Person of Interest

Afleveringen
41:00

Aflevering 13

3,0 52 x
Het team probeert Samaritan te stoppen voor hij de Machine kan vernielen en zichzelf de macht kan geven over de wereld.
41:00

Aflevering 11

4,0 29 x
Het team moet alert blijven wanneer de Amerikaanse President hun nieuwe verdachte wordt. Finch trekt zich terug uit het team en bedenkt een plan om Samaritan klein te krijgen.
41:00

Aflevering 12

4,0 36 x
Wanneer Reese en Shaw achter Finch aangaan, dringt hij binnen in een beveiligd overheidsgebouw in een laatste poging om Samaritan te vermoorden.
41:00

Aflevering 9

4,0 24 x
De mysterieuze crimineel 'The Voice' keert terug en lokt Reese en Fusco in de val. Ondertussen doet Root een onthutsende ontdekking.
41:00

Aflevering 10

4,0 27 x
Finch komt in gevaar wanneer een fatale fout zijn coveroperatie blootlegt en hij enkele vrienden van Samaritan tegenkomt.
Archief
Uitzending gemist?

De laatste afleveringen kijk je op TVGemist.be. Je bepaalt zelf wanneer: niet als de TV-zender ze programmeert, maar wanneer het jou uitkomt. Onze redactie houdt je op de hoogte van je favoriete programma's en de allerbeste series. Met een eigen profiel houd je zelfs een eigen overzicht bij en ontvang je een e-mail voor elke nieuwe aflevering. Handig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.