One Born Every Minute

September 2019

Seizoen 3 - 5. Aflevering 5

3,0 2 x
Nicola Hargreave en haar verloofde Craig Cormack hebben allebei al kinderen uit een vorige relatie. Ze maken zich dus geen zorgen over de komst van de nieuwe baby. Al heeft Craig de neiging om zijn kinderen iets te veel te beschermen...

Seizoen 3 - 4. Aflevering 4

4,0 3 x
Patricia of Trisha leeft in een rolstoel en is zwanger van haar eerste kindje. Haar partner Steven probeert Trisha zo goed mogelijk te verzorgen en vertroetelen. De was en de plas is voor hem weggelegd, naast zijn full time job als IT-er. Maar zal Trisha zich uit de slag kunnen trekken eens de baby er is?

Seizoen 3 - 3. Aflevering 3

3,0 2 x
Leanne Fearnely is 18 en bevalt binnenkort van haar eerste kindje. De band met haar moeder lijkt hierdoor flink wat scheuren te vertonen en dus schakelt Leanne haar beste vriendin Lori-Beth in om de bevalling bij te wonen.

Seizoen 3 - 2. Aflevering 2

4,5 6 x
Kerry en Paul Brodie worden binnenkort de trotse ouders van hun tweede spruit. Kelly’s eerste bevalling duurde maar liefst 38 uur. Staat ze nu opnieuw voor een uitputtingsstrijd?

Seizoen 3 - 1. Aflevering 1

3,0 3 x
Sean Tinghe is acht jaar jonger dan zijn partner Donna Kirkbride. Hij werkt voor het Britse leger en wordt op missie naar Afghanistan gestuurd. Zal hij op tijd terug zijn voor de bevalling van zijn kind?

Seizoen 2 - 12. Aflevering 12

3,0 2 x
Caroline en Chris Pike verwachten een drieling. Eén van de drie baby’tjes is echter veel kleiner dan zijn broertjes. Het ongeboren jongetje loopt niet alleen zelf risico, maar kan ook het leven van zijn broertjes in gevaar brengen.

Seizoen 2 - 11. Aflevering 11

4,0 3 x
De 32-jarige Louisa is moeder van vier en verwacht samen met de 38-jarige David haar vijfde kindje. Zal de bevalling even vlot verlopen?

Seizoen 2 - 10. Aflevering 10

4,0 4 x
De 18-jarige Oakley vormt al een jaar een koppel met de 33-jarige Dave. Al na enkele maanden bleek Oakley zwanger te zijn, maar het tweetal was meteen bereid om hun leven om te gooien. Alleen moeten ze Oakley’s ouders nog zien te overtuigen van Dave’s kwaliteiten.

Seizoen 2 - 9. Aflevering 9

4,0 5 x
Amy heeft al vier miskramen achter de rug, maar kijkt nu hoopvol uit naar de bevalling van haar eerste kindje. Wanneer ze daarbij plots bloed verliest, slaat de paniek toe bij de aanstaande moeder en haar partner Jordan.

Seizoen 2 - 8. Aflevering 8

3,0 1 x
Sophia (20) en Adam (22) verwachten samen hun eerste kindje. De twee leerden elkaar op school kennen in hun puberteit en zijn sindsdien onafscheidelijk. Sophia en Adam verwachten een tweeling, maar één van de baby’s zal bijzondere medische zorgen nodig hebben meteen na de geboorte.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.