Professor T. (Met Audiodescriptie)

Professor T. (Met Audiodescriptie) herbekijken

Augustus 2020

Aflevering 12 (Seizoen 1)

4,0 25 x
Een man wordt gewurgd teruggevonden met een geblakerd gezicht. Op zijn borst is het getal 1991 gekerfd. Als 24 uur later een nieuw slachtoffer valt, ook met een jaartal in zijn lichaam gekerfd, beseffen de speurders dat er een seriedoder aan het werk is. Bekijk aflevering 12 van Seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 11 (Seizoen 1)

4,0 23 x
Tijdens een officiële gelegenheid wordt een mislukte aanslag gepleegd op een vooraanstaand zakenman. Enkele dagen later wordt de man in zijn eigen huis vermoord, al wordt het lijk niet gevonden. Bekijk aflevering 11 van Seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 10 (Seizoen 1)

3,0 21 x
Dirk Seynaeve wordt op heterdaad betrapt bij het lijk van zijn werkgever-kasteelheer met het moordwapen in de hand. Nochtans ontkent hij alle schuld. Parallel met het geruchtmakend assisenproces over de zaak heeft professor T. Annelies uitgenodigd om het proces in de les toe te lichten. T. vermoedt dat Seynaeve de waarhei...

Aflevering 9 (Seizoen 1)

4,0 56 x
Een au pair komt na haar vrije avond thuis. Zij vindt haar werkgever bewusteloos in de woonkamer, terwijl zijn zoontje van zes spoorloos is verdwenen. Het onderzoek wijst in de richting van de zakenpartner van de vader. Bekijk aflevering 9 van Seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 8 (Seizoen 1)

4,0 14 x
Antwerpen wordt opgeschrikt door een brutale dubbele moord. In volle avondspits worden een bekend cocaïnedealer en zijn minnares in hun auto neergeschoten door een gemaskerde dader. Er wordt gedacht aan een afrekening. Bekijk aflevering 8 van Seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 7 (Seizoen 1)

4,0 26 x
De gruwelijke moord op een echtpaar blijkt een exacte kopie te zijn van een moord die tien jaar ervoor werd gepleegd. De dader van die moord zit echter nog achter de tralies. Bekijk aflevering 7 van Seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 6 (Seizoen 1)

3,0 27 x
Een callgirl wordt dood aangetroffen in haar appartement. De speurders hebben snel door dat het om een geënsceneerde zelfmoord gaat. Professor T. is zwaar aangedaan als de callgirl Tamara blijkt te zijn. Bekijk aflevering 6 van Seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 5 (Seizoen 1)

4,0 19 x
Een gerenommeerd plastisch chirurg wordt in een hotelkamer vermoord teruggevonden. De vrouw met wie hij de kamer deelde, is spoorloos verdwenen. Wanneer zij wordt gevonden denken de speurders dat haar jaloerse man wel eens de dader zou kunnen zijn. Bekijk aflevering 5 van Seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 4 (Seizoen 1)

3,0 73 x
Een eerstejaarsstudent in de rechten is spoorloos verdwenen. Mogelijk is het een wanhoopsdaad, maar de speurders ontdekken al snel dat er meer aan de hand is. Hoewel hij van simpele komaf is, staat er toch heel veel geld op zijn rekening... Bekijk aflevering 4 van Seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 3 (Seizoen 1)

4,5 18 x
De inspectrice van een school-evaluatieteam wordt thuis vermoord. Op het eerste gezicht is het een roofmoord, maar inspecteur Donckers heeft haar twijfels. Zij ontdekt met T. dat de directeur van de school die werd doorgelicht een motief heeft. Mogelijk zou de school een slecht rapport krijgen. Maar ook de echtgenoot van ...
Archief