Prinsessia

September 2019
15:00

Het gouden prinsessenkroontje

3,0 0 x
Juf Fiona vertelt een legende over een gouden kroontje dat ergens in het kasteel verborgen zou liggen. De prinses die het kroontje draagt, zal haar droomprins vinden en duizend jaar leven! Violet gelooft er niets van, maar de andere prinsessen gaan natuurlijk meteen op zoek. Samen met Kamiel en Linde maakt Violet een valse...
15:00

Scholencompetitie

3,0 0 x
De jaarlijkse scholencompetitie komt eraan. Voor het eerst moeten niet de studenten meedoen, maar het personeel! Violet is teleurgesteld, want zij had er al heel veel zin in. Dan wordt ze maar de coach van het personeel!  Ondertussen is Iris op zoek naar haar droomprins. Misschien kan ze haar schoentje achterlaten op een t...
14:00

Het ei

4,0 0 x
De prinsessen willen graag een konijntje als huisdier. Juf Flora is niet zeker of de prinsessen wel verantwoordelijk genoeg zijn. Dat moeten ze eerst bewijzen door vijf dagen lang voor een ei te zorgen!
14:00

Sprookjesprins

4,0 0 x
Madeliefje wil een foto maken van elke prins in Prinsessia! Ze vraagt aan de andere prinsessen of ze toevallig geen knappe prins kennen. Misschien hun liefjes? Violet lacht met het idee dat Roos een lief zou hebben. Dat kan toch helemaal niet! Roos voelt zich beledigd en liegt dat ze wel degelijk een vriendje heeft. Ze zal...
14:00

Hypnose

4,0 0 x
Iris heeft een sprookje met een minder goed einde gelezen en voelt zich triest.  Roos wil haar opvrolijken. Ze geeft Iris een hangertje dat ze ooit van haar tante heeft gekregen.  Voor Iris krijgt het hangertje meteen een speciale betekenis. Het is een pendel om mensen mee te hypnotiseren!
15:00

Coole Flora

4,5 0 x
Juf Flora ziet de prinsessen zingen en dansen. De meisjes denken dat saaie juf Flora die coole dingen helemaal niet leuk zal vinden.  Maar Flora is toch helemaal niet zo saai? Ze wil bewijzen dat ze ook cool kan zijn!
14:00

Wensprinses

3,0 0 x
Iris heeft een wenskabouter gekocht en vraagt aan de andere prinsessen om een wens te doen. Die lachen haar uit, want een wenskabouter bestaat toch niet echt?
14:00

1 april

4,0 0 x
Morgen is het 1 april. Kamiel vindt zichzelf de meester van grapjesdag. Niemand heeft hem ooit beetgenomen! Voor de prinsessen is dat natuurlijk de ideale uitdaging.
14:00

Madeliefje kunstschilder

4,0 0 x
Door een misverstand denken de prinsessen dat de koning een schilderij van Madeliefje heeft gekocht. Ze zijn zwaar onder de indruk. Kamiel heeft het nieuws ook opgevangen en probeert munt te slaan uit de hele situatie. Alleen Violet heeft zo haar twijfels of het verhaal wel klopt.
14:00

Geboeid

3,0 1 x
Juf Flora wil de prinsessen leren beter met elkaar om te gaan. Ze worden per twee aan elkaar vastgeketend, een hele dag lang. Alleen door de ruzies bij te leggen, kunnen ze die dag doorkomen!
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.