Open Keuken Met Sandra BekkariSeizoen 1, Aflevering 82 - Tagliatelle met crème van knolselder, rosbief en crunch van boekweit & gegratine

Open Keuken Met Sandra Bekkari gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Open Keuken Met Sandra Bekkari

In het kookprogramma Open Keuken Met Sandra Bekkari verrast Sandra de kijker elke weekdag met lekkere, simpele én gezonde gerechten. Sandra heeft meer dan 20 jaar ervaring als voedingsdeskundige en gezondheidscoach. Ook is ze een van de meest populaire kookboekenauteurs van Vlaanderen. Ze schreef bijvoorbeeld de reeks Nooit Meer Diëten. Die ervaring combineert Sandra in dit tv-programma met haar liefde voor koken. Ze leert de kijker dat gezond koken niet betekent dat je de hele dag in de keuken heeft te staan. Lekker en simpel, dat is haar motto. Sandra maakt namelijk vooral gerechten klaar waarvoor je niet veel tijd nodig hebt, die gemakkelijk te bereiden zijn en vooral ook lekker en gezond zijn. Ze heeft ook veel verstand van remedies voor verschillende kwaaltjes en bijzondere ingrediënten die niet alleen lekker zijn, maar je ook gezond houden.