Poesjes

Mei 2017
13:03

Kattenlaan 9 Aflevering 7

Verlopen 4,0 13 x
Django krijgt bezoek van Pippa. Nonkel Boudewijn heeft zich op een online datingsite aangemeld en zoekt zijn match. Ed krijgt bezoek van Fleur, zijn ex-vriendin en oude liefde. Hij komt voor een moeilijke keuze te staan: zal hij met Fleur meegaan of bij de kittens blijven?
12:52

Kattenlaan 9 Aflevering 6

Verlopen 3,0 11 x
Patrick krijgt straf en moet van Mimi op zijn kamer blijven. Hij is kwaad en besluit om weg te lopen van huis in de hoop dat ze hem zullen missen. Nonkel Boudewijn is in paniek en gaat op zoek naar hem.
April 2017
11:41

Kattenlaan 9 Aflevering 5

Verlopen 4,0 16 x
Pippa komt langs en Django is op slag verliefd. Hij neemt haar meteen mee voor een rondleiding. Django weet niet wat hem overkomt en vraagt Ed om hulp. Ed mijmert over de tijden met zijn geliefde Fleur.
11:47

Kattenlaan 9 Aflevering 4

Verlopen 4,0 19 x
De kittens laten zich meeslepen door hun fantasie en dromen over wat ze later willen worden. Mimi vertrekt naar haar werk en nonkel Boudewijn moet op de kittens passen. De kittens willen weten wat Ed vroeger wilde worden en die doet uitvoerig zijn verhaal. Nonkel Boudewijn ergert zich zoals gewoonlijk weer aan het lawaai en gerommel van de kittens.
11:56

Kattenlaan 9 Aflevering 1

Verlopen 4,0 30 x
Op de Kattenlaan 9 woont moederpoes Mimi met haar kittens Django, Kaat, Lotje en Patrick. Vader Lucas werkt in het buitenland als muizenvanger. Als Mimi elke ochtend naar haar werk gaat, belooft nonkel Boudewijn op zijn nichtjes en neefjes te passen. Hij woont onder Mimi met zijn trouwe butler, de schildpad Ed. In werkelijkheid is Boudewijn verschrikkelijk lui en heeft hij het veel te druk met drinken, eten en op zijn canapé liggen, dus draagt hij Ed op om op de kittens te passen.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.