Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Ontvoerd

2020
43:00

Seizoen 4, Aflevering 5

4,0 20 x
In het vierde seizoen van Ontvoerd trekt John Van Den Heuvel opnieuw de grens over op zoek naar kinderen die door één van beide ouders naar het buitenland werden meegenomen.
50:00

Seizoen 4, Aflevering 4

4,0 21 x
In het vierde seizoen van Ontvoerd trekt John Van Den Heuvel opnieuw de grens over op zoek naar kinderen die door één van beide ouders naar het buitenland werden meegenomen.
50:00

Seizoen 4, Aflevering 3

3,5 24 x
Eind 2015 wordt Jean-Paul voor de tweede keer door zijn moeder ontvoerd naar Polen. Zijn vader blijft radeloos achter. Daarnaast willen de autoriteiten in Polen niet meewerken aan het Nederlandse uitleveringsverzoek voor de moeder. Ten einde raad schakelt Jean-Pauls vader de hulp in van John van den Heuvel.
Afleveringen 2019

Seizoen 3 - 6. Aflevering 6

3,4 283 x
Sinds de geboorte van zijn dochter Zola wordt Maarten Savelberg bij haar weggehouden door zijn ex. Zij schendt stelselmatig de omgangsregeling waardoor Maarten zijn dochter slechts sporadisch ziet. Na vier jaar vindt de rechter het genoeg en wijst het gezag over Zola toe aan Maarten.Dat is het moment voor zijn ex om te vlu...
1:03:00

Seizoen 3 - Aflevering 4

4,5 176 x
De nu zestienjarige Hernani wordt tien jaar geleden door zijn vader ontvoerd vanuit Portugal. Zijn moeder Leila blijft verslagen achter. Met hulp van haar tante Joana, die op Texel woont, kan Leila in Nederland een nieuw bestaan opbouwen. Maar de pijn van het gemis van haar geliefde zoon gaat niet weg. Leila blijft hem zoe...
1:03:00

Seizoen 3 - Aflevering 3

4,5 116 x
Ontvoerd staat deze week in het teken van de hereniging van Sükran en haar dochter Asrin. De zevenjarige Asrin werd door haar vader ontvoerd naar Turkije. Samen met zijn team weet John van den Heuvel de vader te lokaliseren. Onder politiebegeleiding gaan ze de confrontatie aan maar de vader voelt zicht onschendbaar in zijn...
1:03:00

Seizoen 3 - Aflevering 1

3,0 203 x
Twee jaar geleden werd Elyas door zijn vader ontvoerd naar Turkije. Zijn moeder Anahita mist hem nog elke dag. Daarom schakelt ze de hulp in van John van den Heuvel en zijn team. Hij zorgt ervoor dat Anahita's grootste droom uitkomt...
40:00

Seizoen 2 - Episode 7

4,6 257 x
De vier kinderen van Hanan Fellah werden door haar ex-man ontvoerd naar zijn familie in het Marokkaanse Rif-gebergte. De ex-man werd in Nederland veroordeeld voor internationale kinderontvoering, maar de kinderen zijn nog steeds niet terug. John besluit Hanan te helpen haar kinderen terug te halen uit de Marokkaanse Rif.
40:00

Seizoen 2 - Aflevering 6

4,5 118 x
De twee zoons van Sheila Zandwijken wonen al vijf jaar bij hun grootmoeder in de jungle van Suriname. Zij weigert ze terug te geven aan hun moeder in Nederland. John en zijn team reizen af om een doorbraak te realiseren.
40:00

Seizoen 2 - Aflevering 5

2,7 149 x
Drie maanden na zijn eerste poging reist John opnieuw af naar Caïro om de dochters van Janette Keur met hun moeder te herenigen. Lukt het hem deze keer wel in de door sociale onrust geteisterde Egyptische hoofdstad?
Archief