Aanmelden voor een nieuw profiel.

Stel nu jouw uitzendingalarm in voor Professor T..

Professor T.

Jasper Teerlinck (Koen de Bouw) is een hoogleraar criminologie aan de Universiteit Antwerpen, die ook wel bekend staat als Professor T. Het is een moeilijk man: hij is niet sociaal, zegt altijd wat hij denkt en lijdt aan smetvrees. Hij is echter wel heel populair bij zijn studenten. Ook oud-studente Annelies Donckers (Ella Leyers) had bewondering voor haar professor. Nu werkt ze bij de Federale Gerechtelijke Politie en komt ze advies van Professor T. vragen in een verkrachtingszaak. Deze ontpopt zich tot een ware meesterspeurder, zodat de politie vaker een beroep op hem zal doen. Dat neemt echter niet weg dat de samenwerking met de politie dankzij zijn unieke persoonlijkheid niet altijd even vlot verloopt. Andere acteurs in deze misdaadserie zijn: Bart Hollanders, Herwig Ilegems, Tanja Oostvogels, Goele Derick en Carry Goossens.

Waarom TVGemist.be?
Tips van de redactie

Onze redactie selecteert iedere dag de leukste, beste, spannendste, of meest bijzondere video's. Even geen inspiratie? Wij wel!

Bewaar favoriete programma's

Wij houden van overzicht. Bewaar je favoriete programma's en zie altijd in een oogopslag de nieuwste uitzendingen.

Ontvang nieuwe uitzendingen

Vergeet je wel eens een uitzending te kijken? Wij houden je per e-mail op de hoogte van je favoriete programma's.

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.