Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Overspel In De Liefde

Seizoen 2
35:00

Seizoen 2, Aflevering 20 - Schoonmoederseks

4,0 1 x
Saskia heeft al een tijdje het vermoeden dat haar knappe vriend Boudewijn het weer met zijn ex heeft aangelegd. Tijdens haar zoektocht naar bewijs doet ze een aantal schokkende ontdekkingen. Welke rol speelt haar valse schoonmoeder in het verhaal?
35:00

Seizoen 2, Aflevering 19 - Chauffeur op de Achterbank

3,0 1 x
Elisa staat op het punt te gaan trouwen met haar stoere vriend Mario. Sinds hij een nieuwe baan heeft, lijkt zijn gedrag echter veranderd. Ze is bang dat hij vreemdgaat. En wat heeft zijn nieuwe baan hier mee te maken?
35:00

Seizoen 2, Aflevering 18 - Potenrammers

3,0 1 x
Linekes man speelt poker, maar ze vreest dat haar man in werkelijkheid bij een andere vrouw in bed ligt. Lineke gaat op onderzoek uit en ontdekt het leven dat haar man voor haar verborgen houdt.
34:00

Seizoen 2, Aflevering 17 - Plantjes water geven

4,0 6 x
Linda is gek op haar vriendje, maar sinds ze terug is uit het buitenland merkt ze een verandering in zijn gedrag. Linda zet alles op alles om erachter te komen waar dit vandaan komt. Is hij verliefd geworden op iemand anders?
35:00

Seizoen 2, Aflevering 16 - Criminele Praktijken

4,0 3 x
Josje heeft het goed voor elkaar: een mooi huis, schattige kinderen en een liefhebbende echtgenoot. Als ze vermoedt dat haar man een affaire heeft, is de schok dan ook groot. Gedurende haar zoektocht naar de waarheid stuit Josje op een aantal zaken dat haar hele leven op losse schroeven zet.
36:00

Seizoen 2, Aflevering 15 - Terug naar Oegstgeest

4,5 2 x
Desiree ontdekt dat haar man Jerry nog een tweede appartement heeft en daar regelmatig verblijft wanneer zij nachtdienst heeft. Als ze samen met vriendin Floor ontdekt wat hij daar doet, breekt de hel los.
34:00

Seizoen 2, Aflevering 14 - Dubbele Leugens

3,0 2 x
Robert vermoedt dat zijn statusgevoelige vrouw hem bedriegt met haar baas, omdat ze de laatste tijd wel erg veel tijd op kantoor doorbrengt. Hij ontdekt dat zij inderdaad veel meer doet dan in haar werkomschrijving staat...
35:00

Seizoen 2, Aflevering 13 - The Bucket List

3,0 1 x
Vera is verliefd op Bram en heeft een passie voor reizen. Maar sinds enige tijd heeft Vera het idee dat haar geliefde reisgenoot ook met andere dames avonturen beleeft.
34:00

Seizoen 2, Aflevering 12 - Betaling in natura

4,0 9 x
Eva en Bobby zijn al vijf jaar gelukkig met elkaar en denken zo langzamerhand aan de volgende stappen: trouwen en kindjes. Eva merkt de laatste paar weken veranderingen in het gedrag van Bobby. Hij is verdacht veel met zijn telefoon bezig en is veel vaker weg dan normaal. Eva is als de dood dat Bobby haar bedriegt...
34:00

Seizoen 2, Aflevering 11 - Seksgeheimen

4,0 7 x
Mariska heeft een heerlijk leven met haar vriend Rick. De schok is dan ook groot als ze begint te vermoeden dat hij haar bedriegt. Haar zoektocht onthult een pijnlijke waarheid.
Archief