Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Aanmelden voor een nieuw profiel.

Stel nu jouw uitzendingalarm in voor Nachtwacht.

Nachtwacht

Nachtwacht is een jongerenserie over het gelijknamige bovennatuurlijke trio met magische krachten en hun raadsman. Ze wonen in het dorpje Schemermeer, dat tevens een portaal is waar mysterieuze wezens als trollen en mummies uitkomen. Schemermeer is een afgelegen dorpje aan de rand van een bos, waar de tijd is stil blijven staan. Het lijkt gebouwd in de middeleeuwen, maar er zijn ook auto’s en smartphones aanwezig. In elke aflevering binden Vladimir (Louis Thyssen), Wilko (Giovanni Kemper) en Keelin (Céline Verbeeck) als Nachtwacht de strijd aan met een nieuw wezen, dat zij kunnen verbannen naar de onderwereld. Vladimir is een vampier, Wilko een weerwolf en Keelin een elf. Nog een hoofdrolspeler is Vega (Sven De Ridder), hun vaderfiguur, die als een levend stripfiguurtje magisch gevangen.

Waarom TVGemist.be?
Tips van de redactie

Onze redactie selecteert iedere dag de leukste, beste, spannendste, of meest bijzondere video's. Even geen inspiratie? Wij wel!

Bewaar favoriete programma's

Wij houden van overzicht. Bewaar je favoriete programma's en zie altijd in een oogopslag de nieuwste uitzendingen.

Ontvang nieuwe uitzendingen

Vergeet je wel eens een uitzending te kijken? Wij houden je per e-mail op de hoogte van je favoriete programma's.

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.