Poesjes

Juli 2018
12:52

Kattenlaan 9 Aflevering 6

Verlopen 3,0 27 x
Patrick krijgt straf en moet van Mimi op zijn kamer blijven. Hij is kwaad en besluit om weg te lopen van huis in de hoop dat ze hem zullen missen. Nonkel Boudewijn is in paniek en gaat op zoek naar hem.
Juni 2018
11:41

Kattenlaan 9 Aflevering 5

Verlopen 3,0 13 x
Pippa komt langs en Django is op slag verliefd. Hij neemt haar meteen mee voor een rondleiding. Django weet niet wat hem overkomt en vraagt Ed om hulp. Ed mijmert over de tijden met zijn geliefde Fleur.
11:28

Kattenlaan 9 Aflevering 4

Verlopen 4,0 10 x
De kittens laten zich meeslepen door hun fantasie en dromen over wat ze later willen worden. Mimi vertrekt naar haar werk en nonkel Boudewijn moet op de kittens passen. De kittens willen weten wat Ed vroeger wilde worden en die doet uitvoerig zijn verhaal. Nonkel Boudewijn ergert zich zoals gewoonlijk weer aan het lawaai e...
11:55

Kattenlaan 9 Aflevering 3

Verlopen 3,0 13 x
Het is de jaarlijkse vrije dag van Ed en daar is nonkel Boudewijn niet mee opgezet. Zijn nichtje Pippa is bovendien op bezoek en hij probeert haar als butler in te zetten. Ze maakt er echter een rommeltje van en is niet de butler die nonkel Boudewijn had gehoopt.
11:51

Kattenlaan 9 Aflevering 2

Verlopen 4,0 21 x
De kittens krijgen post van hun papa die in Afrika op muizen jaagt. De kittens zijn erg opgetogen door de brief, maar Oom Boudewijn voelt een grote leegte. Hij mist zijn broer erg en besluit daarom om hem terug te schrijven.
11:52

Kattenlaan 9 Aflevering 1

Verlopen 3,0 14 x
Op de Kattenlaan 9 woont moederpoes Mimi met haar kittens Django, Kaat, Lotje en Patrick. Vader Lucas werkt in het buitenland als muizenvanger. Als Mimi elke ochtend naar haar werk gaat, belooft nonkel Boudewijn op zijn nichtjes en neefjes te passen. Hij woont onder Mimi met zijn trouwe butler, de schildpad Ed. In werkelij...
11:20

Kattenlaan 9 Aflevering 12

Verlopen 3,0 18 x
De kittens vertrekken op vakantie naar Dubai. Nonkel Boudewijn is opgetogen en kan niet wachten tot de rust is teruggekeerd in het huis. Butler Ed is minder blij dat de kittens vertrekken. Hij vindt het maar niets, die stilte in huis.
13:04

Kattenlaan 9 Aflevering 11

Verlopen 4,0 14 x
Hiep hiep hoera, de kittens zijn jarig! Dat moet gevierd worden met een lekkere taart. Pippa komt ook langs en de kittens spelen samen Twister. De enige die niet gelukkig is, is nonkel Boudewijn. Hij zit met een gebroken hart.
Mei 2018
11:31

Kattenlaan 9 Aflevering 8

Verlopen 3,0 20 x
Boudewijn is dolverliefd. De zenuwen nemen het over als zijn date voor het eerst langskomt. Ed zou hem helpen maar dat verloopt niet volgens plan. Patrick heeft daarbij ook nog eens de walkie talkie gestolen.
13:03

Kattenlaan 9 Aflevering 7

Verlopen 4,0 26 x
Django krijgt bezoek van Pippa. Nonkel Boudewijn heeft zich op een online datingsite aangemeld en zoekt zijn match. Ed krijgt bezoek van Fleur, zijn ex-vriendin en oude liefde. Hij komt voor een moeilijke keuze te staan: zal hij met Fleur meegaan of bij de kittens blijven?
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.