Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Prinsessia

Seizoen 1
15:00

Seizoen 1, Aflevering 8 - Zwijgen Is Goud

4,0 0 x
Violet verklapt maar weer eens een geheim van Basiel. Geheimen bewaren, dat kunnen de prinsessen écht niet. Juf Flora vindt dat niet echt prinsesselijk, dus ze wil de meisjes weleens testen.
14:00

Seizoen 1, Aflevering 7 - Het Prinsessiareglement

3,0 0 x
Roos staat alweer, net als elke ochtend, superlang in de badkamer. Linde is het beu en voert het Prinsessiareglement in. Vanaf nu mag elke prinses maar 15 minuten in de badkamer!   De andere prinsessen willen ook elk een eigen regel invoeren, dus iedereen gaat op zoek naar een goed idee.
13:00

Seizoen 1, Aflevering 6 - Prinsessenmusical

3,0 0 x
De hele school bereidt zich voor op de schoolvoorstelling van dit jaar. Het wordt een musical die Kamiel gaat regisseren. Hij moet ook beslissen wie de hoofdrol krijgt... En alle prinsessen vinden dat ze die rol verdienen. Hoe zal Kamiel kiezen wie het wordt?
14:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - Directeur Basiel

3,0 0 x
Juf Flora gaat enkele dagen weg en wil Kamiel aanduiden als vervangend directeur. De prinsessen hebben een goede leider nodig!   Iris geeft per ongeluk de verkeerde brieven af, waardoor Basiel directeur wordt. Natuurlijk is Kamiel jaloers! Hij bedenkt een plan waardoor de prinsessen de nieuwe directeur helemaal niet leuk z...
13:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - Madeliefjesdag

3,0 0 x
Madeliefje voelt zich buitengesloten. De andere prinsessen willen nooit doen waar zij zin in heeft en ze lachen zelfs nooit met haar grapjes.   De meisjes willen haar opvrolijken en organiseren een Madeliefjesdag, een dag waarop Madeliefje alles mag kiezen.
14:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - De Baljurk

4,0 0 x
Roos heeft een nieuwe witte jurk voor het prinsessenbal en die past perfect bij de witte schoentjes die haar suikertante gaat opsturen.   Linde moet even op de jurk passen, maar dan loopt het mis: de jurk wordt vuil.   Linde en Madeliefje proberen alles om de jurk terug proper te krijgen voor Roos terugkomt.
14:00

Seizoen 1, Aflevering 2 - Prins Rufus

4,0 0 x
Roos heeft heel goed nieuws opgevangen: er komt een echte prins naar Prinsessia! Kamiel vraagt de prinsessen om vanalles voor te bereiden voor zijn komst, zodat prins Rufus goed verwend wordt... Maar hij heeft blijkbaar wel heel vreemde dingen nodig.
14:00

Seizoen 1, Aflevering 1 - Het Gouden Prinsessenkroontje

4,0 0 x
Juf Fiona vertelt een legende over een gouden kroontje dat ergens in het kasteel verborgen zou liggen. De prinses die het kroontje draagt, zal haar droomprins vinden en duizend jaar leven!   Violet gelooft er niets van, maar de andere prinsessen gaan natuurlijk meteen op zoek. Samen met Kamiel en Linde maakt Violet een val...
Seizoen 2
14:00

Seizoen 2, Aflevering 11 - Koningin Roos

3,0 0 x
Roos krijgt een brief van haar papa waarin staat dat ze tot koningin wordt gekroond. Ze is dolenthousiast en iedereen is natuurlijk heel blij voor haar, maar al snel stijgt het haar naar het hoofd. Nu ze een echte koningin wordt, voelt ze zich heel belangrijk en is ze plots niet meer zo leuk.
15:00

Seizoen 2, Aflevering 9 - Het Dagboek Complot

3,0 0 x
Linde ontdekt dat Violet in haar dagboek heeft zitten neuzen. Ze vindt dat absoluut niet kunnen en besluit om samen met de andere prinsessen Violet beet te nemen door allerlei grappige dingen in het dagboek te schrijven.
Archief