Paleis Voor Een Prikje

Mei 2019
38:44

Seizoen 2 - Aflevering 5

4,0 1 x
In Paleis voor een Prikje toveren de extravagante levensgenieters Frank en Rogier huizen van mensen die het financieel niet breed hebben met een minimaal budget om tot een paleisje.
39:34

Seizoen 2 - Aflevering 4

4,0 7 x
Deze week gaan Rogier en Frank langs bij Bianca en Krijn, zij wonen samen met hun gezin en huisdieren in Enkhuizen, maar breed hebben ze het niet ...
40:00

Seizoen 2 - Aflevering 3

4,0 8 x
Deze week zakken Rogier en Frank af naar het Brabantse Tilburg. Daar woont alleenstaande moeder Miranda samen met haar twee zoons in een flat.
April 2019
40:06

Seizoen 2 - Aflevering 2

3,0 13 x
Frank en Rogier brengen een bezoek aan Leeuwarden. Daar woont het gezin Kruize in een gezellige volksbuurt. Voordat Mariska en Marcel een relatie kregen, wist Mariska al dat Marcel schulden heeft. Door hun financiële situatie heeft hun huis nooit aandacht gekregen, maar daar gaat het excentrieke duo verandering in brengen.
39:27

Seizoen 2 - Aflevering 1

4,5 14 x
Deze week reizen Frank & Rogier af naar IJsselstein, waar Sabrina samen met haar man Robin en drie zoontjes in een flat woont. Door financiële problemen is het huis vervallen. Nu Sabrina heeft gehoord dat ze niet lang meer te leven heeft, wil ze het allerliefste een mooi onderkomen achterlaten voor haar mannen.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.