Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Overspel In De Liefde

Overspel In De Liefde herbekijken

Seizoen 2
35:00

Seizoen 2, Aflevering 25 - Auto-ongeluk

4,8 55 x
Kelly heeft een leuk leven: een goedlopend cateringbedrijf, een fijn huis, en een leuke vent. Hoewel, over dat laatste is ze de laatste tijd niet meer zo zeker. Ze krijgt namelijk steeds meer het gevoel dat haar man een ander heeft.
35:00

Seizoen 2, Aflevering 24 - Verkeerd vermoeden

4,5 17 x
Eva runt samen met haar man Ruben een pas geopende huisartsenpraktijk. Haar blijdschap verdwijnt snel als ze het idee krijgt dat Ruben wel erg betrokken lijkt te zijn bij vrouwelijke patiënten. Gebeurt er meer dan alleen een behandeling of advies?
35:00

Seizoen 2, Aflevering 23 - Aannemer met een kort lontje

4,0 14 x
Romy's vriend heeft een goedlopend bedrijf, maar is hierdoor ook altijd druk en gestresst. Als hij een extra werkneemster aanneemt, is ze in eerste instantie dan ook blij dat hij wat meer rust krijgt. Tot ze vermoedt dat de twee meer dan alleen samenwerken.
33:00

Seizoen 2, Aflevering 22 - Naschoolse opvang

4,5 12 x
Voor Diederik is zijn gezin het belangrijkste in zijn leven. Des te harder de schok als hij ontdekt dat zijn vrouw waarschijnlijk vreemdgaat.
36:00

Seizoen 2, Aflevering 21 - De GHB verkrachter

4,0 13 x
Minke is gelukkig. Ze heeft een lieve vriend met wie ze graag een kindje wil. Maar als ze vermoedens krijgt dat haar vriend vreemdgaat, stort haar toekomst in.
35:00

Seizoen 2, Aflevering 20 - Schoonmoeder seks

4,0 16 x
Saskia heeft al een tijdje het vermoeden dat haar knappe vriend Boudewijn het weer met zijn ex heeft aangelegd. Tijdens haar zoektocht naar bewijs doet ze een aantal schokkende ontdekkingen. Welke rol speelt haar valse schoonmoeder in het verhaal?
28:00

Seizoen 2, Aflevering 19 - Chauffeur op de Achterbank

3,0 6 x
Elisa staat op het punt te gaan trouwen met haar stoere vriend Mario. Sinds hij een nieuwe baan heeft, lijkt zijn gedrag echter veranderd. Ze is bang dat hij vreemdgaat. En wat heeft zijn nieuwe baan hier mee te maken?
35:00

Seizoen 2, Aflevering 18 - Potenrammers

4,0 11 x
Linekes man speelt poker, maar ze vreest dat haar man in werkelijkheid bij een andere vrouw in bed ligt. Lineke gaat op onderzoek uit en ontdekt het leven dat haar man voor haar verborgen houdt.
34:00

Seizoen 2, Aflevering 17 - Plantjes water geven

4,0 9 x
Linda is gek op haar vriendje, maar sinds ze terug is uit het buitenland merkt ze een verandering in zijn gedrag. Linda zet alles op alles om erachter te komen waar dit vandaan komt. Is hij verliefd geworden op iemand anders?
35:00

Seizoen 2, Aflevering 16 - Criminele praktijken

4,0 6 x
Josje heeft het goed voor elkaar: een mooi huis, schattige kinderen en een liefhebbende echtgenoot. Als ze vermoedt dat haar man een affaire heeft, is de schok dan ook groot. Gedurende haar zoektocht naar de waarheid stuit Josje op een aantal zaken dat haar hele leven op losse schroeven zet.
Archief