Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Poesjes

Poesjes herbekijken

2019

Seizoen 1 - 6. Weglopen

4,0 23 x
Patrick krijgt straf en moet van Mimi op zijn kamer blijven. Hij is kwaad en besluit om weg te lopen van huis in de hoop dat ze hem zullen missen. Nonkel Boudewijn is in paniek en gaat op zoek naar hem.

Seizoen 1 - 4. Later Als Ik Groot Ben

4,0 21 x
De kittens laten zich meeslepen door hun fantasie en dromen over wat ze later willen worden. Mimi vertrekt naar haar werk en nonkel Boudewijn moet op de kittens passen. De kittens willen weten wat Ed vroeger wilde worden en die doet uitvoerig zijn verhaal. Nonkel Boudewijn ergert zich zoals gewoonlijk weer aan het lawaai e...

Seizoen 1 - 3. Een Vrije Dag

4,0 13 x
Het is de jaarlijkse vrije dag van Ed en daar is nonkel Boudewijn niet mee opgezet. Zijn nichtje Pippa is bovendien op bezoek en hij probeert haar als butler in te zetten. Ze maakt er echter een rommeltje van en is niet de butler die nonkel Boudewijn had gehoopt.

Seizoen 1 - 2. Brief van Papa

4,0 17 x
De kittens krijgen post van hun papa die in Afrika op muizen jaagt. De kittens zijn erg opgetogen door de brief, maar Oom Boudewijn voelt een grote leegte. Hij mist zijn broer erg en besluit daarom om hem terug te schrijven.

Seizoen 1 - 1. Kattenlaan

3,0 13 x
Op de Kattenlaan 9 woont moederpoes Mimi met haar kittens Django, Kaat, Lotje en Patrick. Vader Lucas werkt in het buitenland als muizenvanger. Als Mimi elke ochtend naar haar werk gaat, belooft nonkel Boudewijn op zijn nichtjes en neefjes te passen. Hij woont onder Mimi met zijn trouwe butler, de schildpad Ed. In werkelij...

Seizoen 1 - Liegen

4,0 13 x
Django pakt uit met indrukwekkende verhalen om Pippa te imponeren, verhalen die niet waar zijn volgens de andere kittens. Boudewijn gaat een potje schaken met Ed en doet er alles aan om de schaakpartij te winnen.

Seizoen 1 - Ziek

4,0 14 x
Django heeft een flinke verkoudheid te pakken. Mimi moet werken en vraagt nonkel Boudewijn om extra goed voor hem te zorgen. Django kan echter niet stil blijven zitten dus het duurt niet lang voordat de anderen ook ziek zijn. Ed heeft zijn handen vol met het verzorgen van de kittens en het uitvoeren van Boudewijns taakjes....

Seizoen 1 - Hartenpijn

3,0 24 x
Boudewijn is dolverliefd. De zenuwen nemen het over als zijn date voor het eerst langskomt. Ed zou hem helpen maar dat verloopt niet volgens plan. Patrick heeft daarbij ook nog eens de walkie talkie gestolen.

Seizoen 1 - Daten

4,0 26 x
Django krijgt bezoek van Pippa. Nonkel Boudewijn heeft zich op een online datingsite aangemeld en zoekt zijn match. Ed krijgt bezoek van Fleur, zijn ex-vriendin en oude liefde. Hij komt voor een moeilijke keuze te staan: zal hij met Fleur meegaan of bij de kittens blijven?

Seizoen 1 - Weglopen

4,0 10 x
Patrick krijgt straf en moet van Mimi op zijn kamer blijven. Hij is kwaad en besluit om weg te lopen van huis in de hoop dat ze hem zullen missen. Nonkel Boudewijn is in paniek en gaat op zoek naar hem.
Archief