Ondernemen

Ondernemen herbekijken

September 2023

Gastankerrederij Exmar keert groot dividend uit

3,0 4 x
Exmar laat weten dat het van eigenaar Saverys' vehikel Saverex woensdag een brief ontvangen heeft met het verzoek om een buitengewone en een bijzondere Gastankerrederij Exmar stelt de aandeelhouders een tussentijds dividend van 4,4 euro en een bijkomende uitkering van 1 euro in het verschiet.

Saverys slaagt er ook met tweede biedronde niet in Exmar van de beurs te halen

4,0 1 x
Saverys lanceerde via zijn holding Saverex op 7 juni een uitkoopbod op Exmar. Het vehikel bood 11,1 euro per aandeel en 1,48 euro per aandelenoptie. Saverys heeft ook met een tweede biedronde onvoldoende aandeelhouders weten te overtuigen om Exmar van de beurs te kunnen halen.

Leuvense ingenieursbedrijf HydroScan gaat Vietnamese hoofdstad helpen met beheer van riolen

3,0 5 x
HydroScan voelt zich duidelijk als een vis in het Vietnamese water. De kmo met een 50-tal werknemers is al jaren actief in Vietnam. Zo zet het HydroScan, het Leuvense bedrijf dat slimme en duurzame oplossingen voor waterbeheer aanbiedt, heeft dinsdag in Hanoi een intentieverklaring getekend met de lokale rioleringsmaatscha...

Business Branding Samsung 09/09/23

3,0 2 x
Business Branding Samsung 09/09/23 van Ondernemen is uitgezonden op zaterdag 9 september 2023 om 11:00 uur en was te zien op Kanaal Z.

Streamz-CEO Bart De Groote: ‘Abonnementsprijs verhogen is logische stap richting meer kwaliteit en winst’

4,0 4 x
Het is een moeilijke tijd voor streamingdiensten, maar voelt ook het Vlaamse Streamz dat? Stijgen de abonnementsprijzen? CEO Bart de Groote praat ons bij.
Augustus 2023

Datalek met adresgegevens ontdekt op website staatsbon

4,0 6 x
Sinds donderdag kochten Belgen via de website van het Agentschap voor de Schuld al voor meer dan 2 miljard euro aan staatsbons, het spaarproduct van de

Bod van Amerikaans bedrijf op failliet Nederlands fietsmerk VanMoof afgewezen

3,0 7 x
micromobility deed vorige week een zogeheten niet-bindend bod op VanMoof. Micromobility.com maakt elektrische fietsen en steps en is actief in de

CEO-wissel CKV Bank neemt verrassende wending

3,0 17 x
Coup de théâtre bij CKV, de kleinste bank van het land. Dat de CEO, Rudi Deruytter, eind dit jaar met pensioen gaat, was al een tijdje bekend. Eerder dit

Dit zijn de eerste 15 zelfstandige Delhaize-supermarkten en hun uitbaters

3,0 6 x
Delhaize heeft maandag de overname bekend gemaakt van de eerste 15 supermarkten in eigen beheer door zelfstandige ondernemers aan.
Juli 2023

Cryptoplatform Binance nog steeds actief in België, maand na opschorting activiteiten

4,5 11 x
Volgens informatie verkregen van gebruikers van Binance, kunnen Belgische klanten nog steeds cryptovaluta zoals bitcoin of ethereum kopen en verkopen op Het cryptoplatform Binance is nog steeds actief in België. Dat schrijft L'Echo donderdag.
Archief