Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Night & Day

December 2019
50:00

Seizoen 2 - 11. Inferno

3,0 0 x
Carmen duikt onder. Martí geeft zijn hoofd van de veiligheid het bevel naar haar op zoek te gaan. Victor geraakt in de gsm van Martí en ontdekt zo enkele aanknopingspunten.
50:00

Seizoen 2 - 12. Memory

3,0 0 x
Rechter Comas ontvangt een getuigenis over de betrokkenheid van Martí bij verschillende misdaden en delicten. Galán doet een ontdekking. Victor wil achterhalen van wie de mysterieuze initialen zijn.
50:00

Seizoen 2 - 13. Wounds

4,0 0 x
Sara komt oog in oog te staan met de vreselijke waarheid, maar iemand wil die koste wat het kost geheimhouden. Joana wil hemel en aarde verzetten om Damià te helpen.
50:00

Seizoen 1 - 1. N/N Man

3,0 0 x
Forensisch patholoog Sara Grau begeeft zich naar een auto-ongeluk, waarbij een man en een vrouw het leven lieten. Tijdens de autopsie van de man herkent ze een kenmerkende tattoo.
50:00

Seizoen 1 - 10. Regret

3,0 0 x
Sara heeft eindelijk begrepen dat Marc Ramos niemand minder is dan haar anonieme aanbidder. Ze doet er daarop alles aan om meer over hem te weten te komen. Het leidt haar naar een zekere Victor, een militair die samen met Ramos op missie in Irak is geweest. Fajardo chanteert rechter Cases.
50:00

Seizoen 1 - 11. DNA

3,0 0 x
Op het politiebureau is Ramos ervan overtuigd dat zijn moeder hem om het even welk alibi zal verschaffen. Hij ondergaat dan ook zonder zorgen een DNA-test, die hem vrijpleit. Rechter Comas kan vervolgens niets anders dan hem vrij te laten.dergaat dan ook zonder zorgen een dna-test, die hem vrijpleit. Rechter Comas kan verv...
50:00

Seizoen 1 - 12. Secrets

4,0 0 x
Ramos maakt het leven van Sara tot een ware hel en de media schilderen haar af als een wraakzuchtige en ontrouwe vrouw die onterecht een heldhaftige brandweerman heeft beschuldigd. Het net sluit zich rond rechter Cases.
50:00

Seizoen 1 - 13. Epilogue

3,0 0 x
Sara confronteert Ramos' moeder met onomstotelijk bewijs van zijn misdaden. Ze maakt de vrouw duidelijk dat ze een alibi verschaft aan een waar monster. Wanneer Sara daarna naar huis trekt, loopt haar leven gevaar.
50:00

Seizoen 1 - 2. Victims

4,0 0 x
Nadat enkele bejaarde vrouwen op gruwelijke wijze om het leven worden gebracht, start de politie een zoektocht naar een man die omschreven wordt als de 'Granny Killer'. Het moorden houdt niet op en nu claimt hij nog een vierde slachtoffer. Rechter Fermi Cases leidt het onderzoek.
50:00

Seizoen 1 - 3. Portrait of the Suicidal Teenager

3,0 0 x
Sara doet er alles aan om meer info te verkrijgen over de man die het leven liet bij het auto-ongeluk. Ze ontdekt algauw dat hij iets gemeen heeft met haar eigen geliefde: beide mannen hebben dezelde tattoo en dienden samen in het leger.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.