Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Noobees​

Januari 2021

Seizoen 1 (Avatar vs Avatar)

4,0 24 x
Silvia en de rest proberen te achterhalen hoe ver Matt is met de koptelefoon. Om informatie uit hem los te peuteren wringen ze zich in de vreemdste bochten. Matt heeft in de gaten dat ze raar doen en vertrouwt het niet.

Seizoen 1 (Het Geheim van de Krachten)

3,0 6 x
Silvia vertelt aan Hector dat ze special krachten heeft. Hij gelooft haar niet tot ze haar supersnelheid laat zien. Hector praat met Emma, de vrouw van Mateo, om meer te weten te komen.

Seizoen 1 (Operatie Cupido)

3,0 1 x
In de kist van Zigorisko zit een leeg briefje. Matt krijgt hulp van meneer Manuel bij Zigorosko's videogame en er is nog steeds geen vervanger gevonden voor Pablo. Laura denkt erover na om op te stappen bij de NOOBees.

Seizoen 1 (Waar is Pixie?)

4,0 6 x
Pixie is ineens verdwenen en Niko weet niet hoe hij hem terug moeten halen. Ruth doet auditie voor de serie S'cool en ondertussen spelen de Noobees de halve finale tegen de Monkeys.

Seizoen 1 (De krachten van Matt)

4,0 16 x
Silvia kan haar krachten niet beheersen en heeft per ongeluk haar teamgenoten gehypnotiseerd. Matt lijkt geobsedeerd met het onderzoek van zijn vader en heeft ontdekt dat zijn koptelefoon ook krachten heeft.

Seizoen 1 (Het Geheim van de Vijfde Kracht)

3,0 7 x
Tania en Kong proberen Silvia en David zover te krijgen dat ze weer met elkaar in gesprek gaan en dingen uitpraten. Tijdens een rondleiding bij Pixel VideoGames ontstaat er een stroomstoring die intern veroorzaakt blijkt te zijn.

Seizoen 1 (Het eerste afspraakje)

4,0 44 x
David vraagt Silvia opnieuw verkering en ook of ze het nog even geheim kunnen houden. Dat zorgt natuurlijk voor een boel gedoe en bijna ontdekt worden. David wil dat het eerste afspraakje perfect is maar dat gaat niet als gewenst.

Seizoen 1 (Papa, ik ben een avatar)

4,0 18 x
Silvia probeert haar vader ervan te overtuigen dat ze echt aan het transformeren in een avatar. Ondertussen probeert Silvia iedereen te vermijden omdat ze haar krachten nog niet onder controle heeft.
April 2020

Seizoen 1, Aflevering 4 (Op zoek naar een coach)

4,7 154 x
Wanneer Silvia achter haar computer gaat zitten om te gamen, gebeuren er rare dingen. Tania selecteert een nieuwe coach voor de Noobees maar Erick, Niko en Pablo vinden dat ze veel te streng is.

Seizoen 1, Aflevering 1 (De noodgedwongen gamer)

4,3 267 x
Gamer David ontmoet basketbalster Silvia. Ze vinden elkaar meteen leuk, maar hij is een gamer en zij totaal niet. Wanneer David's teamgenoot Tania om oneerlijke reden uit het team gezet wordt, besluit zij haar eigen team te vormen.
Archief