Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

One Born Every Minute

2020
45:00

Seizoen 8 - 3. Aflevering 3

4,4 291 x
Een moeder die lijdt aan taaislijmziekte wil haar eigen leven op het spel zetten om een groot gezin te hebben. Een alleenstaande moeder is vastberaden om zich met haar tweede baby te binden op een manier dat met haar eerste kind nooit lukte.
Afleveringen 2019

Seizoen 7 - 9. Aflevering 9

4,3 121 x
De 3-jaar oude zoon van Karra en Danny heeft een zeldzame aandoening waardoor hij constante verzorging nodig heeft. Met hun derde kindje in aantocht, beseffen ze dat hun hechte vriendschap ervoor zorgt dat ze positief in het leven staan. Cathryn en Dean zijn beste vrienden geworden toen ze elkaar ontmoetten in het ziekenhu...

Seizoen 7 - 8. Aflevering 8

4,0 49 x
Na meerdere mislukte relaties, vindt Maria eindelijk de ware liefde bij David. Net nu haar leven in de plooi valt, krijgt ze slecht nieuws over haar ongeboren kindje. Ruby en Colin zijn echte tegenpolen, toch hebben ze de liefde bij elkaar gevonden. Na de geboorte van hun eerste kindje, werden ze allebei op de proef gestel...

Seizoen 7 - 7. Aflevering 7

3,0 22 x
Adrenalineverslaafde Gareth heeft eindelijk zijn rust gevonden bij zijn ideale partner Jenny. Toen ze nog maar achttien maanden samen waren, werd bij Gareth Multiple Sclerose vastgesteld. Toch houdt hen dat niet tegen om aan hun toekomst te bouwen, met de geboorte van hun eerste kindje. Tina en Alan hebben al twee keer een...

Seizoen 8 - 1. Aflevering 1

4,0 74 x
Tracy is in verwachting van haar vierde kind en ligt met weeën in het ziekenhuis. Ze maakt zich geen zorgen over haar bevalling, maar dit verandert snel wanneer de hartslag van haar baby daalt en de verloskundige haar baby zo snel mogelijk ter wereld moet brengen.

Seizoen 3 - 6. Aflevering 6

4,0 32 x
Paul en Dawn Stanislowski Doyle hebben allebei kinderen uit een vorige relatie, maar deze keer voelt hun zwangerschap anders aan. De twee zijn helemaal zeker van hun liefde voor elkaar en kijken dan ook reikhalzend uit naar de geboorte van hun eerste kindje samen.

Seizoen 3 - 5. Aflevering 5

4,0 32 x
Nicola Hargreave en haar verloofde Craig Cormack hebben allebei al kinderen uit een vorige relatie. Ze maken zich dus geen zorgen over de komst van de nieuwe baby. Al heeft Craig de neiging om zijn kinderen iets te veel te beschermen...

Seizoen 3 - 4. Aflevering 4

4,0 22 x
Patricia of Trisha leeft in een rolstoel en is zwanger van haar eerste kindje. Haar partner Steven probeert Trisha zo goed mogelijk te verzorgen en vertroetelen. De was en de plas is voor hem weggelegd, naast zijn full time job als IT-er. Maar zal Trisha zich uit de slag kunnen trekken eens de baby er is?

Seizoen 3 - 3. Aflevering 3

3,0 31 x
Leanne Fearnely is 18 en bevalt binnenkort van haar eerste kindje. De band met haar moeder lijkt hierdoor flink wat scheuren te vertonen en dus schakelt Leanne haar beste vriendin Lori-Beth in om de bevalling bij te wonen.

Seizoen 3 - 2. Aflevering 2

4,7 29 x
Kerry en Paul Brodie worden binnenkort de trotse ouders van hun tweede spruit. Kelly’s eerste bevalling duurde maar liefst 38 uur. Staat ze nu opnieuw voor een uitputtingsstrijd?
Archief