Piet Piraat

Maart 2019
06:00

De blokkendoos

3,0 3 x
De postbode brengt vandaag een pakketje voor de verjaardag van Steven. Steven wil zo snel mogelijk met zijn cadeau spelen, maar Piet wil eerst dat het volledige schip gepoetst wordt.
06:00

Wekken

4,0 3 x
Piet Piraat verslaapt zich steeds omdat zijn wekker stuk is. Zijn piratenvrienden proberen voortaan om de beurt om hem tijdig te wekken. .
06:00

De schatbewaker

4,0 2 x
Piet Piraat moet voor Piraat Grootboot een schat bewaren totdat hij terug is van zijn lange reis. Piet wil het grondig aanpakken en een goede schuilplaats voor de schat maken. Als bewaker had hij gedacht aan Steven.
06:00

Papegaai verdwenen

4,0 3 x
De Scheve Schuit krijgt vandaag het bezoek van een leuke papegaai. De vogel is van de oom van Piet Piraat. Steven krijgt de opdracht om goed voor de papegaai te zorgen.
06:00

Aap aan boord

4,0 3 x
Avonturenreeks over Piet Piraat, die samen met de bemanning van zijn schip De Scheve Schuit op zoek gaat naar de verborgen schat van zijn grootvader, een van de meest befaamde zeerovers uit de geschiedenis.
06:00

Het kastje van Piet

4,0 1 x
Piet Piraat bestudeert in zijn kajuit oude zeekaarten, wanneer hij plotseling een ontdekking doet: tussen een van zijn oude kaarten ligt een schatkaart! Piet bewaart de kaart in zijn kastje en geeft de sleutel aan Berend.
06:00

Steven sterk

3,0 5 x
Piet Piraat heeft een nieuw anker gekocht voor zijn schuit. Hij moet enkel nog iemand vinden om het oude anker te vervangen door het nieuwe. Hiervoor dacht hij in de eerste plaats aan Steven, maar al gauw blijkt dat hij daar niet sterk genoeg voor is.
06:00

Steven doet iedereen na

3,0 4 x
Piet Piraat vertelt stoere verhalen over zijn vroegere heldendaden. Iedereen luistert zeer aandachtig, behalve Steven. Die heeft er niets beter op gevonden dan Piet Piraat te imiteren. En dat tot groot plezier van Berend en Stien.
06:00

Woefie

4,0 2 x
De Scheve Schuit ligt aangeerd, want Berend moest boodschappen doen. Maar hij heet niet enkel boodschappen meegebracht. Tot grote ergernis van Piet brengt Berend een hondje mee aan boord.
06:00

De nieuwe kijker

4,0 4 x
Piet Piraat heeft een nieuwe kijker gekocht en is daar zeer trots op. Zo trots zelfs dat niemand er mag aankomen. Terwijl Piet slaapt, kunnen de anderen het echter niet laten om de kijker eens te testen.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.