Pokémon

Augustus 2017
20:27

Aflevering 48

4,0 0 x
Tijdens een gevecht met een Rhyhorn, begint de bol op de rug van Bulbasaur te gloeien. Ash brengt hem meteen naar een Pokémon Center, waar ze ontdekken dat Bulbasaur niet ziek is, maar op het punt staat om te gaan evolueren.
20:27

Aflevering 47

4,0 7 x
Bij het verlaten van het Pokémon Center, gissen onze helden naar wat er uit het Pokémon Ei van Ash zal komen. Vlabij zit Team Rocket te broeden op een nieuw gewaagd plan om het ei in te pikken.
20:27

Aflevering 45

4,0 5 x
Terwijl onze helden door het landschap lopen, zien ze een poster hangen van iemand die vermist wordt met een zeer bekend gezicht: hij lijkt precies op James van Team Rocket. Is hij werkelijk degene op de poster?
20:26

Aflevering 44

4,0 3 x
Ash slaapt vredig totdat hij door Brock en Misty wordt gewekt met alarmerend nieuws: er is iets mis met de stem van Pikachu! Bezorgd rent Ash met Pikachu naar het dichstbijzijnde Pokémon Center.
20:27

Aflevering 43

4,0 3 x
Volgens Gary, de rivaal van Ash, zijn er in de buurt fossielen van uitgestorven Pokémon ontdekt waardoor er een enorme fossielenjacht is ontstaan. Ash doet mee aan de opgravingen en ziet het als een kans om Gary te verslaan.
20:26

Aflevering 42

3,0 3 x
Misty zet het idee om Jigglypuff te vangen even uit het hoofd en belooft dat ze een oplossing zal vinden voor het zangprobleem van deze Pokémon.
20:27

Aflevering 41

3,0 4 x
Team Rocket maakt nog steeds jacht op onze helden en staat klaar om weer een poging te doen om Pikachu te vangen, totdat het noodlot toeslaat. Het wordt al snel duidelijk dat Meowth ziek wordt.
20:27

Aflevering 40

4,0 4 x
Ash is hard aan het werk en gaat zelfs in de voorjaarsvakantie door met zijn strakke trainingsschema, totdat onze helden ontdekken dat er een kermis in de buurt is. Ash, Misty en Brock delen al snel in de feestvreugde.
20:26

Aflevering 39

3,0 3 x
We treffen onze helden aan vlakbij Dark City, dat verlaten blijkt te zijn. Zelfs middenop de dag is er niemand op straat. Waardoor is deze plaats zo uitgestorven?
20:26

Aflevering 38

4,0 2 x
Onze hongerige helden komen aan in een klein dorp. In ruil voor een maaltijd, stemmen Ash, Brock en Misty erin toe om te onderzoeken waarom de rivier drooggevallen is waardoor de oogst is vernield.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.