Open Keuken Met Sandra Bekkari

Laatste aflevering
15:00
Open Keuken Met Sandra Bekkari

Sandra Bekkari geeft een heerlijke twist aan klassiekers. Ze serveert smeuïge vol-au-vent met knapperige ovenfrietjes en zoete marsepeinballetjes als dessert.

Open Keuken Met Sandra Bekkari herbekijken?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
14:00
Op het menu van vandaag: portobello's gevuld met spinazie en geitenkaas, met als fris voorgerecht een lepelhapje van verse makreeltartaar, munt en rode appel.
15:00
Vandaag serveert Sandra Bekkari een carpaccio van gepofte rode biet, gevolgd door parelhoen met een krokante notenkorst, spruitjes en muskaatpompoenpuree.
15:00
Vandaag op het menu: kalfsoesters met rodekoolpuree en beukenzwammen, geserveerd met een verrassende worteldip met curry en appel.
14:00
Vandaag serveren we lengfilet in een papillot met seizoensgroenten en krokante krielaardappeltjes, gevolgd door een smeuïge crumble van appel, blauwe bessen en frambozen.
15:00
Op het menu vandaag staan een cake van zoete aardappel en een croque van zoete aardappel met cottage cheese en verse scheuten.
15:00
Sandra Bekkari serveert gekarameliseerde kalkoenblokjes met cashewnoten, een heerlijk zoete en knapperige combinatie. Als bijgerecht maakt ze kleurrijke groentechips, perfect als gezonde snack of creatieve aanvulling op je maaltijd.
15:00
Sandra Bekkari bereidt een frisse tabouleh van bloemkool, kikkererwten en granaatappel, vol kleur en gezonde smaken. Ze maakt het af met een snelle tomatensoep met geroosterde puntpaprika's, een hartverwarmende combinatie voor elk moment!
15:00
Vandaag staat er bij Sandra Bekkari een heerlijk gerecht op het menu: havermoutburgers met mozzarella, knolselder en romige guacamole. Het wordt een verrassend vegetarisch gerecht boordevol smaak. Ze combineert dit met spelttoast, belegd met guacamole, ei en bieslook, een gezonde en heerlijke snack.
13:00
Sandra Bekkari serveert roodbaars uit de oven met venkel, wortel en komijn, een gezond en aromatisch hoofdgerecht. Als hapje bereidt ze platte kaas met gember, wortel en sinaasappel, een frisse en verrassende combinatie.
14:00
Vandaag maakt Sandra Bekkari kalkoenfajita's met paprika, een krokant en kleurrijk gerecht boordevol smaak. Als dessert serveert ze een snelle chocolade mug cake, ideaal voor liefhebbers van een zoete afsluiter!
14:00
Sandra Bekkari laat de oven nog eens werken: zoete Hokkaïdo-pompoen met knapperige notengremolata en een perfect spiegelei. Comfortfood met een verfijnde twist.
15:00
Sandra Bekkari maakt een pure klassieker: steak tartaar met knapperige potato wedges. Aangezien het snel mag gaan, serveert ze er ook nog een groentesoep à la minute bij.
14:00
Sandra Bekkari verrast met een kleurrijk dessertglaasje en een pittig kipslaatje met witloof, afgetopt met een zoet-hartige honing-mosterdvinaigrette. Snel, fris en onweerstaanbaar!
14:00
Zoet én hartig op het menu: Sandra Bekkari maakt feestelijke homemade chocoladepops om duimen en vingers bij af te likken en daarna een kruidige pilaf met selder, prei en sappige scampi's.
15:00
Sandra Bekkari tovert sappige kalfslapjes met kleurrijke regenboogwortels op tafel en serveert pittige borrelnootjes die elke aperitief meteen naar een hoger niveau tillen.
15:00
Vandaag tovert Sandra Bekkari een stukje Italië op tafel: een dampende kom geurige minestrone, vergezeld van knapperige spelttoast met verse sardines, tomaat en een vleugje knoflook.
15:00
Bij Sandra Bekkari vandaag geen alledaags bord, maar een kleurrijke herfstsalade van geroosterde butternut, kikkererwten en een frisse granaatappeldressing. Als zoete afsluiter: smeuïge kokosballetjes met een knapperig notenaccent, omhuld in chocolade.
14:00
Sandra Bekkari trakteert ons deze keer op een tataki van zalm met wokgroenten en avocadomayonaise, gevolgd door een verkwikkende hot ginger lemon tea.
15:00
Vandaag serveert Sandra Bekkari luchtige bramenmuffins en een verkwikkende smoothie van ananas, munt en yoghurt.
Archief