Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Prinsessia

Oktober 2020
14:00

Seizoen 1, Aflevering 6 - Prinsessenmusical

3,0 0 x
De hele school bereidt zich voor op de schoolvoorstelling van dit jaar. Het wordt een musical die Kamiel gaat regisseren. Hij moet ook beslissen wie de hoofdrol krijgt... En alle prinsessen vinden dat ze die rol verdienen. Hoe zal Kamiel kiezen wie het wordt? Bekijk aflevering 6 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
14:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - Directeur Basiel

3,0 0 x
Juf Flora gaat enkele dagen weg en wil Kamiel aanduiden als vervangend directeur. De prinsessen hebben een goede leider nodig! Iris geeft per ongeluk de verkeerde brieven af, waardoor Basiel directeur wordt. Natuurlijk is Kamiel jaloers! Hij bedenkt een plan waardoor de prinsessen de nieuwe directeur helemaal niet leuk z...
13:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - Madeliefjesdag

3,0 0 x
Madeliefje voelt zich buitengesloten. De andere prinsessen willen nooit doen waar zij zin in heeft en ze lachen zelfs nooit met haar grapjes. De meisjes willen haar opvrolijken en organiseren een Madeliefjesdag, een dag waarop Madeliefje alles mag kiezen. Bekijk aflevering 4 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
14:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - De Baljurk

4,0 1 x
Roos heeft een nieuwe witte jurk voor het prinsessenbal en die past perfect bij de witte schoentjes die haar suikertante gaat opsturen. Linde moet even op de jurk passen, maar dan loopt het mis: de jurk wordt vuil. Linde en Madeliefje proberen alles om de jurk terug proper te krijgen voor Roos terugkomt. Bekijk aflever...
14:00

Seizoen 1, Aflevering 2 - Prins Rufus

4,0 2 x
Roos heeft heel goed nieuws opgevangen: er komt een echte prins naar Prinsessia! Kamiel vraagt de prinsessen om vanalles voor te bereiden voor zijn komst, zodat prins Rufus goed verwend wordt... Maar hij heeft blijkbaar wel heel vreemde dingen nodig. Bekijk aflevering 2 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
14:00

Seizoen 1, Aflevering 1 - Het Gouden Prinsessenkroontje

4,0 2 x
Juf Fiona vertelt een legende over een gouden kroontje dat ergens in het kasteel verborgen zou liggen. De prinses die het kroontje draagt, zal haar droomprins vinden en duizend jaar leven! Violet gelooft er niets van, maar de andere prinsessen gaan natuurlijk meteen op zoek. Samen met Kamiel en Linde maakt Violet een val...
14:00

Seizoen 4, Aflevering 13 - Scholencompetitie

3,0 2 x
De jaarlijkse scholencompetitie komt eraan. Voor het eerst moeten niet de studenten meedoen, maar het personeel! Violet is teleurgesteld, want zij had er al heel veel zin in. Dan wordt ze maar de coach van het personeel! Ondertussen is Iris op zoek naar haar droomprins. Misschien kan ze haar schoentje achterlaten op een...
13:00

Seizoen 4, Aflevering 12 - Het Ei

4,0 3 x
De prinsessen willen graag een konijntje als huisdier. Juf Flora is niet zeker of de prinsessen wel verantwoordelijk genoeg zijn. Dat moeten ze eerst bewijzen door vijf dagen lang voor een ei te zorgen! Bekijk aflevering 12 van seizoen 4 met VRT NU via de site of app.
14:00

Seizoen 4, Aflevering 9 - Coole Flora

3,0 1 x
Juf Flora heeft per ongeluk opgevangen dat de prinsessen haar niet bepaald "cool" vinden. Ze wil daar iets aan veranderen en is de volgende dag helemaal gerestyled. Ze praat zelfs helemaal anders! Helaas is niet iedereen even enthousiast over de make-over... Bekijk aflevering 9 van seizoen 4 met VRT NU via de site of app.
15:00

Seizoen 4, Aflevering 8 - Wensprinses

3,0 3 x
Iris heeft een wenskabouter gekocht en vraagt aan de andere prinsessen om een wens te doen. Die lachen haar uit, want een wenskabouter bestaat toch niet echt? Bekijk aflevering 8 van seizoen 4 met VRT NU via de site of app.
Archief