Offspring

Laatste aflevering
Offspring

Nina staat voor een moeilijke beslissing. Is ze er klaar voor om St. Francis te verlaten? Iedereen komt samen om de crisis rond Geraldine aan te pakken.

Offspring gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 7
Nina en Harry proberen hun families voor het eerst samen te brengen.
Harry en Nina krijgen ruzie wanneer Harry Zoe terechtwijst. Een ontmoeting met een ex-vriendje maakt een en ander duidelijk voor Billie wat betreft haar gevoelens voor Dan.
Nina bereidt zich voor op haar sollicitatie voor de functie van hoofdvroedvrouw. Billie is in de war nadat Dan niet is komen opdagen op hun date.
Nina en Harry nemen een belangrijke beslissing over hun toekomst.
Nina maakt voor het eerst kennis met de nogal gecompliceerde familie van Harry.
Nina ontdekt dat de ex-vriendin van Harry naar Melbourne is teruggekeerd.
Billie gaat een avondje op stap met haar vriendinnen. Ze wil de breuk met Mick even uit haar gedachten zetten.
De werkdruk wordt Nina te veel. Billie neemt een moeilijke beslissing over haar huwelijk met Mick.
Seizoen 1
Op de avond van haar vertrek probeert Nina zich te verzoenen met Billie en is ze verrast door Chris zijn mening over haar eerlijkheid. Billie probeert sterk te staan tegenover Micks verontschuldigingen. Een onverwacht bezoek in de bar brengt iedereen samen.
Nina bereidt zichzelf voor op het moment dat de Proudman-familie haar geheim ontdekt. Billie confronteert Nina en Mick met hun avontuurtje en moedigt Cherie en Sam aan om de volgende stap in hun relatie te zetten.
Nina beseft dat ze eerlijk moet zijn tegen Billie over haar nacht met Mick. Cherie worstelt met de gedachte om Sam te vertellen over baby Ray. Jimmy krijgt bezoek van de geheimzinnige Chloe.
Nina worstelt met een schuldgevoel. Billie wordt geconfronteerd met het moederschap. Cherie heeft moeite om eerlijk te zijn tegen haar nieuwe vriend. Jimmy krijgt meer dan hij heeft aangeboden wanneer hij proefpersoon wordt.
Wanneer haar verleden terug naar boven komt, laat Nina Brendan los en staat ze tegenover een onzekere toekomst met Chris. Billie probeert haar fouten op te lossen en bewijst haar liefde voor Mick. Cherie geniet van haar vrijheid.
Nina komt Chris tegen na haar nachtelijk avontuur met Mick. Tijdens het studeren worstelt Billie met haar onzekerheden en de verwachtingen van haar familie. Cherie probeert terug in contact te komen met haar vader. Jimmy gaat aan de slag als medische mystery shopper.
Nina begaat een grote fout nu Chris er niet is. Hij is nog steeds op zoek naar Alice. Billie slaagt er niet in om haar ruzie bij te leggen met Mick. Darcy komt meer te weten over Cherie's geheime verleden.
Nina en Chris' eerste afspraakje kent een aantal problemen. Billie's speurwerk dwingt Cherie om eerlijk te zijn over haar geheime verleden. Jimmy staat tegenover een onmogelijke uitdaging. Geraldine gaat op date met iemand uit Jimmy's schooltijd.
Nina en Chris proberen het moment met twee handen te grijpen, maar hun toekomst wordt bedreigd door hun ingewikkelde verleden. Cherie's stiekeme gedrag zet Billie aan om detective te spelen. Jimmy en Odile ervaren een moeilijk moment in hun relatie.
Nina ontdekt de waarheid over Chris' verleden. Billie blijft met Boyd afspreken om Mick jaloers te maken. Wanneer Darcy een leerrijke onenightstand heeft gehad, bespreekt Cherie met haar de do's-and-don'ts van het daten.
Nina vermoedt dat Chris haar bedriegt. Ze is furieus, maar probeert zo koel mogelijk te blijven. Wanneer ze dan hoort dat hij op hetzelfde evenement aanwezig zal zijn, is ze echter in paniek. Ze zoekt in allerijl een date om mee te nemen, zodat ze niet alleen moet opdagen.Wanneer ze dan hoort dat hij op hetzelfde evenement...
Archief