Prinsessia

Juli 2019
14:00

Hypnose

4,0 0 x
Iris heeft een sprookje met een minder goed einde gelezen en voelt zich triest.  Roos wil haar opvrolijken. Ze geeft Iris een hangertje dat ze ooit van haar tante heeft gekregen.  Voor Iris krijgt het hangertje meteen een speciale betekenis. Het is een pendel om mensen mee te hypnotiseren!
15:00

Coole Flora

4,5 0 x
Juf Flora ziet de prinsessen zingen en dansen. De meisjes denken dat saaie juf Flora die coole dingen helemaal niet leuk zal vinden.  Maar Flora is toch helemaal niet zo saai? Ze wil bewijzen dat ze ook cool kan zijn!
14:00

Wensprinses

3,0 0 x
Iris heeft een wenskabouter gekocht en vraagt aan de andere prinsessen om een wens te doen. Die lachen haar uit, want een wenskabouter bestaat toch niet echt?
14:00

1 april

4,0 0 x
Morgen is het 1 april. Kamiel vindt zichzelf de meester van grapjesdag. Niemand heeft hem ooit beetgenomen! Voor de prinsessen is dat natuurlijk de ideale uitdaging.
15:00

Madeliefje kunstschilder

4,0 0 x
Door een misverstand denken de prinsessen dat de koning een schilderij van Madeliefje heeft gekocht. Ze zijn zwaar onder de indruk. Kamiel heeft het nieuws ook opgevangen en probeert munt te slaan uit de hele situatie. Alleen Violet heeft zo haar twijfels of het verhaal wel klopt.
14:00

Geboeid

3,0 0 x
Juf Flora wil de prinsessen leren beter met elkaar om te gaan. Ze worden per twee aan elkaar vastgeketend, een hele dag lang. Alleen door de ruzies bij te leggen, kunnen ze die dag doorkomen!
15:00

Sprookjeshuwelijk

4,5 0 x
Basiel is op reis geweest naar Tirol en heeft groot nieuws: hij is verloofd en gaat trouwen! De prinsessen zijn natuurlijk meteen in de wolken en organiseren een geweldig huwelijksfeest voor het koppeltje.
14:00

Prinsesselijke pukkel

3,0 0 x
De prinsessen leren gracieus over een rode loper wandelen. Wanneer Violet struikelt en zich helemaal belachelijk maakt, ziet ze dat Roos zeep onder haar schoenen gesmeerd heeft.  Dat zal ze haar betaald zetten!
13:00

De schoolkrant

3,0 0 x
Roos is de enige die enthousiast is over de schoolkrant en begint er meteen aan. De andere prinsessen vinden haar krant maar saai, dat kunnen zij beter!
15:00

Operatie brief

4,0 0 x
Morgen begint het grote congres voor de schooldirectrices, dus juf Flora zal een hele week afwezig zijn. Helaas betekent dat een hoop extra opdrachten voor de prinsessen! Daar hebben Roos en Linde helemaal geen zin in en ze bedenken een manier om onder het huiswerk uit te komen. Kamiel moet erop toezien dat de prinsessen h...
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.