Night & Day

Night & Day herbekijken

Maart 2020

Seizoen 1 - 1. N/N Man

3,0 16 x
Forensisch patholoog Sara Grau begeeft zich naar een auto-ongeluk, waarbij een man en een vrouw het leven lieten. Tijdens de autopsie van de man herkent ze een kenmerkende tattoo.

Seizoen 1 - 10. Regret

3,0 5 x
Sara heeft eindelijk begrepen dat Marc Ramos niemand minder is dan haar anonieme aanbidder. Ze doet er daarop alles aan om meer over hem te weten te komen. Het leidt haar naar een zekere Victor, een militair die samen met Ramos op missie in Irak is geweest. Fajardo chanteert rechter Cases.

Seizoen 1 - 11. DNA

3,0 6 x
Op het politiebureau is Ramos ervan overtuigd dat zijn moeder hem om het even welk alibi zal verschaffen. Hij ondergaat dan ook zonder zorgen een DNA-test, die hem vrijpleit. Rechter Comas kan vervolgens niets anders dan hem vrij te laten.dergaat dan ook zonder zorgen een dna-test, die hem vrijpleit. Rechter Comas kan verv...

Seizoen 1 - 12. Secrets

4,0 6 x
Ramos maakt het leven van Sara tot een ware hel en de media schilderen haar af als een wraakzuchtige en ontrouwe vrouw die onterecht een heldhaftige brandweerman heeft beschuldigd. Het net sluit zich rond rechter Cases.

Seizoen 1 - 13. Epilogue

3,0 10 x
Sara confronteert Ramos' moeder met onomstotelijk bewijs van zijn misdaden. Ze maakt de vrouw duidelijk dat ze een alibi verschaft aan een waar monster. Wanneer Sara daarna naar huis trekt, loopt haar leven gevaar.

Seizoen 1 - 2. Victims

4,0 9 x
Nadat enkele bejaarde vrouwen op gruwelijke wijze om het leven worden gebracht, start de politie een zoektocht naar een man die omschreven wordt als de 'Granny Killer'. Het moorden houdt niet op en nu claimt hij nog een vierde slachtoffer. Rechter Fermi Cases leidt het onderzoek.

Seizoen 1 - 3. Portrait of the Suicidal Teenager

3,0 15 x
Sara doet er alles aan om meer info te verkrijgen over de man die het leven liet bij het auto-ongeluk. Ze ontdekt algauw dat hij iets gemeen heeft met haar eigen geliefde: beide mannen hebben dezelde tattoo en dienden samen in het leger.

Seizoen 1 - 4. Itineraries

4,0 8 x
De politie beschouwt brandweerman Marc Ramos als hoofdverdachte, maar die redt door een vreemd toeval het leven van de dame die normaliter zijn volgende slachtoffer zou worden. Hierdoor krijgt hij een heldenstatus aangemeten. Cases vraagt de echtscheiding aan.

Seizoen 1 - 5. Social Alarm

3,0 7 x
De politie staat onder druk om vooruitgang te boeken in de zoektocht naar de Granny Killer. Rechter Cases beslist daarop de beelden van de camerabewaking - waarop volgens de politie de verdachte staat - openbaar te maken. Dit draait echter helemaal anders uit dan verhoopt.

Seizoen 1 - 6. Carnival

3,0 6 x
Sara wordt zowel 's ochtends als 's avonds gevolgd op haar weg van en naar het werk. Ze confronteert haar geliefde en vraagt hem haar alleen te laten. Cases, die zich in de hoek gedrongen voelt door zijn vrouw, neemt een drastisch besluit.
Archief