Plain Jane

Februari 2020

Seizoen 1 - 6. Jane Plus

81 x
Jane heeft al een jaar een oogje op haar collega, maar durft niet met hem af te spreken na de werkuren. Nu ze ruim 40kg is afgevallen leert Jane met de hulp van Louise haar nieuwe uiterlijk te omarmen en zet ze haar beste, meest verleidelijke beentje voor.

Seizoen 1 - 5. Conservative Jane

50 x
De conservatieve Jane heeft al een jaar lang stiekem gevoelens voor de stoere rocker Eddie. Met de hulp van Louise is ze klaar om afscheid te nemen van haar brave uiterlijk en ondergaat ze een verbazingwekkende transformatie.
Januari 2020

Seizoen 1 - 3. Do Over Jane

24 x
Louise neemt een klunzige studente onder handen die het wil maken als schrijfster. Deze Jane werkt overdag in een koffiebar en verschanst zich 's avonds achter haar computer. Vaak dwalen haar gedachten af naar een date van een hele tijd geleden. Met de hulp van Louise ondergaat ze een heuse transformatie.

Seizoen 1 - 4. Wallflower Jane

66 x
Deze Jane gaat liever onopgemerkt door het leven, maar is stiekem verliefd op Nicholas, die haar niet ziet staan. Om aan zelfvertrouwen te winnen moet ze eerst haar grootste angst overwinnen: haaien. Louise Roe is vastberaden om deze Jane van de zijlijn naar de spotlight te verplaatsen.

Seizoen 1 - 2. No Risk Jane

41 x
Louise neemt een introverte universiteitsstudente mee op speeddate. Na een sessie skydiven hoopt ze dat de verlegen Jane voldoende zelfvertrouwen heeft om haar gevoelens op te biechten aan haar grote liefde.

Seizoen 1 - 1. Friend Zonde Jane

41 x
In deze aflevering probeert een verlegen Jane haar "one of the guys"-reputatie van zich af te schudden. Ze is bereid om haar flanellen pyjamabroeken te dumpen om zo haar stiekeme liefde te verleiden.
Archief