Ondernemen

November 2017

Alle Zaken op een Rijtje (34) - 18/11/17

4,0 4 x
Alle Zaken Op Een Rijtje neemt een kijkje achter de schermen van het Belgische bedrijfsleven. We duiken in de wereld van kabeldraagsystemen, bezoeken een wooncentrum en praten over tent-en zeilstructuren!

Z-Ondernemen (8): De kracht van samenwerking - 13/11/17

4,0 8 x
Bedrijven moeten co-creëren om te innoveren, zich te transformeren en te overleven. Omdat de Universiteit Gent als academische instelling actief van gedachten wil wisselen over maatschappelijke en economische uitdagingen gingen ze de dialoog aan met een ICT-partner die doordrongen is van de kracht van samenwerking.

Alle Zaken op een Rijtje (33) - 11/11/17

3,5 20 x
Alle Zaken Op Een Rijtje neemt een kijkje achter de schermen van het Belgische bedrijfsleven. We bezoeken een carwash met een speciale belevenis wasstraat, praten over de werkgelegenheid in de elektriciteitssector en verdiepen ons in het slimmer verzenden van vracht!

Z-Ondernemen (7): Bedrijfsoverdracht - 06/11/17

4,0 5 x
Wanneer een onderneming groeit worden ondernemers geconfronteerd met situaties waar heel wat fiscale en juridische expertise voor nodig is, en waar goed advies nodig is om de juiste beslissingen te nemen. Bij familiebedrijf Royaux Chape en isolatie vond oprichter Jean-Pierre dat het tijd was om de bedrijfsleiding door te geven aan twee van zijn zoons.

Alle Zaken op een Rijtje (32) - 04/11/17

4,0 6 x
Alle Zaken Op Een Rijtje neemt een kijkje achter de schermen van het Belgische bedrijfsleven. We duiken in de wereld opslag- en productietanks, praten over koffie en gaan langs bij een fabrikant van verpakkingsfolies.

Z-Family Business: Maison Dandoy compilatie 04/11/17

3,0 5 x
Z-Family Business: Maison Dandoy compilatie

Z-Family Business: Maison Dandoy (2) - 03/11/17

3,0 5 x
Maison Dandoy is mooi voorbeeld van hoe een familiebedrijf van generatie tot generatie wordt doorgegeven. Maar de uitdagingen evolueren mee. Vandaag mikt de onderneming nadrukkelijk ook op internationale groei.

Z-Family Business: Maison Dandoy (1) - 02/11/17

4,0 6 x
In hun streven naar groei zijn Belgische familiebedrijven vaak aangewezen op export. Internationalisering is geen makkelijk proces maar biedt wel veel opportuniteiten. Z-Family Business laat Bernard en Alexandre Helson van Maison Dandoy uit Brussel aan het woord.
Oktober 2017

Z-Ondernemen (6): ICT in het onderwijs - 30/10/17

3,0 3 x
Tot voor kort kampte de Vrije Basisschool de Linde in Linden met een verouderde ICT-infrastructuur, en onvoldoende budget om te investeren in nieuwe toestellen. Toen kregen ze van een telecom bedrijf het aanbod om een gratis versie van een nieuw netwerk-model uit te testen. Directeur Lieven Vanoyenbrugge heeft geen moment getwijfeld.

Alle Zaken op een Rijtje (31) - 28/10/17

4,0 12 x
Alle Zaken Op Een Rijtje neemt een kijkje achter de schermen van het Belgische bedrijfsleven. Deze week duiken we in de wereld van art-deco meubelen, praten we over industriële stockagesystemen en gaan we langs bij een IT-bureau in Antwerpen.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.