Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Prinsessia

Seizoen 1
14:00

Seizoen 1, Aflevering 13 - De Prinsessia Politie

3,0 0 x
Juf Flora heeft een nieuwe muziekdoos die niemand mag aanraken. Linde wil er stiekem naar luisteren wanneer juf Flora weg is en maakt hem per ongeluk stuk. Ze durft het niet te vertellen, want juf Flora zou haar zo wegsturen! Linde vraagt Kamiel om de muziekdoos snel te repareren. Ondertussen gaan de andere prinsessen als ...
14:00

Seizoen 1, Aflevering 12 - Het Prinsessenrecord

3,0 0 x
De prinsessen houden een wedstrijd om te zien wie het langst wakker kan blijven. Wie wint, krijgt een lekkere chocoladetaart van Basiel. Natuurlijk wil iedereen winnen, maar Linde heeft nog het meest zin in die overheerlijke taart. Zij probeert de anderen te saboteren!
14:00

Seizoen 1, Aflevering 11 - Pyjamageest

3,0 1 x
De prinsessen houden een pyjamafeestje en Iris vertelt een griezelverhaal. Violet lacht met de andere prinsessen omdat ze allemaal zo bang zijn! Om haar terug te pakken, gaan de meisjes doen alsof de geest uit het griezelverhaal echt bestaat.
14:00

Seizoen 1, Aflevering 10 - Koude Week

4,0 0 x
Kamiel is vergeten de onderhoudsman van de verwarming te bellen. Samen met Violet probeert hij dan maar zelf het onderhoud te doen, maar ze maken de verwarming stuk!  Nu is het ijskoud op Prinsessia. Natuurlijk durven ze niet aan juf Flora op te biechten wat ze hebben gedaan. Om hun blunder te verbergen, bedenken Kamiel en...
14:00

Seizoen 1, Aflevering 9 - Lakei Zoekt Hulp

4,0 1 x
Na een groot lakeifeest is het één grote rommel in het kasteel. Kamiel heeft dus superveel werk, en dan moet hij ook nog eens de taken van Basiel overnemen voor een paar dagen! Daar heeft hij natuurlijk geen zin in. Tijd om een smoesje te bedenken dus!
15:00

Seizoen 1, Aflevering 8 - Zwijgen Is Goud

4,0 0 x
Violet verklapt maar weer eens een geheim van Basiel. Geheimen bewaren, dat kunnen de prinsessen écht niet. Juf Flora vindt dat niet echt prinsesselijk, dus ze wil de meisjes weleens testen.
14:00

Seizoen 1, Aflevering 7 - Het Prinsessiareglement

3,0 1 x
Roos staat alweer, net als elke ochtend, superlang in de badkamer. Linde is het beu en voert het Prinsessiareglement in. Vanaf nu mag elke prinses maar 15 minuten in de badkamer!   De andere prinsessen willen ook elk een eigen regel invoeren, dus iedereen gaat op zoek naar een goed idee.
13:00

Seizoen 1, Aflevering 6 - Prinsessenmusical

3,0 0 x
De hele school bereidt zich voor op de schoolvoorstelling van dit jaar. Het wordt een musical die Kamiel gaat regisseren. Hij moet ook beslissen wie de hoofdrol krijgt... En alle prinsessen vinden dat ze die rol verdienen. Hoe zal Kamiel kiezen wie het wordt?
14:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - Directeur Basiel

3,0 1 x
Juf Flora gaat enkele dagen weg en wil Kamiel aanduiden als vervangend directeur. De prinsessen hebben een goede leider nodig! Iris geeft per ongeluk de verkeerde brieven af, waardoor Basiel directeur wordt. Natuurlijk is Kamiel jaloers! Hij bedenkt een plan waardoor de prinsessen de nieuwe directeur helemaal niet leuk zul...
14:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - Madeliefjesdag

4,0 0 x
Madeliefje voelt zich buitengesloten. De andere prinsessen willen nooit doen waar zij zin in heeft en ze lachen zelfs nooit met haar grapjes. De meisjes willen haar opvrolijken en organiseren een Madeliefjesdag, een dag waarop Madeliefje alles mag kiezen.
Archief