Prinsessia

Maart 2019
14:00

Stoere Madelief

4,0 2 x
Iedereen vindt Madeliefje heel schattig en lief, maar dat vindt ze niet meer leuk. Zeker nadat de studenten van de prinsenschool haar hebben uitgelachen. Violet wil haar helpen: Madeliefje krijgt een spoedcursus 'stoer zijn'!
15:00

Heks Flora

3,0 0 x
Morgenavond speelt juf Flora mee in een toneelstuk waarin ze een heks speelt. Dat moet nog een verrassing blijven voor de prinsessen, dus Kamiel en Basiel helpen haar repeteren. Tijdens het voorbijlopen hoort Iris toevallig een paar zinnen uit het stuk en ze denkt dat juf Flora echt een heks is die de mannen in haar macht ...
14:00

De kookwedstrijd

4,0 0 x
Als prinses moet je ook goed kunnen koken, want een koningin moet later ook een goede kok kunnen kiezen. Na de kookles besluit juf Flora om een kookwedstrijd te organiseren. Zij zal samen met Basiel de jury zijn en de prinsessen nemen het tegen elkaar op. Niet iedereen kookt heel graag, maar iedereen wil natuurlijk wel gra...
14:00

Zoem!

3,0 0 x
Net als het dappere snijdertje wil Iris zeven vliegen in één klap doodslaan. Ze zet overal de ramen open zodat er vliegen binnen kunnen, maar Madeliefje wordt vriendjes met een vlieg die haar kamer binnenkomt. Terwijl ze verstoppertje speelt met de vlieg slaat Iris hem plots dood en Madeliefje is ontroostbaar!
Februari 2019
14:00

27 februari 2019

4,0 4 x
Kamiel krijgt telefoon van zijn broer Kazimir. De beroemde kolonel komt een bezoekje brengen aan Prinsessia en iedereen is meteen door het dolle heen. Behalve Kamiel dan, want die is jaloers op alle aandacht die zijn broer krijgt. Ondertussen denkt Basiel dat er muizen of ratten in de keuken zitten en Iris helpt ze te vang...
14:00

24 februari 2019

3,0 4 x
Roos wil niet onder een ladder doorlopen omdat dat ongeluk brengt. Violet lacht haar uit omdat ze zo bijgelovig is en dat vindt Linde helemaal niet lief van haar.Samen met Iris en Basiel gaat ze Violet terugpakken. Blijkbaar brengt het echt ongeluk om onder een ladder te stappen?
13:00

23 februari 2019

3,0 4 x
Juf Flora vertelt in de les over prins Maximus, die twee weken lang op een onbewoond eiland heeft overleefd.  De prinsessen zijn erg onder de indruk, vooral Violet. Zij weet zeker dat ze minstens zo stoer is als die prins Maximus en ze gaat zelf ook survivallen op Prinsessia.
14:00

20 februari 2019

4,0 7 x
Linde ziet een spin op haar slaapkamer en krijst het hele kasteel bij elkaar. De andere prinsessen vinden het maar flauw dat ze zo bang is van zo'n klein spinnetje en proberen haar van haar angst af te helpen.
14:00

17 februari 2019

4,0 6 x
Madeliefje denkt dat Prince wel eenzaam moet zijn, dus besluit ze vandaag ook een kikker te worden. Ze loopt en kwaakt als een kikker en haar gezicht is zelfs groen.Tegelijkertijd heeft Iris aan een drankje gewerkt waarmee je mensen in kikkers kan veranderen en ze drenkt dat Madeliefje ervan gedronken heeft. Zou haar brouw...
13:00

16 februari 2019

3,0 4 x
Arabella, de pennenvriendin van Basiel, heeft gevraagd om af te spreken.Omdat Basiel wel heel rare ideeën heeft om indruk op haar te maken, wil Roos hem graag helpen met de voorbereidingen voor zijn date. Linde denkt al snel dat er meer aan de hand is tussen die twee!
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.