Prinsessia

Prinsessia herbekijken

Seizoen 4
14:30

Seizoen 4, Aflevering 13 - Violet Wordt De Coach Van Het Personeel

Verlopen 2,0 13 x
De jaarlijkse scholencompetitie komt eraan. Voor het eerst moeten niet de studenten meedoen, maar het personeel! Violet is teleurgesteld, want zij had er al heel veel zin in. Dan wordt ze maar de coach van het personeel! Ondertussen is Iris op zoek naar haar droomprins. Misschien kan ze haar schoentje achterlaten op een t...
13:46

Seizoen 4, Aflevering 12 - De Prinsessen Moeten Verantwoordelijk Worden

Verlopen 4,0 6 x
De prinsessen willen graag een konijntje als huisdier. Juf Flora is niet zeker of de prinsessen wel verantwoordelijk genoeg zijn. Dat moeten ze eerst bewijzen door vijf dagen lang voor een ei te zorgen!
14:06

Seizoen 4, Aflevering 11 - Iris Speelt Het Liefje Van Roos

Verlopen 3,0 2 x
Madeliefje wil een foto maken van elke prins in Prinsessia! Ze vraagt aan de andere prinsessen of ze toevallig geen knappe prins kennen. Misschien hun liefjes? Violet lacht met het idee dat Roos een lief zou hebben. Dat kan toch helemaal niet! Roos voelt zich beledigd en liegt dat ze wel degelijk een vriendje heeft. Ze z...
14:23

Seizoen 4, Aflevering 10 - Iris Kan Mensen Hypnotiseren Met Een Pendel

Verlopen 3,0 2 x
Iris heeft een sprookje met een minder goed einde gelezen en voelt zich triest. Roos wil haar opvrolijken. Ze geeft Iris een hangertje dat ze ooit van haar tante heeft gekregen. Voor Iris krijgt het hangertje meteen een speciale betekenis. Het is een pendel om mensen mee te hypnotiseren!
14:19

Seizoen 4, Aflevering 9 - Juf Flora Gaat Voor Een Complete Make-Over

Verlopen 3,0 3 x
Juf Flora heeft per ongeluk opgevangen dat de prinsessen haar niet bepaald "cool" vinden. Ze wil daar iets aan veranderen en is de volgende dag helemaal gerestyled. Ze praat zelfs helemaal anders! Helaas is niet iedereen even enthousiast over de make-over...
13:57

Seizoen 4, Aflevering 8 - De Prinsessen Lachen Iris Uit

Verlopen 4,5 5 x
Iris heeft een wenskabouter gekocht en vraagt aan de andere prinsessen om een wens te doen. Die lachen haar uit, want een wenskabouter bestaat toch niet echt?
14:17

Seizoen 4, Aflevering 7 - Kamiel Is Onmogelijk Beet Te Nemen

Verlopen 4,0 4 x
Morgen is het 1 april. Kamiel vindt zichzelf de meester van grapjesdag. Niemand heeft hem ooit beetgenomen! Voor de prinsessen is dat natuurlijk de ideale uitdaging.
14:29

Seizoen 4, Aflevering 6 - Kocht De Koning Een Schilderij Van Madeliefje?

Verlopen 3,0 1 x
Door een misverstand denken de prinsessen dat de koning een schilderij van Madeliefje heeft gekocht. Ze zijn zwaar onder de indruk. Kamiel heeft het nieuws ook opgevangen en probeert munt te slaan uit de hele situatie. Alleen Violet heeft zo haar twijfels of het verhaal wel klopt.
13:46

Seizoen 4, Aflevering 5 - De Prinsessen Leren Beter Met Elkaar Om Te Gaan

Verlopen 3,0 8 x
Juf Flora wil de prinsessen leren beter met elkaar om te gaan. Ze worden per twee aan elkaar vastgeketend, een hele dag lang. Alleen door de ruzies bij te leggen, kunnen ze die dag doorkomen!
14:23

Seizoen 4, Aflevering 4 - De Prinsessen Organiseren Een Trouwfeest

Verlopen 4,0 6 x
Basiel is op reis geweest naar Tirol en heeft groot nieuws: hij is verloofd en gaat trouwen! De prinsessen zijn natuurlijk meteen in de wolken en organiseren een geweldig huwelijksfeest voor het koppeltje.
Archief