Ondernemen

Januari 2018

Alle Zaken op een Rijtje (3) - 20/01/18

4,0 7 x
Alle Zaken Op Een Rijtje neemt een kijkje achter de schermen van het Belgische bedrijfsleven. Deze week gaan we langs bij een specialist in afdichtoplossingen, praten we over innovaties in de wasserijsector, bezoeken we een vernieuwde materniteit en fertiliteitskliniek en we verdiepen ons in duurzame energie!

Z-Ondernemen (14): Startleningen 15/01/18

3,0 10 x
In 2017 zijn er in Vlaanderen meer starters bijgekomen vergeleken met de aantallen in de nasleep van de bankencrisis, Toch blijft het voor beginnende ondernemers moeilijk om een bankkrediet te verkrijgen. Daarom vragen starters steeds vaker naar een startlening om hen financiële ruimte te verschaffen. Zelfs voor een bedrijfsovername binnen de familie moeten ondernemers vandaag de nodige waarborgen en financiële middelen kunnen voorleggen.

Alle Zaken op een Rijtje (2) - 13/01/18

3,0 4 x
Alle Zaken Op Een Rijtje neemt een kijkje achter de schermen van het Belgische bedrijfsleven. Deze week gaan we langs bij een specialist in luchtcomfort en we bezoeken een Vlaamse reisorganisatie die groepsreizen naar verre bestemmingen verzorgt!

Z-Family Business: Compilatie Piano's Maene (5) - 13/01/18

3,0 6 x
Z-Family Business: Compilatie Piano's Maene (5) - 13/01/18 van Ondernemen is uitgezonden op zaterdag 13 januari 2018 om 11:00 uur en was te zien op Kanaal Z.

Z-Family Business (10): Piano's Maene 12/01/18

4,0 8 x
Piano's Maene viert dit jaar zijn 80ste verjaardag. De onderneming evolueerde van een lokale pianowinkel in Diksmuide tot een internationaal gerenommeerde leverancier en instrumentenbouwer. Maar het DNA blijft nog steeds dat van een familiebedrijf.

Z-Family Business (9): Piano's Maene 11/01/18

3,0 8 x
Hoe verloopt de opvolging in een familiebedrijf en hoe regel je zo'n overdracht tussen de generaties? We praten erover met de familie Maene van het familiebedrijf Piano's Maene. Na bijna 30 jaar heeft Chris Maene de onderneming in handen gegeven van zijn zonen Frédéric en Dominique, die de derde generatie vormen.

Alle Zaken op een Rijtje (1) - 06/01/18

4,0 10 x
Alle Zaken Op Een Rijtje neemt een kijkje achter de schermen van het Belgische bedrijfsleven. Deze week duiken we in de wereld van de bouw, gaan we langs bij een specialist in elektrische en digitale gebouwinfrastructuur en praten we over verzekeringen!
December 2017

Alle Zaken op een Rijtje (40) - 30/12/17

4,5 14 x
Alle Zaken Op Een Rijtje neemt een kijkje achter de schermen van het Belgische bedrijfsleven. Deze week bezoeken we het Departement van Landbouw en Visserij op de landbouwbeurs, praten we over industriële automatisering en verdiepen we ons in groene ruwe koffie!

Alle Zaken op een Rijtje (39) - 23/12/17

3,0 5 x
Alle Zaken Op Een Rijtje neemt een kijkje achter de schermen van het Belgische bedrijfsleven. Deze week gaan we langs bij een van de grootste staalfabrikanten ter wereld, bezoeken een uitvaartspecialist en verdiepen ons in verwarmings-, industriële- en koelsystemen!

Z-Ondernemen (13): Communicatie en transport in de bouwsector - 18/12/17

3,0 9 x
In de bouwsector worden materialen getransporteerd over heel Europa. Daarom is een vlotte communicatie tussen chauffeurs en dispatching van groot belang. Groep Van Pelt moest op zoek naar een alternatief voor traditionele radio-communicatie die niet meer voldeed. Om efficiënter te kunnen werken werd gekozen voor een digitale oplossing.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.