Overspel In De Liefde

Overspel In De Liefde gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
35:00
Overspel In De Liefde

Kelly heeft een leuk leven: een goedlopend cateringbedrijf, een fijn huis, en een leuke vent. Hoewel, over dat laatste is ze de laatste tijd niet meer zo zeker. Ze krijgt namelijk steeds meer het gevoel dat haar man een ander heeft.

Seizoen 2
35:00
Eva runt samen met haar man Ruben een pas geopende huisartsenpraktijk. Haar blijdschap verdwijnt snel als ze het idee krijgt dat Ruben wel erg betrokken lijkt te zijn bij vrouwelijke patiënten. Gebeurt er meer dan alleen een behandeling of advies?
35:00
Romy's vriend heeft een goedlopend bedrijf, maar is hierdoor ook altijd druk en gestresst. Als hij een extra werkneemster aanneemt, is ze in eerste instantie dan ook blij dat hij wat meer rust krijgt. Tot ze vermoedt dat de twee meer dan alleen samenwerken.
33:00
Voor Diederik is zijn gezin het belangrijkste in zijn leven. Des te harder de schok als hij ontdekt dat zijn vrouw waarschijnlijk vreemdgaat.
36:00
Minke is gelukkig. Ze heeft een lieve vriend met wie ze graag een kindje wil. Maar als ze vermoedens krijgt dat haar vriend vreemdgaat, stort haar toekomst in.
35:00
Saskia heeft al een tijdje het vermoeden dat haar knappe vriend Boudewijn het weer met zijn ex heeft aangelegd. Tijdens haar zoektocht naar bewijs doet ze een aantal schokkende ontdekkingen. Welke rol speelt haar valse schoonmoeder in het verhaal?
28:00
Elisa staat op het punt te gaan trouwen met haar stoere vriend Mario. Sinds hij een nieuwe baan heeft, lijkt zijn gedrag echter veranderd. Ze is bang dat hij vreemdgaat. En wat heeft zijn nieuwe baan hier mee te maken?
35:00
Linekes man speelt poker, maar ze vreest dat haar man in werkelijkheid bij een andere vrouw in bed ligt. Lineke gaat op onderzoek uit en ontdekt het leven dat haar man voor haar verborgen houdt.
34:00
Linda is gek op haar vriendje, maar sinds ze terug is uit het buitenland merkt ze een verandering in zijn gedrag. Linda zet alles op alles om erachter te komen waar dit vandaan komt. Is hij verliefd geworden op iemand anders?
35:00
Josje heeft het goed voor elkaar: een mooi huis, schattige kinderen en een liefhebbende echtgenoot. Als ze vermoedt dat haar man een affaire heeft, is de schok dan ook groot. Gedurende haar zoektocht naar de waarheid stuit Josje op een aantal zaken dat haar hele leven op losse schroeven zet.
36:00
Desiree ontdekt dat haar man Jerry nog een tweede appartement heeft en daar regelmatig verblijft wanneer zij nachtdienst heeft. Als ze samen met vriendin Floor ontdekt wat hij daar doet, breekt de hel los.
34:00
Robert vermoedt dat zijn statusgevoelige vrouw hem bedriegt met haar baas, omdat ze de laatste tijd wel erg veel tijd op kantoor doorbrengt. Hij ontdekt dat zij inderdaad veel meer doet dan in haar werkomschrijving staat...
35:00
Vera is verliefd op Bram en heeft een passie voor reizen. Maar sinds enige tijd heeft Vera het idee dat haar geliefde reisgenoot ook met andere dames avonturen beleeft.
34:00
Eva en Bobby zijn al vijf jaar gelukkig met elkaar en denken zo langzamerhand aan de volgende stappen: trouwen en kindjes. Eva merkt de laatste paar weken veranderingen in het gedrag van Bobby. Hij is verdacht veel met zijn telefoon bezig en is veel vaker weg dan normaal. Eva is als de dood dat Bobby haar bedriegt...
34:00
Mariska heeft een heerlijk leven met haar vriend Rick. De schok is dan ook groot als ze begint te vermoeden dat hij haar bedriegt. Haar zoektocht onthult een pijnlijke waarheid.
29:00
Als de verlegen Sjoerd vermoedt dat zijn vriendin hem belazert, durft hij haar niet direct te confronteren. Ze is nogal een felle tante, die het in discussies bovendien altijd van hem wint.
28:00
De onzekere Nicolien is doodsbang dat haar vriend een affaire heeft. Hij komt laat thuis en heeft nauwelijks oog voor haar.
27:00
Manon en Menno willen trouwen. Maar als Manon ontdekt dat Menno wel heel vaak naar massagesalons gaat, is dat het begin van een aantal vreemde ontwikkelingen.
27:00
Na een moeizame scheiding heeft de moeder van Larissa een nieuwe man gevonden. Larissa vertrouwt hem niet. Als ze op onderzoek gaat, ontdekt ze iets wat ze niet zag aankomen.
29:00
Cato merkt dat haar man, begrafenisondernemer Alex, steeds killer wordt. Als ze ontdekt dat hij vreemdgaat, besluit ze hem daarmee tijdens hun relatietherapie te confronteren.
Archief