Person of Interest

Afleveringen
41:00

Aflevering 3

3,0 8 x
Reese zijn undercoveroperatie komt in gevaar wanneer hij ontdekt dat de laatste verdachte connecties heeft met zijn ex-collega's bij de CIA.
41:00

Aflevering 4

4,0 5 x
Shaw kan ontsnappen aan haar ontvoerder, maar het team maakt zich zorgen om haar mentale toestand wanneer ze roekeloos gedrag vertoont.
41:00

Aflevering 5

4,0 13 x
Reese beschermt een NYPD-analist, wiens onderzoek naar een softwarestoring de aandacht trekt van Samaritan. Ondertussen wordt Fusco bedreigd door een vriend van Elias, die wraak wil nemen voor de dood van zijn vriend.
41:00

Aflevering 6

3,0 12 x
De Machine stuurt Reese en Finch naar een trouwfeest om enkele verdachten te beschermen, voordat ze in het huwelijk treden. Fusco wordt kwaad omdat hij niet op de hoogte wordt gehouden door het team en neemt het heft in eigen handen.
41:00

Aflevering 1

3,0 22 x
De NYPD onderzoekt of Fusco iets te maken heeft met Dominics dood. Reese en Finch proberen de Machine, een computersysteem dat werd ontworpen voor een geheime operatie, te redden. Ondertussen vecht Root voor haar leven en slaat op de vlucht.
Archief
Uitzending gemist?

Op TVGemist.be vind je alle zenders, alle programma's en alle uitzendingen. Ons aanbod bevat alle gemiste uitzendingen van Eén, Canvas, VTM, 2BE, VIER, VIJF en andere gemist-platforms. Geen zoektocht meer, maar 1 totaaloplossing voor Uitzending Gemist.

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.