Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Noobees​

April 2020

Seizoen 1, Aflevering 4 (Op zoek naar een coach)

4,7 129 x
Wanneer Silvia achter haar computer gaat zitten om te gamen, gebeuren er rare dingen. Tania selecteert een nieuwe coach voor de Noobees maar Erick, Niko en Pablo vinden dat ze veel te streng is.

Seizoen 1, Aflevering 1 (De noodgedwongen gamer)

4,3 151 x
Gamer David ontmoet basketbalster Silvia. Ze vinden elkaar meteen leuk, maar hij is een gamer en zij totaal niet. Wanneer David's teamgenoot Tania om oneerlijke reden uit het team gezet wordt, besluit zij haar eigen team te vormen.

Seizoen 1, Aflevering 10 (Gestraft​)

3,0 31 x
Net vóór de start van de technologie beurs worden Silvia en David gestraft vanwege een ongeluk. Ze moeten in een korte tijd samen het symbool van de beurs repareren. Ondertussen denkt Silvia dat ze een videogame-avatar aan het worden is.

Seizoen 1, Aflevering 5 (De eerste game)

3,0 30 x
Hector wordt de nieuwe coach van de NOOBees, Silvia is bang voor haar koptelefoon, de teams verzinnen een nieuwe mascotte en het kampioenschap begint met twee wedstrijden.

Seizoen 1, Aflevering 6 (Silvia's kloon)

3,0 11 x
Als Silvia een keer niest, staat ineens haar kloon in de kamer. Ze doet er alles aan, samen met Laura, om ervoor te zorgen dat niemand erachter komt. Ze proberen samen een manier te vinden om van de kloon af te komen.

Seizoen 1, Aflevering 7 (De verjaardag van Matt)

3,0 12 x
Silvia 1, de kloon van Silvia, verschijnt op school. Tania laat het brandalarm afgaan. Matt viert zijn verjaardag en Silvia 1, de kloon, gaat ernaartoe. Hoe krijgen ze haar daar ongezien weg?

Seizoen 1, Aflevering 9 (Een hele lange dag)

4,5 7 x
Silvia niest nog meer klonen en die maken er een puinhoop van. Hoe krijgen ze dat opgelost voordat haar moeder en Erick thuiskomen?

Seizoen 1, Aflevering 2 (Noob in de problemen)

3,0 22 x
Silvia moet de demonstratiewedstrijd spelen tegen David. Erick, Silvia's broertje en teamgenoot, weet dat ze het niet gaat redden en zorgt voor een stroomuitval. De wedstrijd wordt een paar dagen uitgesteld. Dit is goed nieuws voor Silvia.

Seizoen 1, Aflevering 8 (Ik ben een avatar)

3,0 29 x
Het bewijs dat Silvia zichzelf kan klonen door te niezen is geleverd. Alleen, hoe kom je weer van die kloon af? Als de kloon ontsnapt, zorgt die voor veel problemen.

Seizoen 1, Aflevering 3 (Vrienden en rivalen)

4,0 21 x
Net wanneer Silvia wil beginnen aan de demonstratiewedstrijd tegen David ziet ze dat haar muis weg is. Ze kan niet spelen en David wint dan ook binnen luttele minuten. Silvia snapt er niets van.
Archief