Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Night & Day

Februari 2020
50:00

Seizoen 1 - 10. Regret

3,0 0 x
Sara heeft eindelijk begrepen dat Marc Ramos niemand minder is dan haar anonieme aanbidder. Ze doet er daarop alles aan om meer over hem te weten te komen. Het leidt haar naar een zekere Victor, een militair die samen met Ramos op missie in Irak is geweest. Fajardo chanteert rechter Cases.
50:00

Seizoen 1 - 11. DNA

3,0 0 x
Op het politiebureau is Ramos ervan overtuigd dat zijn moeder hem om het even welk alibi zal verschaffen. Hij ondergaat dan ook zonder zorgen een DNA-test, die hem vrijpleit. Rechter Comas kan vervolgens niets anders dan hem vrij te laten.dergaat dan ook zonder zorgen een dna-test, die hem vrijpleit. Rechter Comas kan verv...
50:00

Seizoen 1 - 12. Secrets

4,0 0 x
Ramos maakt het leven van Sara tot een ware hel en de media schilderen haar af als een wraakzuchtige en ontrouwe vrouw die onterecht een heldhaftige brandweerman heeft beschuldigd. Het net sluit zich rond rechter Cases.
50:00

Seizoen 1 - 13. Epilogue

3,0 0 x
Sara confronteert Ramos' moeder met onomstotelijk bewijs van zijn misdaden. Ze maakt de vrouw duidelijk dat ze een alibi verschaft aan een waar monster. Wanneer Sara daarna naar huis trekt, loopt haar leven gevaar.
50:00

Seizoen 1 - 6. Carnival

3,0 0 x
Sara wordt zowel 's ochtends als 's avonds gevolgd op haar weg van en naar het werk. Ze confronteert haar geliefde en vraagt hem haar alleen te laten. Cases, die zich in de hoek gedrongen voelt door zijn vrouw, neemt een drastisch besluit.
50:00

Seizoen 1 - 7. Munchausen

3,0 0 x
Merce, de echtgenote van Cases, weet niet dat haar man samen met zijn minnares Magda op Mallorca vertoeft voor een congres. De rechter heeft het plan opgezet om zijn vrouw te laten vermoorden. De plaatselijke politieinformant Fajardo zal de job voor hem klaren.
50:00

Seizoen 1 - 8. Anatomy of a Crime

4,0 0 x
Rechercheurs Sonia Silva en Toni Guillen willen rechter Cases enkele vragen stellen over zijn vrouw. Marc Ramos staat perplex wanneer hij hoort dat er een copycat aan het werk is geweest. Hij trekt er dan maar zelf op uit, op zoek naar een volgend slachtoffer.
50:00

Seizoen 1 - 9. Gender-Based Violence

4,0 0 x
Een voetafdruk zorgt ervoor dat de politie eindelijk een spoor heeft naar de moordenaar. Maar dan staan ze voor een raadsel wanneer het profiel van een nieuw slachtoffer helemaal niet overeenkomt met de vrouwen die eerder vermoord werden.
50:00

Seizoen 2 - 1. Crime and Punishment

3,0 0 x
Rechter Carles Vallejo die de 'Gangreen-zaak' voorzit, ontmoet een zakenman die hem bewijsmateriaal wil overhandigen over de betrokkenheid van tal van politici en zakenlui in een corruptiezaak.
50:00

Seizoen 2 - 10. One Man Wolf

3,0 0 x
Een persartikel over de illegale praktijken van Martí en Joana doet enkele belletjes rinkelen. Carmen maakt zich zorgen nu het erop lijkt dat Martí dichter en dichter bij de mol geraakt.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.