besluiten om haar mee te nemen op een ontspannen weekend naar Solvang. Ondertussen probeert Winston samen met Cece zijn scheiding van Rhonda in orde te krijgen.
20:00

Aflevering 16

4,0 28 x
Op Valentijn probeert Jess de bende te overtuigen dat ze tevreden is met haar vrijgezellenleven. Ondertussen haalt Schmidt alles uit de kast voor een grote promotie en zijn Winstons plannen voor zijn aanzoek vervroegd.
20:00

Aflevering 15

3,0 29 x
Nick raakt in paniek wanneer Reagan een signeersessie voor hem heeft georganiseerd. Jess helpt hem om meer zelfvertrouwen te krijgen en zorgt ervoor dat het evenement vlot verloopt. Winston vertelt Schmidt en Cece dat hij Aly ten huwelijk wil vragen. Hij heeft hen nodig om het grote plan te doen slagen.
20:00

Aflevering 14

3,0 56 x
Tijdens hun wandeling ontdekken Jess en Robby iets onverwacht over hun relatie. Winston wil een verrassingsfeestje organiseren voor Aly. Schmidt en Cece bieden hun nieuwe huis aan als locatie. Wanneer Aly's hele familie langskomt en het feestje uit de hand loopt, hebben Schmidt en Cece spijt van hun aanbod.
20:00

Aflevering 13

3,0 27 x
Wanneer nog een model van Cece wordt weggenomen door een groot modellenbureau, roept ze de hulp in van Jess en Reagan om nieuwe modellen te vinden. Ondertussen maakt Schmidt zich zorgen dat hij en zijn vrienden uit elkaar groeien wanneer hij gaat verhuizen. Om dat te vermijden, plant hij een verwendag.
Archief