Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Aanmelden voor een nieuw profiel.

Stel nu jouw uitzendingalarm in voor Callboys.

Callboys

Callboys is een komische dramaserie waarin drie gigolo's en hun manusje van alles de wereld willen veroveren. Zij zijn mannelijke escorts die dat net dat tikje meer bieden. Jay Vleugels (Rik Verheye), Wesley Biets (Stef Aerts), Devon Macharis (Matteo Simoni) en Randy Paret (Bart Hollanders) delen een website, een vennootschap en een kantoorruimte. De vier geloven zo sterk in de kracht van hun merk dat ze besluiten om merchandising op de markt te brengen. Ze moeten een afdruk van hun penis maken, die dan omgetoverd wordt tot een gepersonaliseerde dildo. De Callboys raken echter steeds dieper in de financiële problemen. Of hun vriendschap tegen deze schulden bestand is, moet nog maar blijken...

Waarom TVGemist.be?
Tips van de redactie

Onze redactie selecteert iedere dag de leukste, beste, spannendste, of meest bijzondere video's. Even geen inspiratie? Wij wel!

Bewaar favoriete programma's

Wij houden van overzicht. Bewaar je favoriete programma's en zie altijd in een oogopslag de nieuwste uitzendingen.

Ontvang nieuwe uitzendingen

Vergeet je wel eens een uitzending te kijken? Wij houden je per e-mail op de hoogte van je favoriete programma's.

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.