Open Keuken Met Sandra Bekkari

Laatste aflevering
14:00
Open Keuken Met Sandra Bekkari

Sandra Bekkari laat de oven nog eens werken: zoete Hokkaïdo-pompoen met knapperige notengremolata en een perfect spiegelei. Comfortfood met een verfijnde twist.

Open Keuken Met Sandra Bekkari herbekijken?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
15:00
Sandra Bekkari maakt een pure klassieker: steak tartaar met knapperige potato wedges. Aangezien het snel mag gaan, serveert ze er ook nog een groentesoep à la minute bij.
14:00
Sandra Bekkari verrast met een kleurrijk dessertglaasje en een pittig kipslaatje met witloof, afgetopt met een zoet-hartige honing-mosterdvinaigrette. Snel, fris en onweerstaanbaar!
14:00
Zoet én hartig op het menu: Sandra Bekkari maakt feestelijke homemade chocoladepops om duimen en vingers bij af te likken en daarna een kruidige pilaf met selder, prei en sappige scampi's.
15:00
Sandra Bekkari tovert sappige kalfslapjes met kleurrijke regenboogwortels op tafel en serveert pittige borrelnootjes die elke aperitief meteen naar een hoger niveau tillen.
15:00
Vandaag tovert Sandra Bekkari een stukje Italië op tafel: een dampende kom geurige minestrone, vergezeld van knapperige spelttoast met verse sardines, tomaat en een vleugje knoflook.
15:00
Bij Sandra Bekkari vandaag geen alledaags bord, maar een kleurrijke herfstsalade van geroosterde butternut, kikkererwten en een frisse granaatappeldressing. Als zoete afsluiter: smeuïge kokosballetjes met een knapperig notenaccent, omhuld in chocolade.
14:00
Sandra Bekkari trakteert ons deze keer op een tataki van zalm met wokgroenten en avocadomayonaise, gevolgd door een verkwikkende hot ginger lemon tea.
15:00
Vandaag serveert Sandra Bekkari luchtige bramenmuffins en een verkwikkende smoothie van ananas, munt en yoghurt.
15:00
Vandaag op het menu: soep van geroosterde venkel, wortel en gember en speltwraps gevuld met ricotta en gerookte zalm.
14:00
Sandra Bekkari serveert een onweerstaanbare combinatie: krokant rozijnenbrood met knapperige walnoten, vergezeld van een frisse salade van gegrilde geitenkaas en sappige verse vijgen. Een perfect samenspel van zoet, zout en textuur.
14:00
Sandra Bekkari serveert vandaag een krachtpatser op je bord: een verwarmende kippensoep vol shiitake en een superfood omelet boordevol energie. Perfect om je dag vol pit en power te starten!
15:00
Vandaag draait het om hartig en zoet in perfecte balans. Ze serveert een heerlijke groenteschotel met paddenstoelen en kalfsgehakt, gevolgd door malse peren, gemarineerd en overgoten met chocoladesaus.
15:00
Sandra Bekkari zet de zon op tafel met een heerlijke chicken tikka masala vol zachte kruiden en rijke smaken. Daarbij serveert ze een verrassende appel-kokoswaterdrink: fris, gezond en de ideale dorstlesser.
14:00
Het wordt een hartverwarmende dag vol smaak en comfort. Op het menu: goudbruine havermoutpannenkoekjes met appel en kaneel, perfect om je dag zoet te starten. Sandra maakt ook een fluweelzachte witloof-preisoep met een frisse toets van appel.
15:00
Vandaag maakt Sandra Bekkari een knapperige falafelsalade met frisse tzatziki en een verrassende hummus van rode biet.
14:00
Sandra Bekkari serveert vandaag een kleurrijk feest op je bord: malse lamskoteletjes, met de zoete smaak van worteltjes en een lekker broccolistoemp. Gezond, lekker en eenvoudig.
14:00
Sandra Bekkari tovert de keuken om tot brownieparadijs, maar dan nét een tikkeltje gezonder. Op het menu: onweerstaanbare, gezonde brownies die niet alleen je smaakpapillen, maar ook je lichaam verwennen.
14:00
Voedingscoach Sandra Bekkari serveert een kleurrijk feest: een smaakvolle viscurry met tomaat en kurkuma, perfect in balans, gevolgd door een verkwikkende matcha latte.
14:00
Vandaag maakt Sandra Bekkari knapperige chicken nuggets met een sesamkorst en kleurrijke groentefrieten, gevolgd door een verfrissend roodvruchtensoepje met een knipoog naar speculaas.
Archief