Op De Man Af

Februari 2018
45:00

Compilatie

Verlopen 3,0 36 x
Aan hoge snelheid met je auto tegen een muur knallen, kopje ondergaan in het ijskoude water van Groenland, uit een vliegtuig springen, deelnemen aan het EK voor houthakkers, de hoogste klimmuur ter wereld bedwingen ... Vandaag komen we te weten hoe Saartje het afgelopen jaar beleefd heeft, we kijken ook naar nooit vertoonde beelden: Saartje en Rik Verheye leggen terug hun rijexamen af en Mathias Vergels verrast Saartje met een bezoek aan dochter Mille en die neemt geen blad voor de mond.
50:00

Crashed Ice

Verlopen 3,0 70 x
Louis Talpe kiest resoluut voor de extreme sport 'crashed ice'; een wedstrijd waar je als deelnemer aan hoge snelheid op schaatsen van een berg afglijdt en tijdens de afdaling ook nog over een rots moet springen. Saartje heeft zo goed als geen schaatservaring en start van nul. Het wordt een extreem zware uitdaging om haar op slechts 4 weken klaar te stomen voor deze extreme sport.
45:00

Obstacle run

Verlopen 4,6 120 x
Maarten Vangramberen verstopt onder zijn nette ankerkledij het lijf van een afgetrainde sportman. Hij daagt Saartje uit om deel te nemen aan een van de hardste 'obstacle runs' ter wereld: 32 kilometer lang, met meer dan 200 obstakels. Maarten kickt op afzien, Saartje niet zo. Voor haar worden het 4 harde weken vol blauwe plekken, waarin ze fysiek tot het absolute uiterste gaat, over haar pijngrens heen.
Januari 2018
47:00

Formatiespringen

Verlopen 4,0 52 x
Formatiespringen; aan 180 km per uur vanop 4000 meter hoogte naar beneden vallen en ondertussen 'figuren' maken met de wereldkampioenen Formatiespringen, dat leek Dieter Coppens de ideale uitdaging.  Voor Saartje klonk het als een ware nachtmerrie. Ze had zichzelf beloofd om nooit uit een vliegtuig te springen... lukt het haar om dit principe aan de kant te schuiven?
44:00

Kajak

Verlopen 4,0 54 x
Jan Van Looveren kiest voor een wedstrijd waarin hij zijn brute armkracht in kan zetten: kajakken. Hij daagt Saartje uit om deel te nemen aan het Nationaal Kampioenschap traditionele kajak in Groenland. Jan en Saartje strijden er samen met Inuit in een kajakrace tussen de ijsschotsen. Ze moeten ook vanuit de kajak met een harpoen gooien. En tot slot moeten ze eskimoteren: zo vaak mogelijk met hun kajak kopje ondergaan en zelfstandig terug recht rollen. Dat alles in extreem koud water, rond het ...
47:00

Lumberjack

Verlopen 4,0 77 x
Sieg De Doncker is een natuurmens, hij daagt Saartje dan ook uit om samen met hem deel te nemen aan een competitie voor echte oermannen: de 'Eurojack Lumbergames', een houthakkerswedstrijd waarbij ze met bijlen werpen, bomen doorzagen en om ter snelst in bomen klimmen. Een uitdaging voor echte houthakkers.
45:00

Klimmen

Verlopen 3,0 68 x
Mathias Vergels wil de hoogste, door mensenhanden gebouwde, klimmuur ter wereld beklimmen: 165 meter, recht omhoog. Tijdens de eerste training slaat voor Saartje de paniek al toe op slechts 17 meter hoogte... Slaagt Saartje erin om zich op 4 weken klaar te stomen op de klim van haar leven en zo de man te verslaan?
46:00

Bangerstox

Verlopen 4,0 106 x
Aan hoge snelheid tegen andere auto's aanbotsen of zelf geramd worden, dat leek Rik Verheye de ideale uitdaging. Hij daagt Saartje uit om deel te nemen aan het WK bangerstox, een tak van de autosport waarin botsen is toegestaan en klappen krijgen onvermijdelijk is. De opdracht lijkt simpel: om ter eerst de finishlijn halen. Al is het maar de vraag of de finish halen mogelijk is, wanneer je omringd bent door 38 professionele 'botsers'. Tijdens de trainingsweken loopt het al goed mis voor Saartje...
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.