Person of Interest

November 2017
41:00

Aflevering 22

3,0 12 x
In de laatste aflevering van het vierde seizoen voeren Finch en Root een race tegen de klok om de Machine te redden, nu het systeem gelokaliseerd is door rivaal Samaritan. Intussen wordt Reese gevangen genomen, terwijl de rivaliserende bendeleiders Elias en Dominic tegen elkaar strijden in hun finale confrontatie. Zal de Machine op tijd gered kunnen worden?
41:00

Aflevering 20

3,0 7 x
Aflevering 20 van Person of Interest is uitgezonden op zondag 12 november 2017 om 0:16 uur en was te zien op Q2.
41:00

Aflevering 21

3,0 11 x
In de oorlog tussen hun recentste verdachten - de rivaliserende bendeleiders Elias en Dominic - worden Reese en Fusco gevangen genomen. Een interessante aanwijzing over de whereabouts van Shaw lokt Finch en Root naar een mogelijke val. Control gaat intussen erg ver om de ware intenties van het Samaritan-systeem te achterhalen.
41:00

Aflevering 20

3,0 7 x
Terwijl Finch, Root en Fusco een zaak tussen de bendes van Elias en Dominic onderzoeken, hoopt Reese de carrière van Carter te eren door een cold case op te lossen. Volgens het oude onderzoek werd een volledige familie uitgemoord, maar Carter is er voor haar dood niet in geslaagd de moordenaar te vatten.
Oktober 2017
40:00

Aflevering 19

3,0 11 x
Reese en Finch hebben de grootste moeite om software-CEO Sulaiman Khan te beschermen, wanneer diens gedrag erg onregelmatig wordt. Een hacker is erin geslaagd vertrouwelijke en geheime informatie van de man te bemachtigen en te onthullen. Terwijl Samaritan een bloedstollende klopjacht opent op de geplaagde CEO, proberen Finch en zijn team te achterhalen wat het vijandige systeem precies in zijn schild voert. Maar wanneer Khan in de val loopt, wordt de situatie erg grimmig...
41:00

Aflevering 18

3,0 14 x
Het team splitst zich op en werkt aan afzonderlijke cases. Reese en Fusco volgen Frankie Wells, een premiejaagster die de moordenaar van haar broer probeert op te sporen. Harper mengt zich in het kat-en-muisspel en slaagt erin onderhandelingen tot stand te brengen. Finch probeert intussen een geheim plan in gang te zetten, maar krijgt daarbij tegenkanting vanuit het team. Tussen Reese en de therapeut slaan de vonken over.
41:00

Aflevering 17

3,0 15 x
Reese en Finch proberen psycholoog Shane Edwards te beschermen, die het met zijn onorthodoxe methodes opneemt voor zijn getraumatiseerde patiënten. Acht jaar na datum worstelt Dr. Edwards nog steeds met de moord op zijn vrouw. Wanneer de moordenaar vrijkomt, brengt een getraumatiseerde Edwards zijn weerzinwekkende plan in uitvoering. Flashbacks onthullen ondertussen de fragiele gemoedstoestand van Finch in de dagen na de bomaanslag, waarbij zijn beste vriend Nathan Ingram om het leven kwam.
40:00

Aflevering 16

4,0 20 x
Aflevering 16 van Person of Interest is uitgezonden op zaterdag 7 oktober 2017 om 17:11 uur en was te zien op Q2.
40:00

Aflevering 16

4,0 9 x
Reese en Finch moeten meester-oplichtster Harper beschermen wanneer haar plan om geld te stelen van een medische marihuana-apotheek in rook opgaat. Al snel wordt duidelijk dat Harper door de jaren heen heel wat vijanden heeft vergaard, zo ook verschillende gevaarlijke kartels. Intussen probeert Root een toepassing aan de man te brengen waarmee ze Samaritan voorgoed hoopt te kunnen bestrijden.
September 2017
41:00

Aflevering 15

4,0 15 x
Reese probeert softwareprogrammeur Anna Mueller te beschermen met een mysterieuze tweede identiteit, maar het is onduidelijk welke identiteit nu precies bedreigd wordt. Ondertussen duikt Claire - een jonge computerhacker die voor Samaritan werkt - op en biedt Finch haar hulp aan, al staat hij daar eerder argwanend tegenover. Finch belandt in een benarde situatie en ook Fusco en Anna krijgen het knap moeilijk.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.