New Life

New Life gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
New Life
Verlopen

Overal is er water en water is nodig om te overleven. Deze dieren zijn gemaakt om onder water te leven, maar ze moeten wel hun lichaam kunnen beheersen om voedsel te vinden en aan gevaar te ontsnappen.  Of het nu in een rivier is, aan de kust of in de diepe oceaan, ze moeten kun...

December 2018
Verlopen
Planteneters zijn altijd in gevaar, vooral wanneer ze net geboren zijn.  Zonder beschutting zijn ze heel kwetsbaar en er zijn maar weinig plekken waar ze zich kunnen verstoppen.  Gelukkig zijn sommige dieren geboren om te rennen...
November 2018
Verlopen
De onschuldige charme van pasgeboren dieren kan misleidend zijn. Sommige zijn inderdaad onschuldig, maar andere hebben diepgewortelde instincten...  Het kan weken of maanden duren voor ze alles geleerd hebben, maar overal ter wereld worden er kleine roofdieren geboren om te moorden!
Juli 2018
Overal is er water en water is nodig om te overleven. Deze dieren zijn gemaakt om onder water te leven, maar ze moeten wel hun lichaam kunnen beheersen om voedsel te vinden en aan gevaar te ontsnappen.  Of het nu in een rivier is, aan de kust of in de diepe oceaan, ze moeten kunnen zwemmen als geen ander!
Archief