Prinsessia

April 2018
14:00

Spinnenvrees

3,0 1 x
Linde ziet een spin op haar slaapkamer en krijst het hele kasteel bij elkaar. De andere prinsessen vinden het maar flauw dat ze zo bang is van zo'n klein spinnetje en proberen haar van haar angst af te helpen.
13:00

De schoolraad

4,0 2 x
Roos en Violet zijn weer druk aan het kibbelen en proberen allebei te bewijzen dat ze beter zijn dan de ander. Het wordt allemaal nog veel erger wanneer juf Flora een voorzitter zoekt voor de nieuwe schoolraad.  Natuurlijk willen Roos en Violet allebei die rol! Nu moeten ze de andere prinsessen proberen te overtuigen van hun leiderscapaciteiten en daarin gaan ze wel heel ver.
15:00

Kikkerbrouwsel

4,0 1 x
Madeliefje denkt dat Prince wel eenzaam moet zijn, dus besluit ze vandaag ook een kikker te worden. Ze loopt en kwaakt als een kikker en haar gezicht is zelfs groen.Tegelijkertijd heeft Iris aan een drankje gewerkt waarmee je mensen in kikkers kan veranderen en ze drenkt dat Madeliefje ervan gedronken heeft. Zou haar brouwsel dan echt werken?
14:00

De date van Basiel

3,0 2 x
Arabella, de pennenvriendin van Basiel, heeft gevraagd om af te spreken.Omdat Basiel wel heel rare ideeën heeft om indruk op haar te maken, wil Roos hem graag helpen met de voorbereidingen voor zijn date. Linde denkt al snel dat er meer aan de hand is tussen die twee!
14:00

Ontsnapt!

4,0 0 x
Iris oefent om slangenbezweerder te worden, net als in het sprookje van Aladdin. Daarvoor heeft ze natuurlijk ook een echte slang nodig, maar daar is niet iedereen even blij mee. Zeker wanneer de slang ontsnapt!
14:00

Koningin Roos

4,0 0 x
Roos krijgt een brief van haar papa waarin staat dat ze tot koningin wordt gekroond.Ze is dolenthousiast en iedereen is natuurlijk heel blij voor haar, maar al snel stijgt het haar naar het hoofd. Nu ze een echte koningin wordt, voelt ze zich heel belangrijk en is ze plots niet meer zo leuk.
14:00

1 april

4,0 8 x
Morgen is het 1 april. Kamiel vindt zichzelf de meester van grapjesdag. Niemand heeft hem ooit beetgenomen! Voor de prinsessen is dat natuurlijk de ideale uitdaging.
Maart 2018
15:00

Geheugenverlies

4,0 4 x
Vanavond is het grote Prinsessia-eetfestijn en Basiel moet nog heel veel koken. Wanneer hij plots een golfballetje tegen zijn hoofd krijgt, is hij zijn geheugen kwijt. Nu heeft Basiel geen idee hoe hij moet koken.
16:00

Het dagboekcomplot

4,0 6 x
Violet kijkt al uit naar haar verjaardag en wil heel graag weten wat de andere prinsessen haar gaan geven. Misschien heeft Linde het wel in haar dagboek geschreven? Wanneer Linde ontdekt dat Violet haar dagboek heeft gelezen, besluit ze haar terug te pakken. Samen met de andere prinsessen schrijft ze allemaal grappige dingen in haar dagboek om Violet te foppen.
14:00

Happy Birthday

4,0 2 x
Violet organiseert een verjaardagsfeestje. Kamiel wil ook gaan, maar door een misverstand denkt hij dat enkel de prinsessen toegelaten zijn. Hij verzint een plan om toch te kunnen gaan: lakei Kamiel wordt prinses Camilla!
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.