Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Piet Piraat

Piet Piraat herbekijken

April 2019

De bril van Berend

4,0 57 x
In een kistje vol oude spulletjes vindt Berend het brilletje van oma Brokkenpap. Wanneer Berend het brilletje op zijn neus zet, ziet hij er volgens Piet Piraat veel slimmer uit. En dat vindt Berend natuurlijk wel een reuzegroot compliment!

Het zeil

3,0 35 x
Piet Piraat heeft vandaag een belangrijke taak. Hij zal voor één dag niet op de Scheve Schuit zijn. Voor de anderen is dat het perfecte moment om hem te verrassen!

Steven in bad

4,0 33 x
Steven heeft geschilderd en hangt van kop tot teen onder de verf. Hoog tijd voor een bad dus, maar daar heeft Steven blijkbaar niet veel zin in...

Zeewiergriep

4,5 36 x
Stien Struis en Berend Brokkenpap lezen een boek over gevaarlijke zeeziektes. Net wanneer ze het hoofdstuk over 'zeewiergriep' lezen, wandelt Steven hen voorbij met zijn gezicht vol groene stippen. O jee!
Maart 2019

Armworstelen

4,0 58 x
Piet Piraat en zijn vrienden kunnen het vandaag maar niet eens worden. Stien is ervan overtuigd dat zij de sterkste piraat is van de Scheve Schuit en ze zal het voor eens en voor altijd bewijzen ook!

Berend buikspreker

4,0 23 x
Berend gaat een weddenschap aan met Piet Piraat. Als hij Steven Stil kan leren praten, krijgt hij 100 gouden dukaten. Benieuwd of het zal lukken?...

De aap

3,0 18 x
Op een grote houten plank heeft Steven een mooie aap geschilderd. Alleen de kop van de aap wil niet echt goed lukken. Steven besluit dan maar om de kop er uit te zagen...

De afwas

4,0 22 x
Steven en Berend zijn het kotsbeu telkens zo'n grote berg afwas te moeten doen. Steven bedenkt een geweldige oplossing om de berg afwas weg te werken en duwt alle vaat in een groot net. Als het servies dat maar overleeft!

Gat in de boot

4,0 41 x
In een grote mand met oude spullen vindt Steven een echte handboor. Leuk zo een handboor, daar kan je overal gaatjes mee boren.

Storm op zee

4,5 36 x
Berend Brokkenpap is jarig. Piet Piraat, Stien Struis en Steven Stil bakken samen een mooie taart en hopen een lekker stuk te kunnen eten samen met de jarige. Maar Berend vindt dat hij zijn taart helemaal alleen mag opeten! Net wanneer hij wil beginnen smullen, steekt er een storm op...
Archief