Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Prinsessia

Seizoen 3
14:29

NieuwSeizoen 3, Aflevering 1 - Iris Denkt Dat Ze Madeliefje Heeft Omgetoverd

3,0 4 x
Madeliefje denkt dat Prince wel eenzaam moet zijn, dus besluit ze vandaag ook een kikker te worden. Ze loopt en kwaakt als een kikker en haar gezicht is zelfs groen. Tegelijkertijd heeft Iris aan een drankje gewerkt waarmee je mensen in kikkers kan veranderen en ze drenkt dat Madeliefje ervan gedronken heeft. Zou haar bro...
Seizoen 2
13:39

NieuwSeizoen 2, Aflevering 13 - Roos Helpt Basiel Met Zijn Date

4,0 4 x
Arabella, de pennenvriendin van Basiel, heeft gevraagd om af te spreken. Omdat Basiel wel heel rare ideeën heeft om indruk op haar te maken, wil Roos hem graag helpen met de voorbereidingen voor zijn date. Linde denkt al snel dat er meer aan de hand is tussen die twee!
13:44

NieuwSeizoen 2, Aflevering 12 - De Slang Van Iris Glibbert Weg

3,0 2 x
Iris oefent om slangenbezweerder te worden, net als in het sprookje van Aladdin. Daarvoor heeft ze natuurlijk ook een echte slang nodig, maar daar is niet iedereen even blij mee. Zeker wanneer de slang ontsnapt!
14:00

NieuwSeizoen 2, Aflevering 11 - Roos Voelt Zich Belangrijker Dan De Rest

4,0 3 x
Roos krijgt een brief van haar papa waarin staat dat ze tot koningin wordt gekroond. Ze is dolenthousiast en iedereen is natuurlijk heel blij voor haar, maar al snel stijgt het haar naar het hoofd. Nu ze een echte koningin wordt, voelt ze zich heel belangrijk en is ze plots niet meer zo leuk.
13:42

NieuwSeizoen 2, Aflevering 10 - Basiel Weet Niet Meer Hoe Hij Moet Koken

4,0 3 x
Vanavond is het grote Prinsessia-eetfestijn en Basiel moet nog heel veel koken. Wanneer hij plots een golfballetje tegen zijn hoofd krijgt, is hij zijn geheugen kwijt. Nu heeft Basiel geen idee hoe hij moet koken.
14:29

NieuwSeizoen 2, Aflevering 9 - Linde Ontdekt Dat Violet Haar Dagboek Las

3,0 2 x
Linde ontdekt dat Violet in haar dagboek heeft zitten neuzen. Ze vindt dat absoluut niet kunnen en besluit om samen met de andere prinsessen Violet beet te nemen door allerlei grappige dingen in het dagboek te schrijven.
13:30

Seizoen 2, Aflevering 13 - Kamiel Vermomt Zich Als Prinses

Verlopen 4,0 2 x
Violet organiseert een verjaardagsfeestje. Kamiel wil ook gaan, maar door een misverstand denkt hij dat enkel de prinsessen toegelaten zijn. Hij verzint een plan om toch te kunnen gaan: lakei Kamiel wordt prinses Camilla!
13:43

Seizoen 2, Aflevering 7 - Kamiel Wil Alle Slaapkamers Rommelig Maken

Verlopen 4,0 3 x
De prinsessen moeten voor de les 'Orde en netheid' hun eigen kamer opruimen. Wie dat niet goed doet, moet een maand lang de hele school poetsen. Dat vindt Kamiel fantastisch, want dan moet hij natuurlijk een maand lang niet poetsen! Hopelijk worden de kamers van de prinsessen niet te schoon.
14:12

Seizoen 2, Aflevering 6 - De Prinsessen Leggen Prins Alex In De Watten

Verlopen 3,0 2 x
Vandaag komt prins Alex op bezoek en juf Flora is er niet. De prinsessen bereiden zich voor om de prins extra in de watten te leggen en ze zijn door het dolle heen. Alleen Kamiel is niet blij met zijn komst. Plots ziet Basiel een brief van de prins, waarin staat dat hij helaas toch niet kan komen. Hij vermomt zichzelf als...
13:48

Seizoen 2, Aflevering 5 - Madeliefje Mag Één Prinses Meenemen Naar Het Bal

Verlopen 3,0 6 x
Basiel gaat vanavond naar het Koninklijk bal en heeft twee extra tickets. Madeliefje mag mee en ze mag nog iemand uitkiezen. Natuurlijk willen alle prinsessen meegaan en ze halen dan ook alles uit de kast om Madeliefje te overtuigen.
Archief